Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 37 077
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
В Тему има ли камери за паркинг - някой ползвал ли е? Такава, която човек може да си монтира на терасата и да види, ако някой слага пирони на паркинга, примерно.

# 616
  • София
Камери за външно наблюдение? Би трябвало да има.

# 617

Защото, ако искам да споделя тук някаква поръчка, ще ми се види и снимката, а не искам. Тук не сме някакви непознати, а заклети фенки на собственика на сайта и искаме да го направим още по-богат Heart Eyes, но все пак, предпочитам да не ми се вижда фейсбук снимката, била тя и миниатюрна Grinning

Joy
Самата истина! Stuck Out Tongue Winking Eye
Но ще се задоволим с линкове, за момента.

# 618
  • Асеновград
В Тему има ли камери за паркинг - някой ползвал ли е? Такава, която човек може да си монтира на терасата и да види, ако някой слага пирони на паркинга, примерно.
Има камери, и за външен монтаж и за в апартамента. Имам сложена отвътре на прозореца към паркинга, не можех да я монтирам навън, няма как да се стигне и пробие стена за да се захване, и освен това иска интернет и ток, не можа да се свърже с WF както и да я мъчихме и е свързана с лан кабел към рутера. На един стар телефон ми е приложението и там записва. Има и карта памет сложена в нея, но като свърши мястото записва отгоре върху старите файлове. Иначе светлината и е сериозна, осветява голямо пространство, реагира на движение. Ако я сложиш навън ти требва контакт да се включи. Моята е купувана от магазин, но в Тему ги има също.
След четири дена събиране, днес най накрая ми тръгна обединена пратка от три поръчки, поне е със Спиди.

# 619
  • София
Не знам дали съм фенка не на собственика, ама съм на алгоритъма на Тему. Ма това оферти, това споделяне на колички, на поръчки. Мисля че трябва да изпратят хората от информационно обслужване на стаж там.

Аз пък търся нещо като термо нож или термо режеща преса. Нямам идея, защото не съм го виждала, но да е нещо, което разрязва тънък лист пластмаса чрез стапяне. Но не като ножовете за стиропор.

# 620
Не знам дали съм фенка не на собственика, ама съм на алгоритъма на Тему. Ма това оферти, това споделяне на колички, на поръчки. Мисля че трябва да изпратят хората от информационно обслужване на стаж там.

Аз пък търся нещо като термо нож или термо режеща преса. Нямам идея, защото не съм го виждала, но да е нещо, което разрязва тънък лист пластмаса чрез стапяне. Но не като ножовете за стиропор.

Разсмя ме с този коментар Joy
Аз уж нищо не търся, но постоянно надничам ту в приложението, ту тук за идеи.

# 621
Баща ми искаше да монтира такива камери, аз нямам кола и не карам. Обаче като му кажа това за записването, сигурно ще се откаже.

Сега получих имейл, че проекторът иде. Предполагам, че няма да го доставят в неделя, така че в понеделник ще е при мен.

Що се отнася до алгоритъма - това е като Алиекспрес, но с повече отстъпки и обърнато на компютърна игра (колкото повече пазаруваш, толкова повече "печелиш" хаха).

Сега гледах корици и за айпад - не е толкова зле, като тази на четеца, но е поне на 3 години и е малко мърлява по краищата. Не знам защо някои са по 50 лв, а други - по 10. Когато реша пак да поръчвам, все пак ще взема от 10, защото накрая може да се окаже, че са едни и същи като качество...

# 622
Момичета,само веднъж ли може да се използва офертата 90% за 1 артикул и 7 на 50% или може повече от веднъж? Аз я използвах веднъж и вече не ми дава.

# 623
Много пъти може, стига да ти я дадат.
Аз поне 3 пъти я ползвам през последния месец.

За алгоритъма и аз шапка им свалям! От Алиекспрес не съм пазарувала, но имам дългодишен опит с онлайн пазаруване.

