Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 854
  • 825
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Честит рожден ден,  Титина! Здрава, щастлива и обичана бъди!
Честито и на мъжете ви, момичета! Да са здрави и да ви обичат!
Бургаските момичета днес не са ми любимки както друг път Sunglasses. Мнооого ми се иска и на мен на плажа.
selleste, странно е това с кафето. Шефовете да не са те “черпили” с някой ковид? Приятелка не можеше да доближи кафе като бременна Blush

# 766
  • Бургас
Бъни, твърде вероятно е да съм закачила нещо, то всички се изредиха с по нещо, ама ме съмнява да е ковид предвид симптоматиката. Пък и веднъж вече го лепнах от тях, стига ми. За другото абсурт Joy Сигурно съм свикнала с хубавото италианско кафе и това тук не ми понася Stuck Out Tongue Winking Eye

Еми, добре завърнала се!

# 767
Ем, ти никога не може да досадиш в темата.
Чакам и Ети да се завърне.
Стейси, офталмо-септонекс ползвам при такива проблеми и докато стигна до лекар.

# 768
Добро утро.
Тит, на патерица, здрава, щастлива и успешна бъди.
Мъфин, Ени, здрави и щастливи да са мъжете ви и вие покрай вас.
Скрит текст:
Светлините в Кричим

# 769
  • София
Добро утро!

Събудих се с главоболие. Дойдоха и едни приятели вчера да празнуваме. Аз обаче си легнах с детето. Едвам гледах просто. Добре, че Гого си спа през нощта. От вчера нещо не ми е комфортно. Сега слизам да пия кафе, дано малко живна.
На патерица, Тинтина, честит рожден ден! Здрава и щастлива бъди!
Ем, добре завърнала се! Много ми е приятно да те чета!

Хубава неделя!

# 770
Добро утро!
Съни, все едно си в приказка.
Ем, идвай да ни разказваш. Щерката е настанена в общежитие.
Мъфин, оправяй се.
Хубав ден!

# 771
Благодаря Ви за милите думи момичета. Пожеланията Ви да се връщат и към вас
Мъфин, Ени, честити да са мъжете ви!
Ем, добре си си дошла.
Селесте, аз като забременях не можех да подуша кафе, всъщност така разбрах, че съм бременна, на 3-я ден след трансфера. Та бих си пуснала тест, ако съм на твое място.
Мъфин, оправяй се, на бебо му е нужна майка в кондиция.
Отпразнувахме семейно РД, че рожденничката леко болна. Днес съм се кукнала от 5 часа. Котката е болна и издирвам клиники. Ще се оправи, ама защо да не се случи когато и аз не съм напълно в кондиция?

# 772
Добро утро!

Тит, бързо да се оправяте и ти и котката!

Мъфин и Селесте и те!

Така като гледам днес няма да има плаж. Ще се излежавам с книжката и следобед на обратно.  Да си намачкам котките, че ми липсват.

Спокоен ден,  банда!

# 773
  • София
Добър дъждовен ден и от тук!
Тит, да ви минава бързо!
Ние снощи изкарахме все пак една много хубава вечер. Въпреки всичко в нашия болен приятел има все още повече живец, отколкото у доста здрави хора.
Нашите майстори днес ще пропуснат работата заради времето.
Моята свекърва днес сутринта ни изпрати питки и лютеница, която вчера правиха. По-късно ще я тестваме.
Ем, добре си се завърнала!
Нашите концерти пък още не са приключили. ММ онази вечер купи инцидентно билети за Никос Вертис. Joy

# 774
Планът ми за деня рязко стана по-хубав

# 775
  • Germany
Прибрахме се. Беше страхотно. Ходихме и за 2 дни до Мароко и много ни хареса. Тези дни ще пусна няколко снимки. Днес само една с гледката от терасата ни, с която се будехме всяка сутрин.

# 776
  • Бургас
Ем, ти никога не може да досадиш в темата.
Чакам и Ети да се завърне.

Ей,това и аз щях да пиша!
Днес ми тръгна странно! Станах към 9:30 пих кафе. Та сварих макарони за момчета та, викам си,чакай да сложа и боб,че и без това котлона работи. Когато го сложих вече с всичките му екстри да ври, стана нещо с бушона! Няма ток на терасата и единият контакт в кухнята,които са сеързани. Не съм го чула да е гръмнал,ама като не му разбирам... А са от онези старите бушони, много ме е страх от тях! Вайкайки се,какво да правя,майстор няма.... Та издърпах разклонител и си включих печката. Сега си доварявам боба.
Между временно получавам съобщение във вайбър работната ни група,шефката нещо се объркала,че съм на работа днес 🤔 та и тя ме хвърли в размисли... Гледах си пак графика и групата, да не съм се объркала нещо...
Да видим какво предстои още....

# 777
  • Бургас
Але, подведох се и аз сутринта по мрачното време и се скиприх в парка с дълъг ръкав, дълъг панталон и затворена обувка. А, и грейка за разкош. Сварих се 100 пъти. Онази вечер излязох по чехли и вечерта ме втресе, днес в другата крайност.

Пия кафе сега (вече го понасям Simple Smile ), имам малко работа за довършване и следобед пак към парка. Надявам се да уцеля аутфита този път.

Марѝ, кога ще настанявате студентката? Или вече е там?

Мони, прекрасен старт на деня сте имали.
Приятели са на почивка в района на Малага и много ме дразнят Joy

# 778
А не така Селесте, ти онзи ден се върна...ако си спомням добре
Мони, хубаво сте направили, добро нещо е почивката.
Моля за стиснати палчета за котачко. Оказа се, че е с бъбречна недостатъчност. Сега 4 дни вливания, и после ще си покаже дали ще оцелее или не.

# 779
  • Бургас
Стискам палци за котака! 🙏

Днес започва ,,Тревожност,, нали?🤔

Общи условия

Активация на акаунт