Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 39 246
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Ясно, благодаря ви!

# 212
Преди месец взех такова ароматизаторче. Не е лошо, ама не очаквайте нещо уау.

# 213
Panayotu  ,  може ли линк за челниците. Благодаря.

# 214
  • Асеновград
Panayotu  ,  може ли линк за челниците. Благодаря.
https://share.temu.com/vgY9fvW4OoA в момента цената е доста висока

# 215
Връщали ли сте продукти от кеш бек покупка? Пишеше, че ако ги върна, ще ме баннат за 90 дни, дали е така?
ММ не се хареса с очилата и сега имам 5-6 чифта у нас, ще отварям магазин освен Grinning

# 216
Връщали ли сте продукти от кеш бек покупка? Пишеше, че ако ги върна, ще ме баннат за 90 дни, дали е така?
ММ не се хареса с очилата и сега имам 5-6 чифта у нас, ще отварям магазин освен Grinning
90дни няма да можеш да правиш поръчки с заявяване на кредит.

# 217
Аз връщах два пъти от различни поръчки с връщане на 30% и продължават да ми дават тази оферта. Даже веднъж отказах артикул преди да са изпратили поръчката и просто ми сметна нови суми за връщане за 7 дни. Но аз като отворя на съобщения-промоции-връщане на кредит и винаги се отваря оферта за 30%. Вчера видях, че времето за поръчката даже вече е 3 часа, а не 1 както до сега.

# 218
Връщала съм, но след това не ми е излизал 30% кеш бек. И сега опитах да го “повикам”, но не става.

А, някой връщал ли е неща, закупени с ваучери? Как възстановяват сумата, когато ваучера е за сума, а не процент от поръчка?

# 219
Аз върнах продукти от поръчка с ваучери, ако при поръчка е пишело 20 лв , след използване на ваучер за 80 лв плати 40 и роклята на баба дойде просто огромен чаршаф исках да я върна ми изписа че ще получа 10 лв и стотинки след като я върна в бокснау

[/b]
Връщала съм, но след това не ми е излизал 30% кеш бек. И сега опитах да го “повикам”, но не става.

А, някой връщал ли е неща, закупени с ваучери? Как възстановяват сумата, когато ваучера е за сума, а не процент от поръчка?

# 220
Мерси! Чудесно, че сигурно ще имам да връщам от тази поръчка с ваучерите.

# 221
  • София
Може ли някой да направи скрийншот как изглежда кешбек в прошението, сякаш никога не ми е излизало.

# 222
Не е ли по- добре да се качват тук снимки на пристигналата стока, а не линк към тему? Разбирам, че така някой може да открие продукта лесно, но пък се вижда реално състоянието на артикула …
Само повдигам въпрос
Аз нищо не мога да видя, като са снимки. Хич не се и мъча де!
Най-удобно ми е когато е споменато какво съдържа линкът и да знам дали ми е интересно да го отворя.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 03:10 от milanda

# 223
Получих голяма поръчка с пердета и килим. И то само за 10 дни, т.е. бързо.

Пердетата са хубави, точно, както си ги представях.
Скрит текст:

Килимът всъщност не е точно килим, а от тези постелки по-дебелите, но на мен точно такова ми трябваше.
Скрит текст:

Тези моливи изглеждат супер наживо:
Скрит текст:

Има и други неща, ама да не ви занимавам....

# 224
Soul Free, може ли линк за моливите и килима?
От другата страна на килима има ли някакво покритие?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт