Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 40 536
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Асеновград
Моите нови акаунти не са на ново устройство.Вчера регистрирах един...
И аз му се чудя на проектора, ама няма къде да го гледаме Heart Eyes
На същия телефон позволи ли ти с QR кода за отстъпка нов акаунт? Понеже на мен за ползване на такава отстъпка за определен артикул за нов потребител, ми дава, че вече има акаунт на устройството. Това на андроид устройство, а офертите с код стават само така, на направен на лаптоп акаунт не става.
Ако говориш за просто регистрация на нов акаунт, да дава и на лаптопа, но тогава какво ползваш като отстъпка?
То има срок за поръчка, за да се използва , и след това вече не го броят за нов. За мен идеята на новия е ако има изгодна оферта на нещо конкретно и то само за нов потребител.

# 586
Правя нов акаунт с нов имейл на телефона и после пиша discount card 000. Дава ми оферта един продукт на 90% и 7 на 50%

# 587
  • Асеновград
Правя нов акаунт с нов имейл на телефона и после пиша discount card 000. Дава ми оферта един продукт на 90% и 7 на 50%
Тази оферта ми излиза и на стария акаунт.

# 588
На мен тази 90% ми е с 15 продукта за 10%, които при това са със завишени цени. На 90% ми пуска някакви, които не ми трябват или са на ниска цена. Няма да поръчвам така. "Обикновеното" сигурно ще ми излезе по-изгодно.

# 589
При мен не е така, дава ми един продукт на 90% - за 2-3 макс и другите са по 1-2 лв и не са завишени. За мен е изгодно, но всеки сам си решава какво му трябва , а и явно е различно.
Ето от вчера поръчката, ботушките излезнаха 3 лв и нещо, другите неща са дреболии, общо поръчката е 16 лв, без минимална сума

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 08:53 от Elsi86

# 590
И за мен тази оферта от 90% и още няколко на 50% е най-изгодна до сега.

# 591
И за мен тази оферта от 90% и още няколко на 50% е най-изгодна до сега.

Принципно ми се струва изгодна така с 90 и 50%, но на мен не ми излиза.

# 592
На мен ей сега пак ми излезна. На някакви периоди са явно. Ще гледам скоро да се възползвам докато не са ми я сменили 😃
А, тези купони за 25 ст отстъпка са подигравка 😃

# 593
  • София
Още кодове за намаления и купони

# 594
На баща ми му бяха дали три подаръка с поръчка над 100 лв (на мен дадоха 2 подаръка, с поръчка над 80), но той няма представа с кой купон е била тази промоция.

# 595
Не мога да се преборя с тази оферта 90%😀
Хайде, първия път я затворих, но сега пълних, пълних и накрая ми каза, че основният ми продукт е изчерпан, но не ми даде да го заменя от първоначалните предложения, а от някакви глупости.
Иначе бях сложила една покривка за маса за 1 и нещо.

Едни покривки има, имитиращи лен, много са добри, сега дебна в други цветове. На светлата ми даже пише 100 % лен, ама не е😀
 https://share.temu.com/GV3RTAUt90A

# 596
  • на морето
Някой връщал ли е неща от повече от две поръчки наведнъж. Имам разни боклучета от поне 10 поръчки, които не ми трябват. Дали мога всички да ги върна заедно?
Ако някой е правил такава заявка, моля да сподели!

# 597
# 598
До 90 дни можеш да връщаш. И аз така събирам и после излизат 50-60 лв непотребни боклучки по 2-3-5 лв

# 599
Интересно, аз пък всичко си ползвам. Преди малко пробвах да слагам разни канцеларски материали по 2-5лв в количката (такива, които ми трябват и харесвам) и излязоха над 50 лв. Реших да отложа за сега.

Общи условия

Активация на акаунт