Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 39 241
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
  • София
На мен всички ми ги носят до адрес, но хубавото на Спиди е че ако не си на адреса, винаги можеш да се уговориш с куриера да ти го остави в офиса.

# 196
А дали утре ще ги донесе или чак понеделник...това няма как да разбера

# 197
  • София
Аз получавам всеки път предикт на телефона. Обикновено го получавам след 20:30 за това в колко часа ще получа пратката на следващия ден.
Един единствен път предикта дойде без уточнен час и като натисках линка за местоположение ми даваше съобщение, че не е в куриер. Имах да пускам пратка и питах в офиса, там ми казаха: в куриер е, но не знаем кога ще дойде. Така и не дойде до вечерта и се обадих в централата им от където ми казаха, че ще дойде на следващия ден. Вечерта получих нов предикт за 2 пратки и на следващия ден дойдоха две.
Но никога, никога не съм получавала пратка от Спиди до адрес без предикт с едночасов интервал за доставка. Но може да е от мои клиентски настройки. Аз и мейл получавам от тях, но не винаги съм го прочела.

# 198
Събота и неделя работят ри митниците и boxnow ?

# 199
  • Асеновград
Не е до клиентски настройки. От Тему винаги имам съобщение и на мейла и смс, но тази седмица ми се случи документи ,да няма никакво известие. Обадиха ми се по телефона,че били в офис на Спиди, и чакат да се вземат втори ден. Явно подателя не беше маркирал известяване. Пренасочих си ги и на следващия ден ми дойдоха заедно с друга пратка на адрес.

Това дойде днес, от трите калъфа само един става. Двата са тесни.
Апреските са супер.
Аптечката също.
Челниците още не съм пробвала работят ли, но поръчвам втори път, понеже са добри.

# 200
  • София
О, да мейла ми е затрупан от всички съобщения на Тему. Трябва да ги трия всеки ден, уведомленията че са ми върнали кредит, че имам 30% отстъпка, че пратката ми е потвърдена, че пратката ми е тръгнала, че пратката ми е пристигнала. Ще взема да проверя няма ли опция да си отвържа мейла от всички тези глупости.

Доволна ли си от калъфите за телефон?

# 201
  • Асеновград
О, да мейла ми е затрупан от всички съобщения на Тему. Трябва да ги трия всеки ден, уведомленията че са ми върнали кредит, че имам 30% отстъпка, че пратката ми е потвърдена, че пратката ми е тръгнала, че пратката ми е пристигнала. Ще взема да проверя няма ли опция да си отвържа мейла от всички тези глупости.

Доволна ли си от калъфите за телефон?

Като качество да. На малкия пасват без проблем, при мен не. Първия път си поръчах три от тях само един пасна идеално. Сега пак така. И точно калъфите които са уж удароустойчиви на мен все не ми пасват. като не стават за мен подарявам.

# 202
  • Враца
Събота и неделя работят ри митниците и boxnow ?
В неделя на щерка ми и бяха заредили пратка от Тему в Boxnow.

Днес си поръчах за антистрес 😃 магически листчета-дъга, гел химикалки и спирограф. Добавих 2 кутии на цената на една и 4 фигурки коледна украса.
Мисля следващата поръчка да си взема и стикери за прозорци за Коледа.

# 203
Не е ли по- добре да се качват тук снимки на пристигналата стока, а не линк към тему? Разбирам, че така някой може да открие продукта лесно, но пък се вижда реално състоянието на артикула …
Само повдигам въпрос

И аз така смятам, за това процедирам така. На мен лично не ми е полезно кой какво си е поръчал. Важни са ми отзивите като пристигнат и реални снимки, ако е възмножно. Линкове не слагам, но мога да дам, ако някой поиска.

# 204
А на мен са ми много полезни линковете – мога да разгледам спокойно за какво става въпрос, а ако нещо ми хареса, го вкарвам в Любими и след време си го поръчвам.
По-скоро скрийншотовете от поръчките не ми вършат работа, защото картинките са много малки, често не се разбира какво е това, надписите са орязани, пак не става ясно що за стока е и ако някой иска да го намери, не може, ами трябва да проси линк.
Реални снимки който иска, да пуска – няма забрана. Аз лично не искам.

# 205
Да, от малките снимки наистина нищо не се разбира. Понякога увеличавам, но не винаги ми се занимава. Линковете разбира се, че са полезни, но по-скоро след реален отзив към тях.

# 206
Това в пликчето към ароматизатора какво е?

# 207
  • София
Скриншотовете стават да видиш на каква цена може да се вземе продукта, защото често тя не е такава каквато се вижда в линка в момента.
Реални снимки са полезни, но си е хамалогия да снимам и да качвам всеки път всичко. Ако някой иска реална снимка от нещата, които съм получила аз, да каже ще снимам.

Дева, да не е силикагел?

# 208
Стикер за прикрепване да не би да е?
Мне, всъщност то на него пише Жасмин, значи по-скоро за вътре таблетката дето мирише, евентуално тя може да върви така запечатана за да не се измирисва.

# 209
  • София
Явно се подменя пълнителя, че гледам варианти и с по 10 такива пакетчета https://share.temu.com/9uWwskmvePA на клипчето показват как се сменя

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 20:21 от Gorg0nzola

Общи условия

Активация на акаунт