СЕПТЕМВРИйски СПАМ (01.09 - 30.09.2024)

• 4 860
  • 133
  •   1
Отговори
# 120
Лоре, на последният ми юбилей Imp сестра ми ми подари апарат за кръвно щото тогава го дигах. Та пия хапче за високо, но всеки септември предполагам от температурните амплитуди или налягането или бог знае кво ми пада. От 2 дни съм си зела апарата на работа и меря.
От другата седмица ще имам нов колега - 2000 г роден.(дъщеря ми е 2021 г!) Grinning ще трябва да скрия апарата за кръвно хъхъхъ. Добре бях сама в стая, а сега ще трябва и да го обучавам....хич не ми се занимава....и да си напасваме характерите!

# 121
Дайсче, и аз препоръчвам Дорета.
Помага. Облекчава. Евтина е, а върши работа. Тя е трамадол, но не чист, а с парацетамол, защото чистия е само със зелена рецепта. Инак с трамадол е и Трамалгин - а, той пък е с аналгин, но май го дават само с рецепта. Доретата е без рецепта.

Добра вечер, народе.
Гледам хортувате си.
Напоследък никакво време нямам, но си ви наглеждам.
Утре мислим да отразим един язовир преди да се е застудило, че тази година плановете ни за почивка не се реализираха, та поне малко на теферич да се повеем. Grinning

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 20:14 от Джаста Праста

# 122
А, Реа, и аз си ползвам апарат за кръвно. Дори веднъж мой колега отбеляза: "Лора, тъкмо ти казах, че си млада, и ти извади апарата за кръвно!" Smile Хич не ми дреме. Трябва да знам какво ми е кръвното, а на колко години съм и без това им е известно.

# 123
  • На Марс
А, Реа, и аз си ползвам апарат за кръвно.

ей убрънафте го на бг-мама тука ...

аз отивам пък на бар Simple Smile

# 124
Бгбараджия

# 125
  • Euskal Herria
Рейче, ми много ти малка щерката Wink.

# 126
Ми ..... по дърта ли изглеждам бре?

Ма, кви глупости тоз телефон е написал! Ама нема да го коригирам хъхъх

# 127
Рейче, писала си, че новия ти колега е 2000г. роден, а щерка ти 2021г., значи около тригодишна, затуй и Янчето се шегува, че щерката е много малка. Явна грешка в изписването. Wink
Пп Докато напиша и ти си видяла. Grinning

# 128
Да, да! Викам Янчето що се шегува тъй...и като видОх....смях!

# 129
  • София
Инче, на снимките съм зад камерата. Hug

Благодаря ви за насоките за Дорета, момичета, даже не съм я чувала, кеф!
От аналгина много ми се гади, та го избягвам.

Отдавна не бях будувала в 3 през нощта.
Пънча пие, аз пик*я 😆😆

# 130
Джасте, да пуснеш снимки от язовира. Дано и в неделя ви е хубуу времето. Фчера слушах прогнози - по единия модел /те, два - европейски и американски/ ше вали основно в Източна Б-я, по другия - там нема да вали. Ми, облачни системи, кой знай де ше ги отвее ветерът. Grinning

Мани, и аз таз седмица ставам до двете нули през нощта. Ней от студ, щото е жега. Това куту млада го правех, освен да се подмладявам. Joy

# 131
Пускам, Инче, пускам:

Те като цяло едни и същи, защото то на Бели Лом няма много разнообразие, но пък си запалихме огън, хем романтично, хем топли. Grinning
Пп Риба се намира, но нивото на язовира е почти критично ниско.

# 132
  • На Марс
Пп Риба се намира, но нивото на язовира е почти критично ниско.

Кат моето ниво на обезбиряване ... критично, отивам да наваксвам Simple Smile

# 133
  • София
Хайде, СПАМъри, все някъде по света е 17 ч.
взимайте си винцока и марш в новата тема.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1696858.new#new

Общи условия

Активация на акаунт