Искам да кажа… (222) през Септември 2024

• 38 875
  • 825
  •   1
Отговори
# 120
  • London
…Каквото е писано иначе нито тя има 20, нито аз 40 😅…
При 22 години разлика, тук вече ме шокира.
Само ти си си пълнолетна в тази връзка? Значи решенията ги взимаш ти, не си търси оправдания със съдбата!
Само аз хах!

Ама съм същото лице. Виждам някой ме е запомнил, ама то нещата се променят. Живота си тече и се случват някакви нови неща. Няма да зачеквам повече темата, тесногръдието по нашите ширини ми е известно. Бях недоспала, афектирана и тн....в противен случай надали щях да кажа нещо по въпроса.

# 121
  • Germany
Добро утро!
Заваля ни на разходката с Ина и сега гърми и трещи навън. Не стана обаче по хладно, а супер влажно...
Катрала, неодобряването на връзка с непълнолетен и съпътстващите я агресии, не е тесногръдие, а здрав разум.
Хубав ден на всички!

# 122
  • London
Повярвай ми моя афект над момичето е ползотворен и за предпочитане пред това което би било, ако мен ме няма. Аз съм малкото разум, който тя няма. А и възрастни няма край нея, изостави и дом и всичко, майка й ако нещо научи ще е от мен.Това е и една от причините още да не съм предпочела личното си спокойствие. С това приключвам темата, не ми се ще повече да я зачекваме.

# 123
  • гр.София
Добро утро от мен☕
Цвета не е баш който исках, че и ММ щял да я кара от време на време, едно хубаво червено си бях избрала🚗
Всеки сам си преценЯ, както е модерно да казват вече, щом се обичат да се вземат🙃
Боби, честит да е ТМ🥂
Завиждам ви за отпуските🏖 много хубаво си изкарахме в Германия, но голямо ядене беше, любимите тиквички не ги пропуснах и ден 😁

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 08:07 от desivalko_

# 124
  • Germany
Деси, чудесна е! Със здраве да си я карате!

# 125
  • югозапад, под "Марков камък"
Привет в септември, да е хубав и спокоен!
Боби, честит да е твоя мъж!
На теб нова работа пожелавам!
Деси, честита кола!
Мари, предполагам, че Селесте има предвид "Голчев" или "На врътката".

# 126
  • Бургас
Деси, леко и безаварийно шофиране! И този цвят е много хубав.

Никитка, "Голчев" е мястото, да, в съседния още не сме влизали. Всеки, който е бил в Сандански, го препоръчва и има защо. Първата вечер хванахме единствената свободна маса, за снощи си бяхме направили резервация. Довечера ще разнообразим заради гледката, но пак ще се върнем.

Боби, здрав и щастлив да е рожденикът! Повече споделени вечери да имате!

Съни, приятно моренце!

Скрит текст:
Реката се оказа доста пресъхнала всъщност, май месец не се виждаше голяма част от този камънак.

# 127
  • Бургас
Деси,яка е колата! Безаварийно шофиране!
Бубе,лек път!
Боби,честит да е мъж ти!
Съни,прекрасни снимки!

# 128
  • София
Селесте,
Марто доста е пораснал. Страхотни сте! Тези заведения и на нас са ни любими.

# 129
Много сте хубави, Селесте!
Снощи се прибрахме ние, мислех да пиша за кратка среща в Сандански, обаче много окъсняхме с тръгването от Гърция и се прибрахме в полунощ.
Деси, честито, леко и безаварийно шофиране!
Боби, благопожелания за рожденика, здраве и щастие пожелавам на цялото ви семейство!
Съни, къде сте?
Гого тази вечер да спи добре!
Малко снимки и от мен, хубава е Гърция, спокойно ми е там, само да нямаше такива перипетии по границите.

# 130
Деси, много е хубава колата, а цветът е топ! На много хубави места да я караш.

# 131
Тези заведения и на нас са ни любими.
За мой срам още не сме ги посетили...
Деси, много е хубава колата.

# 132
  • Бургас
О, аз в Бургас колко заведения не знам, какво остава за съседен град. Добре че Лин следи откриванията им и ни води Simple Smile

Имаме родителска среща днес за първолаците. Пратила съм представител със 100 лв, дано ми върне ресто Joy

# 133
Селесте,  не разчитай на ресто. Много хубави снимки.  Големи сте сладури с Марто.
Тути, на Закинтос сме.

# 134
  • Бургас
Съни, за седмокласничката другата седмица не очаквам, ама имам надежди днешната да е по-икономична.

Общи условия

Активация на акаунт