Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 40 556
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • Асеновград
Офертите са индивидуални, и различни. В даден момент Ви пускат някоя и а при друг потребител друга. За пореден път го дъвчем това. Няма как да бъдат в първи пост, нито да сложим всички кодове които съпорта дава вътре. Те просто при потребител нямащ Вашата оферта не работят. В момента на мен ми излиза колело с едно на 90% и 7 на 50% да поръчам.
Допълнителните ваучери  за 20 лв. които излизат при някои колела изобщо не са изгодни, те са при покупка над 160лв.
Иска се да си четете какво Ви изписва при точно Вашата оферта и преценяте , изгодно или не.
Имаше оферти при които не искаше минимална сума, такова беше колелото с два продукта избрани за пакет ваучери. Там се търсят два продукта на най ниска цена за да се вземата Ваучерите, с които после да се пазарува на намаление.

# 481
Купоните не са това, което бяха. Супер прецаквация.
Една жена се оплаква във фейсбук.

# 482
Е, то това наистина е подигравка.

# 483
Моите купони бяха такива, след първата ми поръчка. Не ги използвах.
А за 90-те % ми даде стоки, които бях разглеждала вчера и просто избрах една от тях. И след това още 7 неща, като не всичко от списъка изглеждаше намалено, но аз избрах само дреболии (пак съм ги разглеждала наскоро - едното нещо ми хвана окото тази сутрин).

# 484
  • София
Купоните са различни. Получавала съм и от добрите и от лошите и то юли - неизгодни, а септември - изгодни. При това неизгодните ги получих от 2 безплатни продукта + донаждане до 80лв. (т.е. трябваше да направя покупка за 80 лв.) А изгодните от 4 продукта за 7 мин. без минимален праг от 25лв. т.е. похарчих 15лв.

А това, което коментирах сутринта е, че вече спечелени и налични купони не ти се приспадат от 25лв. поръчка както е при кредита, а се изисква 25лв. да станат с тях.
Или пък опитайте (ако имате купони) да ги приложите заедно с 30% връщане на кредит. При мен и двете неща не се получават.

Между другото сега при мен тече офертата "спечели карта за отстъпка", както и 30% връщане на кредит. Проверявам по-скъпи продукти от типа на големи пухкави шалтета с две възглавници. С отстъпката ми ги дава за 55лв., а с 30% връщане на кредит ми се връзва 42лв. И двете цени според мен са завишени, защото в Джъмбо ги гледах онзи ден на около 30лв.

# 485

А това, което коментирах сутринта е, че вече спечелени и налични купони не ти се приспадат от 25лв. поръчка както е при кредита, а се изисква 25лв. да станат с тях.

Да. За да имам отстъпка 10 лв., трябва да поръчам за 35 лв. реално, защото като станат 10+ ми дават купона, но все едно сумата е 0 и за да финализирам поръчката трябват неща за още 25.

# 486
Скрит текст:
Днес получих този часовник по препоръка от темата
https://share.temu.com/g6nWkNplmmA
Свързах го успешно с телефона, имената на контактите се изписват, поне тези на латиница, на кирилица още не знам. Моят е със силиконова каишка, удобна е. На първо четене изглежда много добре.
При позвъняване се изписват на часовника ли? Защото само това не успявам да направя и ми липсва. Иначе е страхотен часовника, много си го харесвам.
Да, поне тези на латиница се изписват без проблем.
В приложението в менюто Device има подменю Quick Contacts. Оттам ти дава да добавиш до 500 контакта от телефона. Моите ги добавих оттам и се изписват. Не съм го ръчкала много тези дни, защото сме болни вкъщи, но тези, които ми звъняха и набирах, се изписваха.
Връщам се пак на настройките на този часовник -  https://share.temu.com/eKlO4O6oWmA
Вчера след по-интензивна употреба забелязах, че част от контактите се изписват, друга - не. Върнах се назад в темата и попаднах на това мнение:
Цитат
Имам подобен и водих голяма борба,докато започнат да ми излизат повикванията с име.
Влизаш си в блутут на телефона,там на свързаното устройство излиза опция споделяне на контакти,включваш го и готово.
При мен се получи по този начин. След като включих споделянето на контакти, всички се изписват, поне за момента Grinning Благодаря на потребителката, която е споделила.

# 487
  • Асеновград

Различни оферти са. при мен това е в момента, активни с ами, даже правих раздробени поръчки, напасвайки максимум намаление.

# 488
  • София
И понеже пак ми предложиха добро намаление, направих малка поръчка::

https://share.temu.com/Prg6ZYRUcsA още една нощница за 6.60

https://share.temu.com/LVUYoijTZtA два клина за вкъщи по 9.35 единия

https://share.temu.com/TxuaK1CntjA и комплект от два черни пръстена за 3.70

В предишната едно от нещата е pre-order и още не са я изпратили. Дано да ги слеят.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 16:57 от milenaka

# 489
Вчера си получих поредната поръчка, но при два модела есенни боти имам греда - ще ги връщам. Прочетох инструкциите на първа страница и мисля, че ще се справя. Дано да ми се отвори бокс, в който мога да напъхам двата чифта обувки. Странно ми беше, че предлагат връщане в Боксау при положение, че пратката ми беше донесена от Спиди.

# 490
  • софия
Вчера си получих поредната поръчка, но при два модела есенни боти имам греда - ще ги връщам. Прочетох инструкциите на първа страница и мисля, че ще се справя. Дано да ми се отвори бокс, в който мога да напъхам двата чифта обувки. Странно ми беше, че предлагат връщане в Боксау при положение, че пратката ми беше донесена от Спиди.
Бих се застраховала и говорила с Бокснау преди да ходя да пробвам шкафчета.

# 491
Бих се застраховала и говорила с Бокснау преди да ходя да пробвам шкафчета.
Благодаря ще го направя.

# 492
  • Враца
При мен се получи по този начин. След като включих споделянето на контакти, всички се изписват, поне за момента Grinning Благодаря на потребителката, която е споделила.
Явно само аз не успявам с повикванията, включена ми е тази опция и пак си излизат само номера.
Направих още една поръчка с разни дреболийки, да видим какво ще пристигне - закачалки за панталони и отдавна се навивах за кухненска ножица.
Чакам една да я вземат от Бокснау от митница.

# 493
А при мен се оказа, че днес ще ми носят пратката от Спиди - тази с подаръците, която е по-обемна. И точно днес асансьорът на този адрес не работи, след малко сигурно куриерът ще ме накара да сляза да си я мъкна сама...

# 494
Аз съм вече на коледна вълна, напоръчах няколко подаръчета за деца и за малката, естествено с добри намаления. Както и поръчах коледни кутии за сладки, опаковки, етикети и панделки. Тука цените скачат тройно, а и не винаги намирам точно такива

Общи условия

Активация на акаунт