Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 39 508
  • 726
  •   2
Отговори
# 345
С колелото и печелиш поне 90% намаление.

# 346
На мен ми е излизало такова колело, обаче за да ги спечеля пак трябва да направя поръчка без отстъпка (аз не исках да поръчам в онзи момент).

# 347
Мен днес пак ме излъгаха с такова колело. Взех един стенен часовник за стотинки (на 90%) и още няколко артикула на 50% (от количката). Наистина бяха с 50%, защото горе долу им знам цените. Използвах си и кредите и платих 3 лв. Уж нямаше да поръчвам повече. Трябва да си вкарвам по едно скъпо нещо в количката и все някога ще ми излезе колело, за да го взема на 90%. И други дребни неща да си имам, за да ползвам при тях 50%.

# 348
Има ли шанс да сменя един от артикулите от поръчката с друг цвят? Още имам опцията “Cancel Item”. Ако го избера, ще ми даде ли опция да избера друг цвят или ще трябва да го откажа? А ако го откажа ще ми иде и намалението , защото както споменах по-рано ми излезе направо без пари. Но ме е яд, че импулсивно избрах този цвят.

# 349
Най-накрая ми дадоха колело с купони за 200/300 лева! Сетих се аз, че по нощите ми предлага и в 6.00 вярно ми даде, отиде ми съботното спане, но имам купони😀
Този път бяха да се купи за 26 лева, а не два артикула за 5 Мин, доста високи бяха цените. А, офертата важеше 4 дни, но не посмях да затворя приложението, че не знам, как да я "извикам" след това.

# 350
Вчера мислех да попитам, но забравих - проекторът само в напълно тъмна стая ли работи добре?

# 351
Да, как може да се извика колелото?

# 352
Как се вика това колело с 90%

# 353
И аз най-накрая поръчах с колелото. Отначало ми искаше 26 лв минимална поръчка, но после го затворих. Сетих се , че може да ми потрябва обаче и писах на съпорта, казаха ми да напиша coupon reward 01 и ми се появи колелото отново. Този път обаче ми искаше само 2 продукта от една страница, направих за 14 лв поръчка и ми даде купоните за общо 400 лв Simple Smile

# 354
Как правите поръчка за 14 лв? На мен ми иска мин. 25 лв.

# 355
И на мен ми иска 25 лв минимум, иначе не може да поръчам.

# 356
Имах минимална поръчка от 2 продукта, след като бях затворила колелото. Най-евтините неща бяха по 5+ лв , така че поръчах едни ръкавици и едни маркери и стана 14 лв. Но после даже имах корекция на цената
Така поръчах тези неща за 65 лв общо, с купон за 30 лв, останаха 35лв, имах кредит 9 лв и всичко ми излезна за 27 лв. 

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 10:23 от Elsi86

# 357
Здравейте
За първи  път поръчвам от този сайт ,имам дрехи за получаване ,изобщо не знам с какво качество ще дойдат и дали ще са точния размер,но се интересувам как се възстановяват  средства по сметката обратно ,ако артикулите не ни стават и харесват ? Попълва ли се нещо ,и до колко дни връщат пари по сметката ?Някой правил ли го е ?

# 358
  • София
Много хора са го правили, обсъждано е многократно в тази и в предишните теми. Просто трябва да се прочете. Първи пост също е полезен.

# 359
Връщат се. Аз лично съм заявявала само в тему портфейла, тъй като така или иначе ще ги харча. Иначе може и по сметка, но отнема поне седмица.

Общи условия

Активация на акаунт