Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 897
  • 825
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!
Роди, моля те, уточни на коя граница, че и ние в неделя ще пътуваме за последно море в Гърция.
Боби, как минаха консултациите?
Аз също съм на мнението на Тути, че може и без помагала. По наше време ги нямаше, учителите ни подготвяха без да ползват дори принтер или ксерокс, за да ни разпечатат допълнителни задачи. Но съм и на мнението, че ние бяхаме съвсем други, много по- прилежни ученици, с респект към учителите и мотивация за учене.
Титина, моля за подсещане за сериала с Калин.
Вече редовно има реклами по БНТ. Нямам търпение да разбера Калино на какъв език говори в сериала. Simple Smile
Хубав ден от мен.
О, да се похваля, вчера скъсих косата, но май не достатъчно. Фризьорката отбеляза, че имам доста уморен и смачкан вид. Права е.

# 151
  • На брега на реката
Добро утро!

Мари, винаги си такава свежарка, не вярвам на фризьорката ти! Завижда ти!

Видях колата на Деси! Ами чудна е и цвета е много готин! Със здраве и безаварийно, Деско!

Хубави снимки, момичета! Благодаря!
Надявам се и аз да ви пускам другата седмица.

Днес си чакам софиянчетата и имам поръчка за кекс, питка и печено пиле! Blush
Виждах ги преди 10-тина дни, но пак нямам търпение да ги гушна!
Билянка и бебка са 3-та седмица при другите баба и дядо и ми изгоря душата. Ще я видя чак след почивката. Никога не сме се делили за месец, а този път дори ще е повече! Като съм свикнала да е покрай мен и ми е безкрайно криво. Дори не мога да се зарадвам на свободното си време!

Ще ви следя, да видя от къде минавате за Гърция, може и да сменим маршрута!

# 152
Добро утро.
На късмет е явно, във вторник нямаше нито коли, нито автобуси на Кулата.
Роди, приятна почивка.
Аз, естествено, съм ранобудна.
Селесте,  знаеш си, че още много по 100 те чакат
И аз не искам да влизам в темата с образованието,  че ни е болна на всички,  но даже си мисля,  че и бачкатори не може да произведе. Голяма част от младите нищо не умеят. За щастие обаче има и положителни примери, за да не ни е съвсем минорно и безнадеждно.
Бъни, пожелавам ти изненадваща почивка.
Скрит текст:

Хубав и успешен да е денят ви.

# 153
  • София
През Кулата минахме за 30 Мин.
По-късно предполагам задръстването ще стане по-голямо предвид следващите почивни дни.
Мари, и аз не вярвам на фризьорката. Kissing Heart

# 154
  • Бургас
Добро утро!
Да избутам днес и да си почина утре!

# 155
  • София
Добро утро! Coffee

И аз съм ранобудна, но при мен няма как. Пия кафе и зяпам тв. Трябва да измисля нещо за ядене, но нищо не ми се подхваща. Има време, денят едва започва.

Хубав да е денят ви!

# 156
  • Бургас
Изключих си алармата с кеф днес и ще я пусна чак след началото на учебната година!

# 157
  • Бургас
Лин, това звучи след мнооого време, а всъщност остава малко повече от седмица.
Приятна почивка на всички, че ей на, започва се скоро!

Марѝ, какво стана с квартирата? Второ класиране за общежитие кога е?

Признавам си, че при нас помагалата в начален етап се изписваха от-до, реално оттам беше домашната работа, но това не оправдава нуждата им. След това добавихме и УТ, които също се попълваха, че и проверяваха периодично.
Скрит текст:

# 158
Еххх изпуснах колата на Деси! Жалко.
Другите снимки видях, страхотни! Селесте, Мартичко наистина много е пораснал. ❤
Миналата година ни изръсиха 25 лв за помагало по АЕ, което е празно! Нищо не учиха и писаха, че госпожата им е с малко дете и почти цяла година болнични. Взеха 3 букви и 4 думички. Потрес. Ся ще видим, днес са интерютата, на 9-ти имат съвет и да се разбере вече кои ще са ни госпожи, че нищо не знаем. Надявяхме се на една, която изкара 4-ти клас и сега уж да е на нас, но я слагат пак на сегашните четвъртокласници, да ги готвела за матурите. Пък нашите кучета ги яли… Ужас е някакъв.
Днес спах много и закъснях за работа. Трябваше и до Еконт да ида, ноо ще е на обяд.
Мислех утре да почивам, но пък сега ми звънна една приятелка, да й правя маникюр следобяд, та ще идвам.

# 159
Привет!

И аз стегнах багажа и по пример на Лина ще си спра алармата чак до 16ти септември.
Да избутам днес и дано да успея да тръгна по на време.

# 160
  • Бургас
Момичета, плажуващи в Гърция, случайно да сте купували зехтин от магазините в Кресна?

# 161
Зехтин не съм, само мазни банички от закусвалнята на пътя;)
И аз я мисля Вася и класиранията за общежитие, Маре, кажи че всичко е наред.

# 162
Надявам се скоро да се похваля, момичета.
Зехтин не сме купували от Кресна, но и банички не сме.
Али, Лина, приятно!

# 163
  • София
От Кресна и ние не сме купували. Аз се каня от тук сега да вземем, че нашата тенекия почти свърши.
Скрит текст:
Аз се надявах на малко семейно усамотение тук, но уви няма да е сега явно. Надушиха ни на плажа едни познати, пък те с още две семейства. Та за довечера се заформя голяма компания за вечеря.
Сега докато другите дремват аз използвам да поработя малко.

# 164
Той новият зехтин ще излезе след ноември. Аз купувам ( последните години ми купуват де) от един дядо на Тасос. От там вземам и стафидакис о изкарваме годината.
Днес както си бродим из Копенхаген попаднехме на смяната на караула...разбирай пробягахме половин град с караула. Едни високи стройни момчета, не им трепнаха лицата. И Калинчо на шадравана с щъркелите.

Утре към Малко, че Дания ни е малка.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 17:46 от Titina

Общи условия

Активация на акаунт