Пазаруване от about you - тема 32

• 71 523
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Аз чак сега се загледах по шота на поръчката. Три намаления е имало едно върху друго. Ще има да чакаме сега да пуснат пак така. Sweat Smile

# 646
  • София
Аз чак сега се загледах по шота на поръчката. Три намаления е имало едно върху друго. Ще има да чакаме сега да пуснат пак така. Sweat Smile
Да, едно време кодовете хващаха и върху екстрите. Първо там се загледах. Joy

# 647
Имам подозрение, че утре ще има някакво намаление, понеже днес не ми работи рулетката в приложението.

# 648
Моята никога не работи, освен след поръчка. Grinning А някой път ми пуска купонче по свое усмотрение на нещо, което хал хабер си нямам какво е. Аз подозирам, че в петък ще е ударът.

# 649
Много я заглеждам тази черната раница на Harbour , на каква цена би могла да се вземе? Ако някой му е излишна да ми пише. RelaxedSimple Smile

https://www.aboutyou.bg/p/harbour-2nd/ranitsa-meghan-4541848
Моята излезе около 140лв, но е била с основно намаление 11% /277.90лв - на цената на която е  кафявата сега/ и мисля, че тогава използвах кода за -50% от WhatsApp. Не знам дали някога ще се появи на такава цена, че и на по- ниска, но не е изключено.
От 5 месеца я нося ежедневно и е неразличима от нова- няма грам драскотина или чукнато. Полезния обем е излишно да коментирам. Много, много добра покупка!

# 650
Пуснаха намалението, ама нещо не е както трябва, още може Simple Smile

# 651
Здравейте, пуснах поръчка с последен наличен размер артикул , но я анулирах за да мога да пусна нова като добавя още нещо. Пише , че е изчерпан. Дали ще се върне пак  в наличност ?

# 652
Някой те е изпреварил...и го е взел нещото.

# 653
Ще го върнат, но трябва да дебнете. Понякога веднага става, понякога след 2-3 часа.
А понякога, както каза Тета, някой друг го грабва.

# 654
Оф, от комплект от 4 клина ми диставиха 1.
Казаха, изпратете го обратно и пишетеда ви пратим код. Писах. Отговор: нямало го артикула, като се появи да пиша за код. Появи се. Писах. Междуврвмнно го купиха. Ами да съм пишела пак като се появи.. ами ще имат да взимат.
Отбелязах, че не са ми решили проблема. Ако искат да си оправят съпорта.

# 655

Ееее то ще е етати каръка ако са го грабнали преди мин от кога го чакам … ама не вярвам тъй като проверявам през 1 мин след като я анулирах 🙄🙄🙄😃

# 656
Ми не знам ама ей сега грабнах една последна бройка от нещо...и изчезна от сайта.

# 657

Ееее то ще е етати каръка ако са го грабнали преди мин от кога го чакам … ама не вярвам тъй като проверявам през 1 мин след като я анулирах 🙄🙄🙄😃

Заща  като отворя бежовия цвят отдолу излиза , че черния е наличен,а като отворя черния не е🙄

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 15:56 от janeese

# 658
Ми защото бавно се ъпдейтва системата им. Като кликнеш на него и пише, че е изчерпан. Дебни сега там, дано се появи.

За друг път ще знаеш да не отказваш последен продукт. По-добре да направиш втора поръчка и да сложиш нещо излишно за безплатна доставка, отколкото после да си пилиш нервите така.

Скрит текст:

# 659
Ми защото бавно се ъпдейтва системата им. Като кликнеш на него и пише, че е изчерпан. Дебни сега там, дано се появи.

За друг път ще знаеш да не отказваш последен продукт. По-добре да направиш втора поръчка и да сложиш нещо излишно за безплатна доставка, отколкото после да си пилиш нервите така.

То пък може за хубаво да е , без това се двоумях между С и М, май Мката ще е голяма щом започват от ХС…

Общи условия

Активация на акаунт