Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 40 567
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Реших да си правя златна аранжировка на масата. Хем за "златна есен", хем за Коледа. Набутах в количката златиста подложка на 2 нива от нертждаема стомана, златисти хартиени формички за мъфини, златисти подложки за еклери и златисти купички за ядки. Имам ваучери за 25-30% отстъпка. Нощес имах и колело за 30% връщане на кредит. Ако довечера все още работи може да си ги викна за ужас на мъжа ми. И ако дотогава не размисля.
Защото реших да направя и подарък на позната, но в сребристо + сребристи тикви свщници (те не са от тему) и сега мисля подходящо ли е за подарък.

# 376
Някой да е поръчвал хубави ластични калъфи за диван?

# 377
И аз най-накрая поръчах с колелото. Отначало ми искаше 26 лв минимална поръчка, но после го затворих. Сетих се , че може да ми потрябва обаче и писах на съпорта, казаха ми да напиша coupon reward 01 и ми се появи колелото отново. Този път обаче ми искаше само 2 продукта от една страница, направих за 14 лв поръчка и ми даде купоните за общо 400 лв Simple Smile
Не наведнъж 400 лв,нали?!
Може ли линк на  мъжки смарт часовник,от който  сте доволни?!

# 378
Днес получих този часовник по препоръка от темата
https://share.temu.com/g6nWkNplmmA
Свързах го успешно с телефона, имената на контактите се изписват, поне тези на латиница, на кирилица още не знам. Моят е със силиконова каишка, удобна е. На първо четене изглежда много добре.

Излезе ми колело за 300 лв купони, трябваше да избера продукт и да го платя, за да ги получа, но без да искам го затворих и изчезна.

# 379
  • София
Нещо не ми се получава да използвам хем 30% връщане на кредит, хем купон за намаление. Някой може ли да ме светне дали нямам право и на двете.
Имам продукти за 60лв. в количката и автоматично ми слага код за отстъпка и ще платя 40лв. Обаче имам и активна промоция за 30% връщане на кредит. Там ми се отваря друга листа, но си намерих моите неща на същата цена, наслагах си ги в чантата и когато отивам към завършване на поръчката, никъде нямам опции да си сложа и купона за отстъпка.

# 380
  • Пеликания
Излезе ми колело за 300 лв купони, трябваше да избера продукт и да го платя, за да ги получа, но без да искам го затворих и изчезна.
По назад бяха писали за coupon reward 01. Днес го пробвах защото и на мен ми изчезна колелото и стана.

# 381
Да, и аз пробвах и стана. Обаче там цените са двойни и не си заслужава нищо.
Ще чакам 90 процента.

# 382
А това 90% как излиза? Досега само купони са ми се появявали.

# 383
Ами излиза, както си гледаш и хоп, оферта. Обаче в късните часове.

# 384
Не разбирам, защо сте се влюбили в купона 90% на един артикул. 200/300 са в пъти по-изгодни.

# 385
Лично аз, защото мога и без минимална сума да поръчам. По принцип не правя големи поръчки.
Обаче Револют ми ги е сметнал, дори малки, вече сумата е 500 лв. Grinning

# 386
Ако имаш някакъв скъп продукт, разбира се, че на 90% ще ти е почти без пари.

200 лв. ваучери не ти ги дава накуп, а разбити, като в момента примерно имам 20 лв. за поръчка над 160 лв. Пак става, ама не е като 90% офф.

# 387
  • София
А като ви даде 90% как слагате това, което искате? Ако отида да търся това, което искам да сложа офертата ми изчезва.

# 388
Ужасссс....Оставила съм 1150 лв грубо в сайта дотук... Първа поръчка от 22 януари тази година.

# 389
И аз сигурно толкова  , ако не и повече....за щуротии

Общи условия

Активация на акаунт