# 624
  • София
Повече от веднъж идва 90% и 7 на 50%. Там схванах някаква такава тактика на алгоритъма (Не че не е описано в условия на играта): Ако на 90% сложиш скъп продукт, после и на 50% ти дава по-скъпи в списъка. Ако слошиш евтин на 90% ти дава и в листа с 50% по-евтини. Преди 3 дни ми се падна, сложих един килим за 2.90лв. и после като взе да ми предлага за 50% едни 70 левови грозни якета, някакъв изкуствен колан с камъни по него за 30лв. Рових, рових и накрая се отказах. Вчера пак ми излиза. И аз бам за 90% първото, което ми попадна - силиконов молд на 40 ст. От там се отвори една листа с други молдове за по левче - два и набързо направих 7 продукта с малки цвъцки, които и без това УЖ ми трябваха за 15 лв. И си викам я да видя аз мога ли да сменя първия молд, макар че очаквах да ми даде листа само с евтини продукти. Но ми излезе епоксидна смола 2 бутилки по половин литър за 2.80. Аз досега не съм работила никога с епоксидна смола, но така и така си накупих молдове за гипс, а това ми се стори много изгодна цена и хайде - болестно състояние е моето Joy

# 625
Повече от веднъж идва 90% и 7 на 50%. Там схванах някаква такава тактика на алгоритъма (Не че не е описано в условия на играта): Ако на 90% сложиш скъп продукт, после и на 50% ти дава по-скъпи в списъка. Ако слошиш евтин на 90% ти дава и в листа с 50% по-евтини. Преди 3 дни ми се падна, сложих един килим за 2.90лв. и после като взе да ми предлага за 50% едни 70 левови грозни якета, някакъв изкуствен колан с камъни по него за 30лв. Рових, рових и накрая се отказах. Вчера пак ми излиза. И аз бам за 90% първото, което ми попадна - силиконов молд на 40 ст. От там се отвори една листа с други молдове за по левче - два и набързо направих 7 продукта с малки цвъцки, които и без това УЖ ми трябваха за 15 лв. И си викам я да видя аз мога ли да сменя първия молд, макар че очаквах да ми даде листа само с евтини продукти. Но ми излезе епоксидна смола 2 бутилки по половин литър за 2.80. Аз досега не съм работила никога с епоксидна смола, но така и така си накупих молдове за гипс, а това ми се стори много изгодна цена и хайде - болестно състояние е моето Joy
Благодаря много,значи да не се отказвам да пробвам. Все ще ми излезне пак.

# 626
Аз опитвах да правя нещо с епоксидна смола, но не ми хареса, защото е прекалено токсично (и разтворителите за бои са токсични, но това - повече), второ, защото докато нещата съхнат и ако човек не живее сам, това е проблем (все ще се намери кой да ги съсипе) и трето - ако се получат, поради някаква причина при мен пожълтяват след няколко месеца. Но може и да не съм направила нещо както трябва.

Аз си избрах коледния календар с камъни за 26 лв (но са го пускали и по-евтино) - намали го на 1,60 и ми даде неща на всякакви цени, които съм разглеждала. Останалите, които избрах, са по около 2 лв и един продукт за 4. Обаче намаленията не са реални - примерно накрайниците за цип за 2лв, са се появявали и за 90 стотинки (поне мисля, че са същите).
И пак - всичко общо е 16лв, което е по-малко отколкото мислех да дам за този календар.

Но нямах наистина скъп продукт в първоначалният списък - нищо, което да струва 50-100лв или нагоре.
Все пак, искам пак такава оферта.

# 627
Според мен, ако вземеш офертите с по-скъпите цени, после като дадеш корекция и веднага се наместват нещата. Въпроса е да е от същия продавач. Мисля, че един път така направих. В количката ми беше по-евтино, взех го малко по-скъпо заради пак някаква оферта и после веднага дадох корекция на цената.
Иначе заради тази оферта от 90% започнах да си добавям по-скъпи неща в количката с идеята да ги взема после на добра оферта.
Бях взела едни закачалки, които в Синсей ги видях на значително по-ниска цена. Поне ги бях взела с купон, който излизаше с около 50% отстъпка, та не ме е яд толкова.

# 628
  • София
pppqqq, мерси за отзива за смолата. Ще видим как ще я боря, така и така вече се набутах с нея. Дълго я отбягвах, но умирам да си лея свещници от гипс и съм се напълнила с всякакви молдове още от Али-то. Целият ми балкон е в съхнещи гипсови тикви, гъби, шишарки, които после подарявам на приятели.

Сега си взех един молд за малинки, който беше най-скъп от всичко. Уж на 50%, но ми го пусна за 5лв. Веднага след като направих поръчката го видях за 2.50. Уви никаква корекция на цената не пуска за него засега. Дано поне да се окаже от хубавия силикон.

# 629
На мен пък ми прави впечатление,  че при тази оферта 90% +7 -50%, артикулите, уж намалени идват на цена,  на която са ми в кошницата.

Общи условия

Активация на акаунт