Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 37 071
  • 726
  •   2
Отговори
# 630
  • Pazardjik
И аз това забелязах , дори и по - скъпи

# 631
  • Пеликания
На мен така и не ми пратиха тази оферта, а все 90% за един и 10% за 15 артикула, които са много по скъпи. Но не губя надежда и си чакам Joy

# 632
За пети ден имам оферта за връщане на кредит. Ами не мисля да поръчвам нищо скъпо в момента - не ми трябва...

Между другото, много от кодовете, които писахте на предните страници, изобщо не работят на моя профил. Просто не се случва нищо.

# 633
На мен се скъсаха да ми пращат тази оферта за 90% + 7. Тази седмица всеки ден.
Обаче... Само две поръчки съм направила. Останалите изгарят, защото от Тему започнаха да се гаврят. Харесвам си нещо от предложенията за 90% и докато нацъкам допълнителните 7, се оказва, че първото е изчерпано. Дава ми да избера пак, но ми пуска само някакви евтинии за жълти стотинки, които и иначе не са по-скъпи от 1-2 лв. Намерих му цаката – избирам нещо си, после го изтривам и ми пуска пак първия списък с по-свестните неща. Аз пак избирам и пак се оказва изчерпана наличност. И така можем да си играем с часове. Да, мога да поръчам 8 дреболии за под 10 лв., но защо? Аз искам като първите 2 поръчки – реално намаление на нещо, което по принцип не е много евтино – например цял бански за 0,60 лв. и смарт часовник за под 2,95 лв. Евтините боклуци, които ми предлагат, не ми трябват. А в кошницата имам куп неща, които с удоволствие бих взела, ако ми ги пуснат намалени. Но не ми ги пускат, само евтини дреболии.
Няма да поръчвам пък.

# 634
  • Асеновград
За пети ден имам оферта за връщане на кредит. Ами не мисля да поръчвам нищо скъпо в момента - не ми трябва...

Между другото, много от кодовете, които писахте на предните страници, изобщо не работят на моя профил. Просто не се случва нищо.
И при мен никой не работи. Дойде офертата 90% и 7 на 50 % прегледах всичко което ми предлагаха по офертата, но цените са безумно надути, интересни неща нямаше, за сега няма да се възползвам.
Чакам пратка с бокса, и точно в техен стил ще е последния ден на срока на доставка, дано няма пак изненади с кутията.

# 635
  • София
Ще правим ремонт на банята, познайте от къде поръчах всичко - душове, смесители, закачалки, стелажи и джиджафки 😂
След като обиколихме всички строителни магазини и общо взето почти всичко бюджетно е китайско и пластмасово, реших поне да е на добри цени. Разбира се всичко ми стъпи и на половин цена, защото врътнах регистрация от телефона на мъжа и веднага ми даде ваучерите за 400лв

# 636
Дали имат неръждаеми етажерки за баня - аз имам мяколко метални, които са доста ръждясали (мокрят се) и искам да ги изхвърля, но и искам да сложа нещо на тяхно място?

# 637
Има, аз поръчах, но още не съм ги залепила. Пише, че са неръръждаеми, но дали ще такива не знам Simple Smile

# 638
Не се ли притеснявате, че ще паднат?
Аз искам да сложа етажерка, но мъжа ми не иска да дупчим плочките (и било грозно с етажерка). И вариант ми е да сложа лепещи, но ме притеснява после натоварването. Ние двамата сме с по литър шампоани, отделно другите неща ииии…

# 639
  • Асеновград
Не се ли притеснявате, че ще паднат?
Аз искам да сложа етажерка, но мъжа ми не иска да дупчим плочките (и било грозно с етажерка). И вариант ми е да сложа лепещи, но ме притеснява после натоварването. Ние двамата сме с по литър шампоани, отделно другите неща ииии…
Падат тези залепените, имаше добри отзиви, взех и пробвах. После и допълнителни лепенки, ами не държат и за леки неща дори.

# 640
И аз така предположих. Не виждам каква такава лепенка може да има, която да устои на тежест и влага.

# 641
Моите плочки вече са пробити, банята е много малка и има място само за едно шкафче (иначе няма да има място за човек), така че нямам друг вариант. Ползвам доста козметика за баня, а има и препарати за почистване.

Не знаех, че съществува такова нещо - ако го бях видяла, до сега да съм поръчала за всичките ми устройства - https://share.temu.com/G1gzy7tR8GA

Между другото, имам залепени кукички в банята и не падат (от тези, на които лепенката прилича на пяна, ако се сещате - бяла и по-дебела). Стоят от години.

# 642
Те стоят но на тях едва ли висят по няколко кила тежест нонстоп. За етажерка с бутилки шампоани и прочие и аз не бих се доверила на лепенки, дори и в сухо помещение.

# 643
  • София
На мене ми дава "връщане на кредит 30%" но с ограничение до 27 лв. (да ми върнат).
Бихте ли подсказали кои щори са лесни за монтаж и сте доволни?

# 644
  • София
Аз си взех стелажи с лепенка, не ще помоля майстора да разпробие и да ги сложи за стената.
https://share.temu.com/kky0f6MpvQA

Общи условия

Активация на акаунт