Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 8 - септемврийска

• 40 490
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Тия дни съм толкова заета, че хич не ми остава време за Тему, а те горките пищат ли пищат на телефона ми. Ма този продукт свършвал, ма невероятна оферта съм имала...
Погледнах невероятната оферта 92% + още 7 продукта на 50% и тъкмо се чудех трябва ли ми поредния килим за
2лв. и цъкнах някъде в страни, офертата изчезна и го приех за знак, че трябва да си работя.

Иначе съм и аз на коледна вълна. Лампичките им са на сметка. МНого съм доволна от тези 12 ел. свещички. Красиво се пречупва светлината, не изглеждат грозно пластмасови като подобни, които съм взимала от Kik. Всяка от тях е с 3 мънички кръгли батерии, които първоначално са включени - ще видим колко ще издържат https://share.temu.com/Sv0N5VV3bMA
Колебаеех се за едни силиконови молдове за коледни къщички. Преди бях взела подобен от али експрес на свещник - снежинка и отливката ми непрекъснато се чупеше при вадене. Реших че са некадърно направени, но след строително-ремонтни работи това лято, разбрах, че гипсови отливки се правят с прост сив гипс, а не с фин бял за шпакловане. Пробвах с наличните снежинки - стана и сега съм си напоръчала 3 къщички с поставки от този тип.  https://share.temu.com/8lI9y4DmGrA
Сега се оглеждам и за пигмент за оцветяване на гипс и цимент, но колкото и да са евтини уж, са много малки опаковките. Струва ми се, че в строителните хипермаркети има на по-изгодни цени. Но вероятно там няма да намеря брокатени пигменти.

# 556
 Аз пък все още съм далече от изчерпване на уишлиста - виждам неща, които отдавна искам, а не съм поръчвала до сега, заради високата им цена. И наистина, някои не ми трябват, а просто са ми хванали окото - примерно калимба (това е музикален инструмент) за около 20 лв, а тук най-евтините са по 50.
Освен това имам хобита (като рисуване, крафтинг и т.н.), така че по-евтините материали са добре дошли.
Дано не ме разочароват с нещо и да мога да продължа да пазарувам от тях (от съпорта на Алиекспрес ме издразниха и се отказах от сайта - от около 2 години не съм поръчвала).

Тази оферта за 90% плюс 7 неща еднократна ли е? Сутринта проверих дали може да се поръча пак и ми изписа, че вече съм я използвала. След месец-два, дали ще може пак да се възползвам от нея?

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 09:40 от pppqqq

# 557
Не е еднократна. Излиза ми за 3-ти път мисля, но само веднъж съм се възползвала от нея.

# 558
На мен постоянно ми излиза, вчера пак. Явно ме усещат, колко ми са слаби ангелите. Joy

# 559
На мен ми излиза само тази, която намалява цената на един продукт от списък - аз два пъти я използвах, веднъж за едни балсами за устни, които пуснах с проектора, и веднъж за корицата на четеца.
Вчера пак тя беше - харесва ми, но не е лошо да поразнообразят.
Така или иначе, чакам три поръчки - докато не ги взема, няма да пускам нова.

# 560
Не на всеки излиза тази оферта. Моя колежка я няма, нито веднъж не ѝ е излизала.
Обаче с купоните е доста изгодно, колкото повече поръчваш, толкова по-малко плащаш.

# 561
Получих смс днес ,че пратката ми е в БОКС ,и са ми писали адреса за получаване.Аз бях писала до офис на Спиди изрично?! Защо тогава ,пратката е  до техен обект ,не си го обеснявам.
ОбЯснението е, че не можеш да избираш куриер и китайците не се интересуват дали си написала адрес на офис, домашен или друг.
ДОБРЕ ... ,но мои познати ги получават в Спиди и то всеки път !?!

# 562
Явно няма друг вариант.
От Китай ти избират куриер. И аз съм дала адрес на офис на Спиди. Само 2 доставки имам с тях.

# 563
Пратката ми от 8 дни е в митница, а от 6 дни е освободена и чака взимане. На някой случвало ли му се е такова забавяне на митница?
Вчера си писах с чат бота - щели да проверят. По-късно получих писмо, че нямат информация все още на какво се дължи.

# 564
  • Враца
Пратката ми от 8 дни е в митница, а от 6 дни е освободена и чака взимане. На някой случвало ли му се е такова забавяне на митница?
Вчера си писах с чат бота - щели да проверят. По-късно получих писмо, че нямат информация все още на какво се дължи.
Моята е почти по същия начин - на 20 е минала литница, на 21 е статус предаване от митница, бяха почивни дни - може би заради това. Изписва ми, че чакат от Бокснау да я вземат.

# 565
Значииии.....явно съм поръчвала в някакво умопомрачение. Днес ми дойдоха обединени няколко пратки....Ужас просто. (не ужас от стоките, те са си супер, а ужас що неща съм напоръчала)

# 566
На мен тази оферта един артикул 90% и още 7 на 50% най-много ми допада. Правя нов акаунт, извиквам я и хоп, поръчвам. Поръчах част от коледните подаръци и ботушки на детето Joy
Свършиха ми имейлите, засега хаха

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 12:23 от Elsi86

# 567
На мен почти всеки ден ми я дават, явно и те изпадат в умопомрачение, не само аз. Joy

# 568
Как й е кода

# 569
discount card 000 - не става, пише че вече е използвана и това е.

Общи условия

Активация на акаунт