Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 39 195
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Sunny_94 купоните са валидни два дни и са разделени за около 5-6 поръчки, ако нямаш нужда от много неща, не си заслужава.
Направих три поръчки, за да се възползвам от някои купони, но можех да събера нужните ми неща и в една.(това което исках го нямаше в активиращата като избор)

# 151
  • София
Част от нещата, които получих днес
Тези текстилни маратонки https://share.temu.com/cQJ36MyrWmA Затвърждавам си мнението, че текстилните им обувки за много удобни. Особено за широки крака като моите. Поръчах 38.5 Иделано се разтегнаха настрани. Стелката е тъничка и усещах борда на обувката, затова набутах и ортопедичните си стелки. Влязоха без проблем и всичко е 6. Разходих ги 8 км под слабия дъжд - дори не се намокриха, но бях с чадър и не съм стъпвала в локви.
По този случай си изпрах в пералнята белите гуменки от Тему - станаха като нови и не успяха да се разлепят.
За сина за физическо. Изглежда по-добре отколкото на снимките. https://share.temu.com/nEDFF3mzreA
Буркан с тапи за уши. Аз си ползвам такива  жълти от джъмбо с етикет made in USA. за 50 ст. чифта. Тези ми излязоха по 10ст. за чифт - дано са същото качество.
https://share.temu.com/kayf7C18jsA

От днес разучавам чадърите. Трябва ми пълен автомат за детето, което не е технически гений. Но и да е сравнително устойчив. Такъв тип май са минимум 30см. дълги. Имам усещането, че някои от чадърите нямат калъф (поне никъде по снимките не се вижда). Затова пък се продават отделно някакви торбички за чадъри.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 23:29 от Gorg0nzola

# 152
  • Най-красивата страна
Поръчах си комплект чаршафи,останах доволна-сатениран памук.
След това поръчах още няколко комплекта.

Хавлиени кърпи-също добро качество.
Имам два вида.

Органайзер за козметика с огледало.
На живо е по-красив,отколкото на снимката.
Поръчах още един.

Прахосмукачка за колата.
Много изгодна цена.

Разкошни шалтета за спалнята.

Не съм доволна обаче от тавичките-поръчах две ,много са тънки.
Подарих ги.

Кухненски кърпи-също са добро качество.

Сега чакам покривало за диван , калъфи за столове и покривки за маса.

Дрехи не съм поръчвала все още и много се чудя..

# 153
  • Бургас
Може ли линк към чаршафите?

# 154
  • София
Покажи шалтето. Аз се двуомя на едни от пухкав шакард.
Получих днес и един калъф за въртящ се стол. https://share.temu.com/YvWq6emi6OA
Представлява тъничко полиестерно трико на ластик, но е добре скроено и стои хубаво на стола (макар че нашият е с по-друга облегалка), на който се е протъркала кожата. Изпрах го след първата проба и утре ще изненадвам мъжа. И ще се оглеждам за подходящи и за компютърните столове на децата.

# 155
Днес си взех 2 поръчки, едната направена на 01.09, другата на 03.09. Дойдоха заедно.

Търся препоръка за добър детски смарт часовник?

Купоните могат ли да се върнат 2ри път от съпорта? Върнаха ми ги веднъж, но пак не успях да ги ползвам и отново изтекоха.

# 156

Veronikaaa, може ли да покажете шалтетета и да дадете отзив за качеството?

# 157
  • Враца
Здравейте,
да попитам някой да си е поръчвал дамско портмоне естествена кожа дали е доволен и ако може линк.

Търся и някаква специална кутия за хладилник, в която да съхранявам рукола например. Гледах едни контейнери вертикални, които се пълнят с вода, но едва ли ще ми е полезно.

# 158
  • Pazardjik
Вчера направих поръчка с връщане на кредит , но днес никъде не ми излиза да си го заявя. Как да го изискам ?

# 159
  • Плевен
Вчера направих поръчка с връщане на кредит , но днес никъде не ми излиза да си го заявя. Как да го изискам ?
Пробвай да напишеш в търсачката claimcredit
Да, вярно,че така беше.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 09:15 от Мама-Галя

# 160
  • Pazardjik
Не ми излиза

# 161
В съобщенията за промоции в профила, там ще ти излезе.
Или пиши claim credit.

# 162
  • Пловдив
Аз съм си снимала съобщение от Тему, че трябва да се напише "заяветекредит" - така слято, в полето за търсене.

# 163
  • Pazardjik
Благодаря , стана

# 164
  • София
Мисля да спра с поръчките до преди Коледа. Употребих кредитите. Възстанових ваучерите! Благодаря за помощта!
Напоръчах на детето разни училищни неща. За мен есенни аранжировки за дома. За мъжа кабели. Малко рингове за салфетки, че бяха на ужасяващо ниска цена и разни обувки. Сега ще има да пристигат следващите 2 седмици и ще докладвам.
Днес ми дойде стойка за кафе капсули тип долче густо. Хубава е, но и не беше евтина. Най-ниската цена, до която падна беше 28лв. и аз я взех с купон за 50% намаление. Но ми харесва, че побира цели 32 капсули, а заема малко място, защото е висока. Има алтернативни, които са хем по-ниски, хем само с 3 страни, те са на половин цена. По-нататък може да си взема още една ако има някакви промоции https://share.temu.com/WNtpZq3oznA Сега я има при друг търговец за 29лв.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 13:31 от Gorg0nzola

Общи условия

Активация на акаунт