Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 40 490
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Аз да ви покажа какъв поръчах и хоп, this item is discontinued и продавача is taking a break right now... Дори не е пуснат още...дали ще получа нещо...иначе белия цилиндричен ,да,

# 526
Ние не поръчахме ли в един ден? Дори да не предлага в момента, ако е пратено, значи ще дойде.

Аз имам толкова голям опит с пазаруване в Пепко и Синсей, че вече не ми прави впечатление, ако някои от нещата са излишни. Впрочем, със Синсей съм имала доста проблеми и съпортът им е много опърничав, въпреки това продължавам да поръчвам и стискам палци...

# 527
  • на морето
Бях задала да ти върнат като кредит. Вече са преведени. Явно наистина е на случаен принцип.
Сега имам питане относно филтъра за чешмата, който беше похвален тука. Имам три джаджи, къде да ги монтирам?

# 528
Не, аз се мотах, врътках да изкрънкам купони, на 24 пише поръчан, сигурно по нощите в данни зори, не помня вече. Не е пратен още, packed пише, опакован. Пфуу, само аз ще остана без прожектор, Joy

# 529
О, може ли линк към филтъра за чешма?

# 530
Аз поръчах на 21.09 и вече е излетял. Сега цената му е друга, но все още се продава. Поръчах на 80 лева с 30% връщане на сумата.

# 531
Да, аз запомних и дебнах да е hy 300
Ми ще видим ще получа ли

# 532
  • на морето
О, може ли линк към филтъра за чешма?
Заповядай

https://share.temu.com/QaIXhZ0g2jA

# 533
  • Асеновград
Да, аз запомних и дебнах да е hy 300
Ми ще видим ще получа ли

И при мен вече е така, а поръчах вчера.
Докато се натуткам цената скочи и търсех доста за по приемлива цена.

# 534
Ще ходим да гледаме у съфорумките Joy
Да ви кажа, след много ровене си купих овлажннител от емаг, по евтин от Тему, иначе същия Joy От Синсей също взимам.

# 535
Аз сега съм си поръчала подобен рафт на този огънатя, от Синсей. Още не е дошъл. Пак беше около 20 лв. Ще видим дали ще е по-добър. Уникалното при тях е, че ми пращат неща с липсващи части и не искат да ги заменят.
Наскоро купих от Синсей тази кутия - същата я има в Тему за повече пари, но сигурно може да се вземе по-евтино с оферта: https://www.sinsay.com/bg/bg/desk-organizer-921bz-00x

# 536
Какво прави този проектор,който поръчвате масово?

# 537
Бях задала да ти върнат като кредит. Вече са преведени. Явно наистина е на случаен принцип.
Сега имам питане относно филтъра за чешмата, който беше похвален тука. Имам три джаджи, къде да ги монтирам?
Не са задължителни всичките, това бежовото пластмасово е направено защото те няма как да знаят на теб мъжко или женско ти трябва, та да можеш да си преформиш евентуално. Другите две би трябвало да са са уплътнения, съответно за под и над това бежовото, сложи там едното само, ако няма да слагаш преходника.

# 538
  • София
Ето проектор за 65 лв -  https://share.temu.com/6QmqT28DkTA
Не знам като параметри как е.

# 539
  • на морето
Не са задължителни всичките, това бежовото пластмасово е направено защото те няма как да знаят на теб мъжко или женско ти трябва, та да можеш да си преформиш евентуално. Другите две би трябвало да са са уплътнения, съответно за под и над това бежовото, сложи там едното само, ако няма да слагаш преходника.
Много благодаря, стана.
Обаче го похвалих на приятелка и тя вика, че го гледала, но я дострашало, че не знаела какво може да има в тоя филтър. Та сега се позамислих, ама какво да има- активен въглен?!
Та вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт