СЕПТЕМВРИйски СПАМ (01.09 - 30.09.2024)

• 2 841
  • 133
  •   1
Отговори
  • София

Таралежко е за кеф!

Ако берете грозде за вино, да не забравите да организирате една СПАМ среща, да изпием виното.

Спамете на воля!!

СТАРИЯТ СПАМ

# 1
Добър ден.

Дайсче, благодаря за новата тема.

Аз съм си у дома. Където и да ода у дома си е най хубаво.
Утре съм на бач и ежедневието продължава.

# 2
гроздето на село е още зелено

# 3
Добре че продават мезек и асеновградски мавруд в българския магазин, че тука хич не им знам вината. И да харесам някоя, после не го намирам втори път, не че има нужда се. От подаръци съм събрала 10 бутилки да си имам за зимата Joy

# 4
  • Euskal Herria
Нямаме си бг магазин при нас, ама то и българите сме една шепа.
И от години пропускаме гроздобера. Обаче моят мъж редовно от една винарска изба му се обаждат с разни колекции, та се зарежда.

# 5
Дайсче, благодаря за темата! Kissing Smiling Eyes 

Аз от три дни само хойкам Simple Smile Обиколих не знам си колко града, музея, скални манастири. Сега се прибрах и ми е някак тъпо , макар че сили за още нямам вече и краката ми туптят. Laughing На места беше доста екстремно катерене ,хем шубе, хем пък любопитство да стигна до края Laughing
И сега трябва да се гмуркам в тъпото ежедневие- чакат ме перални, и трябва да измисля и нещо за ядене Tired Face

# 6
  • над кукувичето гнездо
Цоп! Морето е топ.

# 7
  • На Марс
ние днеска с Биро пръснахме саксията на една лелка ... и си платихме, дал Бог секиму къ викат старите ора Simple Smile

# 8
  • София
Саксии май не беше плащал 😆.
Дано не ти става навик.

Аз искам да мрънкам, но не знам за какво точно. Та, мрън, мрън, мрън.

# 9
Дайсче, мерси за новата тема. Цветна е, цветен да ни е и животът. Joy

Исе, ти пак ли си на морето? Grinning

Рано е още за вино, тук е такваз жега, че само бира и пак бира. Grinning

# 10
Ма Инче, ти пиеш ли алкохол?

# 11
Мда, чи кък. Бира, червено вино и водка. Ама не заедно. Joy И водката по много малко /50 грама считай макс/, щото ми се приспива от нея. Grinning

# 12
Тук в вече винено, ама с тая хубава бира, всяко време ми е бирено. Три дни и си идвам Champagne

# 13
  • над кукувичето гнездо

Исе, ти пак ли си на морето? Grinning

Чак аз на себе си завиждам, но благородно!

# 14
Нацелила си време, прекрасно и топло. Да се насладите максимално. Grinning

Таз сутрин - пак ветрилник. Старият ни котарак не ще да яде, пак. Какво ли не му предложих. Сега чакам да се разотидат другите /те са доволно наядени, ама пак висят, може пък да има келепир Joy/, та да почна пак с увещанията - да яде.

Общи условия

Активация на акаунт