Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 40 488
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Аз си поръчах коледен календар с кристали (минерали) за под 2 лв, вчера с купона. Не очаквам камъните да са първо качество, но при тази цена не може да се нарече риск.

# 496
  • В страната на бурите
Може ли малко помощ - ще връщам за първи път неща през Boxnow. Трябва ли да разпечатвам и лепя кода, който получих от Тему или това е само за Speedy? Мислех, че просто отивам и отварям кутията. Трябва ли да сложа всичко общо - примерно в голям кашон/плик (връщам дефлектор за климатик и няколко дреболии)? Пише, че трябва артикулите да се пратят с етикета им - тоест с баркода. На една от дреболиите не пазя пкикчето, това значи ли, че не може да я върна?

# 497
Не може да върнеш, ако не пазиш пликчето. Трябва да е с техния код задължително. На опаковъчната торба не трябва да има други баркодове, освен товарителницата. Трябва да ги скриеш с лепенка, ако има стари такива.

# 498
  • В страната на бурите
Благодаря за отговора! А колко се чака за  връщане на сумата (предпочитам да е като крдит)?
И да споделя последната си покупка - куфар (страхотен е!), беше  60 лв., взех го с върнати пари като кредит (но тогава не искаха да пращам обратно продукти, просто възстановиха средствата).

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 10:46 от Wonder woman

# 499
Може ли линк за куфара?

# 500
Като напишеш, че си ги сложила в бокснау, възстановяяват по кредит, но ти пишат, че, ако продуктите не се получат, както трябва, ще ти дръпнат парите.

# 501
  • В страната на бурите
Може ли линк за куфара?
https://share.temu.com/yVjROOHJCsA

# 502
Получих си пратката, всичко е наред, но кухненският рафт има малък дефект:

Не ми се занимава да връщам, какво друго мога да направя, дали може да ми върнат част от цената?

# 503
Какъв е дефектът? Липсващото отворче в горния край ли?

Куфарът изглежда много добре.

# 504
Трябва да заявиш връщане. Може да ти пишат, че не е нужно да се връща, но може и да поискат. Няма да ти възстановят част от сумата заради дефект.

# 505
  • Пловдив
Не, нагъната е пластмасата на рафта.
Пратете им снимката в чат бота ( а може и още няколко - на дефекта). Пишете, че си разочарована от вида, в който сте го получила...
Ще ви свържат с консултант, после по имейл ще "помислят" как да постъпят и ще ви върнат парите за продукта.
Така мисля на база собствен опит

# 506
Да, сега го видях.
Наистина няколко снимки на съпорта/чат бота, обяснение, че е разочароващо да получаваш стока в такъв вид.

# 507
Директно им пишеш и ти връщат веднага сумата.

# 508
Да - пластмасата е извита, но другите рафтчета са наред. Благодаря за съветите, ще пробвам.

# 509
  • Пловдив
Бях си поръчала яке, което и реално много ми хареса, но описаните размери имат драстична разлика с полученото, може би около 15-20 см! Върнах го, надявам се да мине всичко гладко.
По принцип си поръчвам разни неща за домакинството. Но след като одобрих получени блуза, чорапи и бельо, реших да тествам и с нещо по-голямо, засега безуспешно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт