Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 40 599
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Моля за линк към калъфи за дивани. А не запарват ли тези материи?

# 451
На мен сега ми предлагат калъфа за Киндъл за 4 лв. Сега само заради това ще направя още една поръчка.

# 452
Може ли пак линк към проектора. На мен ми излиза само над 140 лева, а и на съм сигурна за модела

# 453
В момента е над 100 лв, изчакай малко - пак ще стане 80.

Колко джунджурийки за 20 лв, а мислех да дам толкова само за корицата на киндъла Simple Smile

Скрит текст:

# 454
Може ли някой да ми каже ,ако реша да върна три пратки ,получени на различни дати ,в месеца ,всяка ли от тях ще бъде с безплатно връщане ,или само първата ,която реша да върна . Обърквам се ,чета в сайта но не го разбирам .

# 455
Имаш право на безплатно връщане по веднъж на всяка пратка. Ако впоследствие решиш да връщаш друг артикул от същата пратка, тогава ще е платено.

# 456
Можеш да ги върнеш заедно в една пратка. Предлагат ти го, като почнеш да връщаш.

# 457
Благодаря!!

# 458
Ето купоните от бисквитката, реално бих ползвала само този от 10, или максимум 20 лв., ако поръчвам и за сестра ми.

# 459
  • София
Поръчката си остава за над 25лв. Така че като напоръчаш за 40лв. неща и то ти приспадне 20 от тях, ще трябва да сложиш за още 5лв нещичко. Същото и с 10 от 10.01 При тази ситуация 30 от 60 и 40 от 80 хич не са лоши купони. Особено ако си ги викнеш след срока ако сега не знаеш какво да си поръчаш за тия пари. Където си дала 25 като необходим минимум, там и 30, но ще поръчаш стока за 60лв. Ако пък имаш и кредит да ти приспаднат си връзваш точно около 25.
Аз поне намерих приложение на всички, които дават 50% реална отстъпка.

# 460
Тези купони най-после и на мен ми ги даде Party Time
Ама нищо не съм си харесала. И явно ще ги викам после пак.

Поизпуснах темата. Появил ли се е някой нов хит, който си заслужава поръчка?

# 461
На мен вчера ми позволи да пусна поръчка за 21 лв - по-горе качих снимка. Беше 27 и приспадна върнатите пари от другите поръчки.

# 462
Това е друго. Може и 10 лв. да ти приспадне, но самата поръчка е над 25 лв.

# 463
  • София
Върнатите пари ги приспада, както и парите за отменен продукт (преди да е пусната поръчката) и пускат и за под 25лв., но при мен винаги е признавало поръчка от 25лв. едва след прилагане на купони.
И не ми дава да си ползвам купоните при поръчка, с която после 7 дни ще връщам кредит. А именно те са от малкото, които по едно време изискваха поръчка за 20лв.
Сега не знам ако тръгнеш да правиш някакви супер хитрости, поръчваш за 25лв., прилагат ти купон 10 от 20, плащаш 15 и после веднага решаваш да върнеш част от покупките за 14лв. например. Ама нямам намерение да правя такива експерименти. Е в такива случаи сигурно ти спират за 90 дни разни промоции.

# 464
На мен вчера ми позволи да пусна поръчка за 21 лв - по-горе качих снимка. Беше 27 и приспадна върнатите пари от другите поръчки.

Кредита пак е вид пари. Аз съм имала поръчки с 0 лв, защото бях събрала доста кредити от връщане и корекции.

Общи условия

Активация на акаунт