Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 872
  • 825
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Селесте, супер сте! Simple Smile
Деси, страхотна кола! Не че разбирам от коли, но визуално ми харесва. Smiley
Тути, благодаря за пожеланието към Гого.
Днес е супер. Поспа добра през деня. И аз отпочинах.

# 136
  • London
Ужас още ли не са спрели тези изнудвания за пари в българските училища? В чужбина нито за големия, нито за малкия са ми искали на родителска среща пари за нещо. Оценявам го.

# 137
  • София
И ние тук очакваме с нетърпение тези чудесни времена.
Ама надали...
Оцелях аз днес на работа. Колкото, толкова. Не мога да свърша всичко и да искам. Вече мисля да поемам към вкъщи и да стягам куфарите. Yum

# 138
Боби, честит да е твоя мъж.
Деси, готина кола. Да ви отведе на хубави места. От мен една малка русалка

Доста по-голяма от Ромул и Рем в Рим, и от маймунките от Къщата с маймунките на Кольо Фичето.
Ходихме на супер як парк за стрийт храна. Направили са го в индустриална зона. До там с воден автобус, та минахме и през контейнерен район

Сега чакам Калин да се събуди и отиваме по търговската им улица

# 139
  • Бургас
Само за малката събираме пари, за голямата не събирам. Понеже съм тройката казах,че вече няма кой да се занимава. Дават списъците, спасявайте се.
Добрата новина е че родителските са в една и съща дата,с половин час разлика. Това означава че едната я пропускам

# 140
  • Canada
Деси, леко и безаварийно!

Боби, честит ти рожденик 🍀

Селесте, чудесни сте 🤩

Съни, Тит, весело, чакаме още снимки 😁

И моя куфар стои и чака, но преди това трябва да избутам още два кръга от ада 😅

# 141
  • Варна
мари, супер е девойката. В еуфория все още, всеки ден се запознава с нови приятели от цял свят. Днес малко беше смутена, че не е видяла нейната група от 12 човека, ама има време.
Борим документи ние пак. Отидохме до НАП да оправим здравните осигуровки, обаче служителката поиска документа за следването в чужбина да е на български.
Поздрави на всички
Моята кола нещо задърпа на проблем на газ и съм на бензин.
Само да свършим сезона, ще я стегна
Боби, още ли си в болница?

# 142
  • Euskal Herria
Стейси, всеки семестър дъщеря ни пращаше уверение от университета, после го давах на преводач и с превода-  в НАП. Даже накрая директно на имейла на преводачката го пращах и само отивах да си взема готовите документи, плащах и и към данъчното.
Приключих за днес, утре - почивка. Пропускам кой какво пише, дано няма много болни (и недоволни). Ако имате/сте имали поводи за празнуване - чувствайте се поздравени.
Градът се напълни пак, народът се връща от отпуска. И пак почват поредните фиести. Днес са затворили натоварена улица - монтират лунапарк на нея.

# 143
  • при моите деца .....
Привет!
Стейси, вкъщи съм.
Днес ходих  на консултяции с невролог и пулмолог.
На Марти й издават документ, че е студентка от... до .... университет.... Правя превод с подпис от заклет преводач и в НАП подавам заявление.... до час оправят статуса.
Тит, много хубава русалка.
Деси, много хубава кола. Харесва ми и цвета.
Селесте, много сте хубави. Мнаго хубави снимки.
Тути, и аз обичам почивните си 6-7 дни в Гърция... спокойно ми е.... Мнаго хубави снимки!
И мен ме чака родителска среща на 10 септември... предвиждам около 120 лв.
Но не може без помагала, за това съм съгласна.
Сега нахвърлях (буквално) малко дрехи в куфар за 4 дни... отложена почивка от 1 септември.
Живи и здрави да отидем - ще пиша.
Не си спомням кяква друго щях да пиша.
Наздраве!

# 144
  • Бургас
Съни, позна, на нула съм Simple Smile 56 лв за помагала и другото за касата.

Стейси, провери предварително дали не искат и нотариална заверка на подписа на преводача, че да не се разкарвате излишно. Скоро превеждах такъв документ и не съм си заверявала подписа пред нотариус, но същия тип документ в НОИ ми го искаха с нотариална заверка.

Роди, за дойчовците ли се стягате?

# 145
  • София
Селесте, за Гърция първо. Последни морски бани за сезона вероятно.
Един залез от вкъщи днес.

# 146
Аз не съм съгласна, че не може без помагала. Ние как се изучихме?
Сега, освен за помагала в училище, се плаща за уроци, и то не по изключение, понеже някой не се справя, а за да може да се доразвие материал, който в училище не е предаден добре или е бил слабо засегнат.
В нашия град се знаят учителите, които най-добре подготвят децата за матури и е зор да се вредиш при тях. Има учители, даващи частни уроци, които подбират с кои деца да работят, за да не им падне реномето.
Не е нормално това да ни е безплатното образование.

# 147
  • някъде ... тук ...
Отдавна си мисля, че е целенасочено това. Нискообразовани бачкатори искат от нас в ЕС. Който иска повече, да плаща. Дано може.  И висшето ни е сбъркано. И за кандидат-инженери няма желаещи, а средното не дава необходимата основа. То кое не е сбъркано.... Всеки се оправя както може.
Извинете за изблика. Не ми се влиза в полемики.

И ние се гласим за море уикендно.

# 148
  • София
деси, честито, със здраве и безаварийно!
Боби, помагалата за децата до седми клас  плащах и хвърлях празни. За образованието на децата ни и ползата от него,не ми се говори…В Испанската не съм дала ни лев за сина, освен за нейтив преподавател  (най-смислените пари за образование). Във Френската ще ви разказвам след 12.09. Blush
Аз прибрах куфарите и ми е тъжно. В септемврийската ни тема си пожелавам да имам повод да ги извадя и да ви се похваля тази  година Grinning
Титина, моля за подсещане за сериала с Калин.

# 149
  • София
Добро утро!
Ние сме почти до границата. Коли има дори и по това време бол на пътя. Да видим на границата за колко време ще минем.

Общи условия

Активация на акаунт