Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 848
  • 825
  •   1
Отговори
# 780
Тревожност ли трябва да гледаме.
Да пишете, че пак ще се отнеса. От колко часа и къде 🙂

Студентката замина вчера, сега ще карам и малката. Започва рутината вече.

Иначе при нас три дена панаир - т.е хапнах доволно от всичко. Сега диета 😂😂😂

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 15:17 от rummi_pl

# 781
  • Бургас
Руми,по БНТ от 21ч

# 782
Мерси 🤗

# 783
  • София
Прекрасни морски снимки! Не се скъпете и за още. Hug
Карзче, шантав ден имаш.
И аз днес ще готвя зелен боб.
Тит, стискам палци!
За Малага и аз очаквам новини да видим дали щерката ще успее да отиде от училище.

# 784
Страхотна новина, Мари, значи социалният живот ще е на 6.
Мони, надявам се сте похапнали вкусотии из Мароко. Ще чакам разказ за Мароко.
Роди, този пич не го знам, предполагам, че е грък предвид името, но аз съм много на Вие с гръцката музика. На вас ви пожелавам да се насладите максимално на изживяването.

При нас си е истинска есен вече, но нямам против, изключително красиво е наоколо и не е прекалено студено. Направихме си една много дълга разходка. Вчера докато се разкрасявах, пратих любимия със списък на магазина, познайте от първия път дали е купил всичко от списъка. Търся сутринта котидж сирене - няма, следобед тръгвам да правя крем супа от тиква, ни кокосово мляко, ни джинджифил има, но за сметка на това беше купил бисквити и сирене скаморца, което въобще не знам какво ще го прави. И така крем супата от тиква се трансформира в пилешка супа, а тиквата стана на печена тиква с орехи и мед.  Grinning

# 785
Пуснах БНТ, чакам да видя нашето момче.
Стискам палци и за котето!

# 786
  • при моите деца .....
Да напиша, а после ще се връщам да дочета....
Бях на двудневна екскурзия със сестра ми...
Нали си правим редовни екскурзии....
Русе, Ивановски скални църкви, Басарбовси манастир, Червен....
Тит, бъди здрава, щастлива, глезена, обичана, оцгрижване!
Ени, Мъфин, живи и здрави да са половинките ви. Да ви обичат и да ви глезят!
ПП.
Роди, аз имам подарък от Марти за РД билети за Никос Вердис и на 11.10 сме двете на канцерт.
Хареса ли ти  Етрополе?

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 21:55 от * Боби *

# 787
Нашето момче със слушалките в трейлъра

Брилянтна игра на Ирмена Чичикова, много различна и много истинска, за разлика от продължението на Дяволското гърло.

Котето, има само един действащ бъбрек, другият много отдавна е атрофирал. Сега този единствен бъбрек отказва да работи. Опитват се с вливания и лекарства да го накарат да действа

# 788
  • Бургас
Предположих,че е той!

# 789
  • София
Боби, значи заедно ще се забавляваме на 11-ти. Blush
Етро поле набързо само го прекосихме с колата, докато отидем у домакините.
Нямаше време за разходка. Може би другия път.
Тит, стискам палци за котето!
Филма изглежда обещаващо добър наистина.
ММ сега ме хвърли в размисли, че все пак искал да отбелязваме кръглата годишнина на фирмата, която е след 10 дни. А го питам от месеци и досега отказваше да се прави каквото и да е. Най не обичам така в последния момент бързи организации.

# 790
Добро утро!
Погледах сериала (изпуснах началото), но признавам си, очаквах и Калин. Simple Smile Стискам палци за Мими.
Будна съм заради лошото време и силния вятър. Обожавам такова време, но не и шума от портата ни.
На Никос и на ман ми се ходи, но щерката нещо не е на кеф. Днес ще съм на тръни, докато пристигне в София с приятелка, която ще шофира. Тя се настани в общежитие още преди 2 седмици.
Хубава седмица!

# 791
  • при моите деца .....
Добро утро!
Починали-непочинали.... на работа днес....
Дъждавно е утрото при нас, на телефона показва 9 градуса...
Искам циганско лято.
Спорна седмица.
Щастлив понеделник!

# 792
  • Бургас
Добро утро!
И тук преваля. Време е да спре,че ще излизам след малко. Дъжда го обичам само като съм си у дома.

# 793
  • На брега на реката
Добро утро!

Изтървах филма с Калин, че не четох в темата, но ще си го върна да гледам!

Мони, ще чакам още снимки!

Боби, браво на вас със систъра! Така ми се иска и на мен, да има с кой да хойкам...

Ем, добре завърнала се! Радвам се да те "видя".

При нас е много гадно време, студено и силен вятър.

Днес моята Билянка тръгва на градина за първи път. Моля, стиснете палци да мине безпроблемно!  Тя има огромно желание и много се радва, че ще ходи, ама все пак не знае за какво иде реч. Голяма е вече и има нужда, затова много се надявам да ѝ хареса!

Хубав ден, момичета!

# 794
Добро утро!

И при нас времето е ужасно, мокро и много силен вятър, пише, че се усеща като 6 градуса 😒. На детето нещо му тръгна задна хрема в събота, но тази нощ си спа спокойно, не текат сополи, само ѝ се позапушва носът. Ще заминава на градина, пък дано това да е било. Като гледам на половината група майките писаха, че са болни и няма да идват. Подхванахме болнавия сезон пак 😔.

Бубе, успех на Билянка днес, да ѝ харесат госпожите и да намери много приятели 😊.

Хубав ден да имате всички, въпреки гадното време!

Общи условия

Активация на акаунт