Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 40 500
  • 726
  •   2
Отговори
# 510
Някой поръчвал ли е подобни моливи? Как се работи с тях? (акварелни)

https://share.temu.com/7RfxknRINmA

Моливите са си съвсем като другите моливи. Самият “графит“ е многоцветен и се получават интересни ефекти. Купих за едно момиченце, което много им се радва. Но са си моливи - нищо повече.

# 511
Не съм следила темата постоянно, та може да е коментирано, но споделям за всеки случай, че на мен ми беше много полезно. Ако искате да споделите съдържанието на количката си с някой, като се натиснат трите точки излиза меню за споделяне и се генерира линк.

Аз трябваше да пусна поръчка за приятелка и тя вместо линкове ми прати скрийншот на 20+ артикула и беше абсурд да ги търся едно по едно нещата...

# 512
Много полезно
Напоследък забелязвам и сърчице за любими, но после не знам къде да ги търся

# 513
  • Някъде около Пловдив
Здравейте. Интересува ме дали някой е поръчвал пътна чанта?

# 514
  • Враца
Много полезно
Напоследък забелязвам и сърчице за любими, но после не знам къде да ги търся
На компютър са в Поръчки и акаунт - > Списък с желания.
В приложението - Вие и най-долу има табчета История на сърфиране, Списък с желания и Следени доставчици.

# 515
  • софия
Пак се подхлъзнах. Викнах си купони (досега никога не съм ползвала) и реших, че съм ударила кьоравото с проектора, за който вие сте виновни, че ме сугестирахте. Не бях и помисляла да купувам нещо подобно, но дъщеря ми ще може да си гледа в стаята. Дано този модел е добър.

Платих половината цена. Не знам дали е добра сделка.

Вчера получих този обезмаслител за прозорци. Сега при друг продавач го има и по-евтино. Веднага натърках единия прозорец на паравана в банята. Наистина не се изпоти и днес поръчах течност. Уикенда ще измия целия параван и ще намажа всичко.

# 516
  • Асеновград
Пак се подхлъзнах. Викнах си купони (досега никога не съм ползвала) и реших, че съм ударила кьоравото с проектора, за който вие сте виновни, че ме сугестирахте. Не бях и помисляла да купувам нещо подобно, но дъщеря ми ще може да си гледа в стаята. Дано този модел е добър.

Платих половината цена. Не знам дали е добра сделка.

Вчера получих този обезмаслител за прозорци. Сега при друг продавач го има и по-евтино. Веднага натърках единия прозорец на паравана в банята. Наистина не се изпоти и днес поръчах течност. Уикенда ще измия целия параван и ще намажа всичко.
Дишай спокойно не си сама, и мен ме подхлъзнаха с проектора Smile

Повече химикали няма да поръчвам от Тему. Пишат хубаво не прекъсват, но за два дена свършва единия. А не дребния не е любител писател , но изрева, носейки ми да видя празните пълнители.

# 517
Моят проектор е белият цилиндричен, тези дни ще дойде.
Ако работи достатъчно добре, сигурно и родителите ми ще искат и ще вземем още един. Жалко, че нямам такива готини купони.

# 518
  • на морето
Върнах днес за първи път в Бокса. Бях чела, че в момента на затваряне на вратичката и се получават парите като кредит. Ами мина повече от час и нямам пари. Кога ги получавате, аз ли нещо не разбрах?

# 519
Ти как избра да ти се върнат парите? Ако си избрала с първоначален метод - по картата, не става веднага.
Не съм избирала като кредит и не знам колко бързо ги връщат, но моите дойдоха на следващия ден в картата, без да са получили пратката.

# 520
Моите някъде след седмица на изпращането на пратката. Бях избрала връщане с кредит.

# 521
  • Пловдив
А на мен ми пишеше, че ще получа парите след като получат стоката и тя мине контрол на качеството. Аз избрах връщане по карта.

# 522
Връщали са ми както ведната, така и след 1 седмица.На случаен принцип е.

# 523
До тук съм поръчала за  олколо 270 лева. Част от нещата ползвам, други са ми излишни или са разочароващи. Нищо не съм връщала, защото не ми се занимава. Мисля си, че трябва внимателно да се преценява от какво наистина има нужда. Защото в момента един стелаж и една от кърпите за плаж буквално не мога да намеря къде да ги прибера.

# 524
Подари ги.
Имам питане относно едни бикини.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=6010995678 … fer_page_sn=10045
Поръчах ги с идеята, че имат някаква подложка (вместо превръзка), а те са доста тънки. Дали някой ги е ползвал и какво да очаквам?

Общи условия

Активация на акаунт