Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 39 521
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Написах и аз coupon reward 01, но ми пише - Упс, кампанията е изтекла

# 361
  • Бургас
Падна ми се и на мен колело за 90%, намърдах някакви неща, после реших, че едното не го искам /прочетох кофти отзиви впоследствие/ и взеха, че ми анулираха цялата поръчка. Защото била промоционална, досега не са правили така. Писах им в чата, извиниха се с ваучер за 20% за поръчка до една седмица. Та, да си знаете от "промоционалните" поръчки не става да се анулират артикули, не беше преди така. Анулирала съм, едно, даже по две неща от поръчки с оферти за връщане на кредит и тн...

# 362
Затова имат оборот и клиенти. Понеже имат разни промоции и се извиняват, дават купони и т.н.
Бях поръчала от Баду един път (щото българска, нали....). Е, няма такава пародия. Първо си плащаш доставката, после цял месец няма доставка, накрая им писах и нЕква кокошка взе да ми скача и да ми се отваря....лелееее, как се ядосах. Ако не беше платена с карта, направо щях да я откажа. После установих, че поръчаните неща са просто купени от тему и шейн и ми ги продават с надценка. Сладури!!!!

# 363
Аз също съм поръчвала от Баду веднъж, но беше с наложен платеж (и БД - понякога имат) - това е единственото предимство, иначе нещата не бяха особено евтини.

# 364
Току-що ми излезе под темата реклама за специална отстъпка на тези неща.
Проверих в Тему – и двете струват около 10 лв., може и по-малко, ако се хване някакво намаление. И с безплатна доставка. Във въпросния сайт струват 35 лв. плюс доставка.
Ами...

# 365
Въведох и аз coupon reward 01  и ми излезе оферта да поръчам 15 продукта, за да спечеля купони за 200лв. Ще пропусна.

# 366
Какво е това колело за отстъпки ,аз го търся сега ,но не мога да го намеря .Някъде трябва да се влезе ли ? Или трябва да се направи някакъв минимален оборот ?За редовни клиенти ли е ?

# 367
Снощи ми излезе това колело с 200 лв. ваучери, плюс 100. Но да поръчам до 4-5 часа и за голяма сума. Не го ползвах. Искам другото, с 90 за един артикул и 7 атрикула с 50%. Ще го дебна, че миналата нощ ми се падна пак, но вече много ми се спеше и не ми се търсеха дребни неща.

# 368
Чета ви, но не съм много активна и съм поръчвала от тему само 1-2 пъти. От Шейн поръчвам постоянно - основно заради доставката.

Та чета разни колела и отстъпки и викам да вляза да видя. И ми се падна това за 1 артикул с 90% и 7 с 50% и пуснах на бързо една поръчка с дреболии.

# 369
Това колело с един продукт на 90% и няколко на 50% май е най-изгодно като оферта. Просто трябва да имаш добавени неща в количката и поне едно скъпо нещо, за да го вземеш после с 90%. Аз нямах кой знае какво скъпо в количката, но все пак пуснах поръчка с тази оферта. И от снощи ми дава няколко пъти корекция на цената от тази поръчка, а съм ги взела с 50% и не би трябвало да имам корекция на цената. Явно взима цената преди намалението. Не знам, не мога да ги хвана, но не мога да се откача от тях. Все ми изскача нещо, че ми трябва и поръчвам 😃

# 370
  • София
"1 артикул с 90% и 7 с 50%" – това и на мен ми се появи преди малко, но цената на 7-те артикула даже не доближаваше 50-те процента и се отказах.

# 371
  • София
В никакъв случай не е по-изгодна от колелото за 200/300лв. Седемте продукта са ужасно надценени винаги и ако не взимате неща по лев/два или не искате разликата в цената по-късно, направо си е набутване.

# 372
"1 артикул с 90% и 7 с 50%" – това и на мен ми се появи преди малко, но цената на 7-те артикула даже не доближаваше 50-те процента и се отказах.
Можеш да си избереш други артикули, не е нужно да са точно тези, които ти предлагат. Повечето са си на нормална цена, аз поръчах дребни неща за по 2-3 лв. След поръчката веднага имах корекция на цената и ми върнаха още 1-2 лв. Имах и кредит 13 лв  и поръчката ми излезе 6 лв. 90%-ното намаление ми беше за смарт часовник.

Ето това ми е поръчката:

# 373
В никакъв случай не е по-изгодна от колелото за 200/300лв. Седемте продукта са ужасно надценени винаги и ако не взимате неща по лев/два или не искате разликата в цената по-късно, направо си е набутване.

Не винаги са 7 продукта. Понякога са 4. Моите определено бяха намалени с 50%, за това, че си заслужаваше сделката.

# 374
Ново колело има 50/150, но не струва!  Купоните са 80/220, 30/100 и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт