Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 40 453
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Здравейте, мернах някъде че някой връща дефлектор за климатик,но не го откривам. Ако може мнение,че майка ми ме подлуди...

# 601
Какъв стелаж си взимала?
До тук съм поръчала за  олколо 270 лева. Част от нещата ползвам, други са ми излишни или са разочароващи. Нищо не съм връщала, защото не ми се занимава. Мисля си, че трябва внимателно да се преценява от какво наистина има нужда. Защото в момента един стелаж и една от кърпите за плаж буквално не мога да намеря къде да ги прибера.

# 602
От къдев България купува куфарите?
Куфарите за мен са скъпи, и риска да не го харесам е голям. Даже и да го намаля пак е висока цената. 21 инча е размер кабинен багаж 20/30/40  или малко повече с 4-5 см на страна. Такъв съм взимала тази година от магазин за 30 лв. Голям за 50 лв. Среден размер за 62лв. от тези олекотените които се водят пластмаса/ силикон.  Та в Тему колкото и да следя даже да ги намаля с купон няма да са на тази цена, и риска да не го одобря е голям.
Струват си компресивните пакети за организиране на багаж когато са на промо, а силиконовите рингове за колелца не, късат се или падат докато се движи куфара и заминават, няма да повторя повече. Калъфите за куфари също са добри и често ги намалят.

# 603
  • Бургас
От Тему е жив късмет да получиш точния номер обувки. Лятото два чифта джапанки, вместо 37 номер ми пратиха 38 и 39, които учудващо ми ставаха, може би защото отворени, широки чехли, що- годе приемливо...Не съм се занимавала с връщане. Сега пак 39 номер вместо 37, ама вече за затворени обувки не върви. Писах им и като " ценен" уж клиент, казаха да не ги връщам, сега ще се чудя на кой да ги харизвам. Чак ме разсмяха накрая с излиянията си...

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 22:59 от rosi81

# 604
За обувките - те си имат тяхна номерация, която е различна от европейската. И си го пише в поръчката.
Размерите са точни.

# 605
Да, размерите отговарят. Иначе това е чатбот, който бива превеждан от ИИ.

# 606
  • Бургас
Пращат каквото им падне понякога. Не е от недоглеждане от моя страна, знам че имат и китайска номерация, но в случая  изписва: "размерът отбелязан върху артикула е CN 37, което е същото като EU 37". Получавам обувка с етикет 39 и естествено много по- голяма.

# 607
  • на морето
Започнах да правя заявка за връщане, но никъде не ми даде на стъпките да добавя неща от други поръчки. Как да ги изпратя в един пакет, не ми е ясно? А и на първа страница не прочетох.

# 608
  • Пеликания
Като почнеш да заявяваш връщане от другите поръчки ще те пита дали искаш да ги върнеш заедно и ще генерира обща товарителница.

# 609
  • В страната на бурите
Здравейте, мернах някъде че някой връща дефлектор за климатик,но не го откривам. Ако може мнение,че майка ми ме подлуди...

Привет, аз връщам Simple Smile Още даже не съм го върнала, стои си в колата, че се забавих. Също за майка ми го взех, но по моя инициатива. Причините за връщане - 1. Не й харесвал- ами той си е бял, пластмасов, слага се отпред, седи като правоъгално парче пластмаса (по-широко малко от климатика), няма как да е естетически прекрасно. 2. С него някак струята въздух отива надолу, под климатика, а не напред, ковто вероятно е и целта, но при нас отдолу точно има легло и там духа. 3. Мина лятото, а ползваме климатика основно тогава... Честно казано веднъж го пробвхме, ако беше в началото на лятото може би щях да го оставя.

# 610
Още една полезна функционалност на сайта. Може да се споделя цяла направена поръчка с все линковете. Минус е, че така се вижда новата цена, ако е била обновена, а не цената при пускането на поръчката. Друг минус при мен е, че съм се регистрирала с фейсбук и се вижда профилната ми снимка при споделяне на поръчката, а не искам. Рових уж, но не намерих начин все още да я махна.

За който му е интересно и би му било полезно, това са стъпките:

1. Натискате "Твоите поръчки"
2. Избирате си поръчка, която бихте искали да споделите и кликвате на линка:
Скрит текст:

3. Натискате бутона за споделяне най-горе вдясно:
Скрит текст:

4. И тук се генерира списъкът с артикулите за споделяне
Скрит текст:

# 611
Аз съм с Гугъл акаунта. И на мен ми се вижда снимката. Но, то няма значение, не  мисля да споделям поръчка с непознати.  Ти защо го смяташ за минус?

Като почнеш да заявяваш връщане от другите поръчки ще те пита дали искаш да ги върнеш заедно и ще генерира обща товарителница.

А като заявиш първото връщане не ти ли генерира товарителница? Или тя просто отпада, когато заявиш второто и се генерира обща?

# 612
  • Пеликания
А като заявиш първото връщане не ти ли генерира товарителница? Или тя просто отпада, когато заявиш второто и се генерира обща?
Генерира и после става обща. Може от няколко поръчки да заявиш връщане.

# 613
Аз съм с Гугъл акаунта. И на мен ми се вижда снимката. Но, то няма значение, не  мисля да споделям поръчка с непознати.  Ти защо го смяташ за минус?

Защото, ако искам да споделя тук някаква поръчка, ще ми се види и снимката, а не искам. Тук не сме някакви непознати, а заклети фенки на собственика на сайта и искаме да го направим още по-богат Heart Eyes, но все пак, предпочитам да не ми се вижда фейсбук снимката, била тя и миниатюрна Grinning

Нали в темата често се пуска скрийншот на направена поръчка и се почва "Може ли линк за това, за онова?"... И ще е по-лесно да се покаже направо поръчката с все линковете. И който си е харесал нещо, бързо и лесно добавя нещата и в неговата количка.

# 614
  • Пеликания
От профила в Тему можете да си промените снимката.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт