Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 587
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 360
Ная обявиха и ваучерите,и там ме няма.
Късмет!

# 361
Кока кола искат предпочитан размер на тениската.

# 362
  • София
Купих си кроасани за малко над 5 лв, дебнах цял ден, регистрирах и спечелих. Обаче има изненада! В началото на играта съм регистрирала също бележка за 5 и малко и заради остатък от 15 стотинки искат и първата бележка. Търсих я, не я намирам. Запомнила съм, че някой писа за подобен случай и че са искали само последната бележка. Дали е изключение или и при други е така? На момичето нищо не казах. Ще видя какво ще поиска куриерът, но вече се настройвам, че може и да не получа слушалките. Sad

# 363
По принцип по правилата на Банкя, трябва да раздадат 960 бр. хладилни чанти и 960 бр. хавлии. За сега чантите са около 100 само

Това е играта в определени магазини, за която и аз питах как обявяват и къде печелившите.

Другата е в магазин Фантастико за 100 хладилни чанти и 100 плажни кърпи Банкя, за която има обявени печеливши на сайта на кока кола

# 364
  • София
Явно днес ми е ден. Печеля и ваучер от Ная.

# 365
Купих си кроасани за малко над 5 лв, дебнах цял ден, регистрирах и спечелих. Обаче има изненада! В началото на играта съм регистрирала също бележка за 5 и малко и заради остатък от 15 стотинки искат и първата бележка. Търсих я, не я намирам. Запомнила съм, че някой писа за подобен случай и че са искали само последната бележка. Дали е изключение или и при други е така? На момичето нищо не казах. Ще видя какво ще поиска куриерът, но вече се настройвам, че може и да не получа слушалките. Sad
Искат и двете бележки, само че може едната да е ксерокопие заверено от продавача с Вярно с оригинала и подпис. На мен ми беше от Кауфланд.

# 366
  • София
Боби, а след колко време ги доставиха? За да знам имам ли време да се разправям с магазина.

# 367
Аз съм с раница от Ная. Поне счупих каръка.

# 368

На мен ми искаха 3 бележки, а слушалките дадоха след седмица.

# 369
  • София
Намерих бележката за старите кроасани, но в дигитален вид. От Лидл е. Ще я разпечатам и ще пробвам да я заверя в магазина. Дано я признаят!

# 370
Здравейте,
Подарявам 2000 MB за Виваком. Nature High Brightness
Редакция: подарен на bis83 Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 13:41 от 14fourteen_

# 371
  • Sofia
Излезли са имената на Загорка от седмица 2. Има като моите инициали, но не мога да съм 100% сигурна.
Тези, които спечелихте от седмица 1 - получихте ли мейл от Загорка или ще пращат според посочения вид и размер при регистрация?

# 372
  • Пловдив
Аз бях тази със слушалките и куриер, който взе една вместо две бележки. После погледнах протокола, пише и номерата на двете бележки, но са от билла с по 4 цифри и на момчето не му е направило впечатление. Не се е обадил да си търси другата бележка.
Слушалките дойдоха за 2 дни. Ваучерът за уча.се, спечелен още първия ден, все още не е пристигнал. Казаха 45 дни. Но и за слушалките казаха толкова, но дойдоха много бързо.

# 373
По принцип по правилата на Банкя, трябва да раздадат 960 бр. хладилни чанти и 960 бр. хавлии. За сега чантите са около 100 само

Това е играта в определени магазини, за която и аз питах как обявяват и къде печелившите.

Другата е в магазин Фантастико за 100 хладилни чанти и 100 плажни кърпи Банкя, за която има обявени печеливши на сайта на кока кола

За играта в определени магазини - преди малко са се обадили на мъжа ми, че печели чанта.
Честно казано аз си мислех, че вече са раздали наградите, но явно в някои магазини тепърва започват 🙂

# 374
Днес са публикували 4 броя резервни печеливши от играта на Роден край с награди термо чаши, раници и ваучери за гориво...

Общи условия

Активация на акаунт