СЕПТЕМВРИйски СПАМ (01.09 - 30.09.2024)

• 5 005
  • 133
  •   1
Отговори
# 30
Норче, сигурна съм, че преувеличаваш Wink. Нали тренираше, пък и те знам без да тренираш как си.
Абе вие верно ли направихте среща без мен?

# 31
Рейче, аз спецялно недолюбвам онлайн видео срещите. Сигурно щото не ми се налага наистина, де.

Норче, мълчи, чи щтъ анатемосат - да качваш само на сиси ... тва си е направо мечта.

# 32
  • София
Забравихме те, Рейче. Disappointed

Нора от всичко си има. Изглежда много добре!
Други неща са по-важни от килограмите.

# 33
  • На Марс
Наказание е това моето напълняване, превърнала съм се цялата в цици и друго няма Cry
Наздраве ви!

Шишинура Simple Smile

# 34
Здрасти!

# 35
  • София
Тоз път за вас първо мисля.
Една мини спам среща на едно много нестандартно място. И Биро е с нас.

Вълчо, в тази тема с Фи се влиза.

# 36
  • Euskal Herria
Биро какво пие? Wink

Здрасти!

# 37
  • София
Биро на картошките нашите.
Иначе Пънча го малтретира и яде масльонки.

# 38
Живот си живеете вий. С бира. Grinning Ама то и аз - вчера опитахме нова реколта вино. Ми, хубуу беши. Grinning

Ау, бре, тук вече сутрин взех да срещам бели мечки. Ясно и ветровито днес, демек студено. Бррр!

# 39
Язък, че правих толкова видеа на Остава като се чува само как аз пея, а аз пея зле Joy
Много добре си прекарах, благодарности на замесените Heart Eyes

# 40
Язък, че правих толкова видеа на Остава като се чува само как аз пея, а аз пея зле Joy
Много добре си прекарах, благодарности на замесените Heart Eyes
LaughingLaughingLaughing
Аз съм същата шматка. Всеки път!  После от 100 видеа не мога да намеря такова, на което не муча, че да публикувам нещо Laughing

# 41
Явно мученето е по-силно от вас. Joy Ама по-важното е, че ходите на таквизи събития. Спомени да има. Grinning

# 42
Явно мученето е по-силно от вас. Joy Ама по-важното е, че ходите на таквизи събития. Спомени да има. Grinning
О, да! Лятото доста походих. Хубавото е, че покрай нас правят  доста и винаги има къде да отидеш на нещо. Жалкото е, че лятото си заминава и вече няма да има толкова много събития на открито Sad А аз супер много мразя тълпи в зали, обичам си въздуха Simple Smile

# 43
  • Euskal Herria
Намразих и тълпите на открито. Особено от последната фиеста. Мда... остарях Stuck Out Tongue Winking Eye

# 44
  • София
Мега яка вечер!
Биро се оказа голям купонджия! Ще го водим пак на културно мероприятие.

Малко тегавко днес, че повечко ми се спи.
Пратихме Бубето да спи и пихме до 2 😆 .
Нора ми направи бърза сметка, че часовете сън на база 48 часа са ми напълно достатъчни.
Но гърбът ми не е на това мнение 😆.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 13:42 от Dicewithoutnumbers

Общи условия

Активация на акаунт