Спечелете и накарайте дома си да заблести с Ajax

• 11 889
  • 474
  •   1
Отговори
# 15
Най-важното е да бъдат качествени и да почистват добре, да не замазват и да миришат хубаво

# 16
Най-важно за мен е да почистват лесно и да нямат силен и дразнещ аромат.Също и достъпната цена.

# 17
  • София
1. Цена. Предпочитам да платя за състав на продукта, а не за името и рекламата му.
2. Да е наличен в търговската мрежа без да се налага да губя време в издирването му.
3. Произведен в ЕС. Предпочитам да подпомагам икономически европейското ни семейство.
4. Опаковка от рециклиран материал и възможност за последващо рециклиране са важни за мен.

# 18
  • Nesebar
За мен е важно да почистват лесно,бързо и да нямат прекалено силна миризма.

# 19
Важно е да са ефикасни, в удобна опаковка и за предпочитане да са спрей.

# 20
  • София
За мен е важно да почистват лесно и ефективно и да са максимално безвредни.

# 21
  • ВАРНА
Най-важно за мен е препаратът да е ефективен - да чисти лесно, да е с приятен или без аромат, възможно най-безвреден, ако е и на добра цена още по-добре Simple Smile

# 22
  • Сф
За мен е важно да почиства добре на първо място. Да не оставя вторични следи след почистване, препарата. Да ухае приятно и да е сравнително безвреден.
Предпочитам утвърдени марки, а не някакъв неизвестен внос например.

# 23
При избора на почистващи препарати най-важно е да почистват бързо и лесно, да имат приятен аромат и да не са агресивни към кожата.

# 24
Важно ми е да почистват лесно, да нямат силен аромат, да са на достъпна цена и да се възможно най-щадящи към природата и домашните любимци.

# 25
  • София
Най важно според мен е да е ефективен и с приятна миризма. Цената също е от значение

# 26
  • София
Най-важното ми е да чистят бързо и лесно, без много търкане. Да не миришат силно и дразнещо.

# 27
При избора на почистващи препарати за мен най-важните критерии са цената, да почистват лесно, да нямат задушаваща миризма и да оставят приятен аромат.

# 28
В препаратите за почистване търся качество/лесно почистване/, да са безвредни и да имат приятен аромат на цветя.

# 29
При избора на почистващи продукти за дома, най-важното за мен е ефективността и безопасността. Търся продукти, които лесно премахват упорити замърсявания, варовик и мазнини, без да повреждат повърхностите. Освен това, държа те да са щадящи както за здравето на семейството ми, така и за околната среда, затова предпочитам такива с минимално съдържание на агресивни химикали и с биоразградими съставки. Лекотата на използване и приятният аромат също са важен плюс.

Общи условия

Активация на акаунт