Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 856
  • 825
  •   1
Отговори
# 750
Титина, жива и здрава да си! Все така дейна, да си постигаш целите, мъжете у дома да те слушат и правят щастлива!
Мъфин, Ени, честити да са мъжете ви!
Чебурашка, много добри новини!
Селесте, как си?
Хубав ден, момичета!

# 751
  • Бургас
Днешните рожденици от мъжки пол да са много здрави и да слушат нежните си половинки!
Тит,много здраве, усмивки, екскурзии Simple Smile

Ние питахме децата искат ли да дойдат с нас на плаж,комбиниран с риба и отговора ми беше :" Оооооо". Ми правилен отговор, момичета! Wink Едната да си пише по български за урока, другата да си чете ЧП-то. Има обяд.Чао!

# 752
Много здрави да са ви рождениците, момичета!
Пия кафе и за днес планирам маникюр и мързел.
Уви, от утре идва студ и дъжд, та ще трябва да изваждам есенните дрехи, а така да не искам.

# 753
  • Бургас
Ааа,никакви есенни дрехи не вадя аз. Средата на октомври
На плажа има хора,влизат си във  водата. Даже има бебета. Хората си правят пикници

# 754
  • Бургас
Ени, Мъфин, честити да са ви половинките! Здрави и щастливи да са!

Тит, честит рожден ден! Да си здрава, все така дейна и идейна, обичана и обичаща! Дано днес те изненадат с някой купон, така както и ти организираш за близки и приятели!

Марѝ, мърдам Joy Събудих се с главоболие и взех мерки, че иначе цял ден щях да съм като маносана. Всичко е по местата си вече, остана една прахосмукачка и привидно съм подредила. Като се вгледам, не съвсем, но нямам желание за повече Simple Smile Втори ден не мога да пия кафе, не знам защо, ужасно ми е на вкус, и това допълнително ме мори. Ей сега като метна за проверка тетрадките и помагала на Вики и ще живна Joy Марто иначе е пушка, майка се е справила отлично.

# 755
  • София
Тит, честита бъди! Винаги усмихната и все така положителна и приятно развълнувана!
Ени, Мъфин, честити да са ви половинките! Винаги да ви угаждат и обичат!
Ние намерихме нови майстори, които да минат след старите. Старите положиха един бетон, който за нищо не става. Аман значи! Имаме да правим още едно антре отвън, улуци да се довършват и цокъл. Та се надявам на още месец хубаво време поне.

# 756
  • Бургас
Подкрепям Лин за плажа.
И при нас е пълно с хора. Сезон.

Много ми е уморено днес.

# 757
Аз даже ае цопнах в морето. Щом децата могат, значи и аз мога. Приятно е.

# 758
  • Бургас
Изгорях като немска туристка на Сл.бряг. Сега се лекувам вътрешно в една нова сладкарница

# 759
Благородно завиждам за плажа.
Както мислех да се размажа, досега рязах и прибирах чушки еъв фризера, без кръст останах. Много съм зле.

# 760
  • някъде ... тук ...
Ние пък пак лютеница варихме, и компоти от дюли.
Много е жега. Лятно време. Екстра е!

# 761
  • Germany
Честит рожден ден,  Титина! Здрава, щастлива и обичана бъди!
Ени, Мъфин, честити да са мъжете ви!
Последен ден ни е и на нас на плажа.

# 762
Тит, днес ли си? От здраве да не се отървеш, много щастие и успехи ти желая!

# 763
  • Варна
Тиит, честит празник! Да е здраве и любов!
Калин е страхотен, знаех си
Честити момчета, честити да са всички празнуващи!
Аз грозде сортирах до сега.
Очите ми май се успокоиха. Моят мъж днес по навик ми вика, чети тука какво пише, че да не вадя очилата.
Уморени си ги чувствам де, даже сутрин са отекли и с гурли. Не ми се ходи предварително на преглед, като вече имам взет час за след 10 дена
Детето се обади да ме пита как точно се прави мусака! Grinning

# 764
Здравейте, банда! Как сте? Какви ги вършехте цяло лято?

Тит, пожелавам ти на първо място здраве, много пътешествия до интересни места и да продължаваш да попълваш колекцията с интересни бижута. Wink Tada
Ени, Мъфин, да са ви живи и здрави рождениците!
Тути, хубав план си си била направила тази сутрин, що не го изпълни, ами се занимаваш с вредни дейности.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Мари, как е бъдещата студентка? Намерихте ли квартира?
Али, да се насладиш на моренцето.

Цяло лято ви изпуснах, но пък имах много хубави няколко месеца изпълнени с пътешествия, концерти и много срещи с страхотни хора, някои от които не бях виждала от години. Но концертите свършиха, пътешествията намаляха и ще имам време да ви досаждам. Grin

Общи условия

Активация на акаунт