Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 912
  • 825
  •   1
Отговори
# 165
  • 🌊
Ще се запознавам със свекърите, пожелайте ми късмет. Подаръкът е почти готов Sweat Smile
Резултатите от днешните тестове са ок, а сег аси търся пътека за ходене. Апартамента е малък, но същевременно ще ми спести доста притеснения

# 166
  • Бургас
Чебурашка, да се харесате взаимно!
За пътека виж сгъваемите в Декатлон.

# 167
  • Бургас
Аз пък не помня да съм носила подарък като се запознавах със свекървата. Нали и вземах стоката? Това малък подарък ли е?
Чебурашка,стискам палци !

# 168
  • Бургас
Дано се харесате,Чебурашка!
Късмет!

# 169
  • някъде ... тук ...
Късмет.

Аз само да запиша - 5 мин на Кулата в посока Гърция, токущо.

# 170
ЕлиТ, вие сте ВИП персони!
Чебурашка, стискам палци.

# 171
и аз си мисля така;)
Чебурашка, всичко ще мине по вода.

# 172
  • някъде ... тук ...
Просто доста по-малко хора пътуват по това време, а и аз не гоня резервация и настаняване Simple Smile

# 173
  • London
Успех със свекърите. Аз не знам защо при такива срещи нямам никакъв ентусиазъм.

# 174
  • Бургас
Те вече са си направо местни с това често ходене и ги разпознават отдалеч по номера на кемпера Wink Ели, шегувам се, дано не се сърдиш.

Тествахме тази вечер и другото вървежно заведение, че Голчев беше фул, а ние нямахме резервация. При съседите същата работа, единствената свободна маса уцелихме пак. Моите ще свикнат лошо с избор за закуска, обяд и вечеря и от неделя ще ми се стъжни. Joy

# 175
  • На брега на реката
Добро утро.
Станала съм и пия кафе, но съм наспана. Закуска няма да мисля, че пиленцата ми си поръчаха кекс, което за мен е екстра. Сега си пия кафето и чета форума, че след малко като станат, ще почне лудницата.

Тит, Калино ти е одрал кожата. Чудесен е. И аз искам напомняне за сериала.

Чебурашка, как мина?

Селесте, после ще е зор, ама ще свикнат.

Весел празник!

# 176
Добро утро.
Един комар ме нахапа и се събудих рано, а нямам кафе. Ще пробвам след малко да изляза да си купя,  но едва ли ще ме огрее толкова рано.
Скрит текст:

Честит празник и хубав ден!

# 177
  • На брега на реката
Сънииии, благодаря!
Много красиво!
Малкият син и тогава кандидат снахата,  ходиха преди години. Дори някои от местенцата са ми познати. Още тогава ми се ходеше там, но ми се видя доста път!
Хубава почивка, надявам се, че не е към края.

# 178
Бубе, тук само със самолет. Пътят е безумно много. Искрено съжалявам,  че се навих, но самолетните екскурзии не ми бяха удобни като дати.

# 179
Добро утро!

Честит празник! ММ ми е рожденик днес 🥰.

Легнахме си в 4 и пак не успях да спя до по-късно. Сватбата беше чудесна, а мястото много красиво.
Вчера ме драскаше гърлото, днес направо си ме боли.. Ще ставам да пия кафе и да ходим да си взимаме детето, че нашите искат да идат до Гърция.

Съни, много красиви снимки 🥰.

И хубав Калин видях 😊.

Приятен дълъг уикенд да имате всички!

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 09:41 от Belle_

Общи условия

Активация на акаунт