Дълбоко отпускарски СПАМ(01.08.-31.08.24г.)

• 5 145
  • 174
  •   1
Отговори

Добре дошли в новата августовска тема, любими мои СПАМаджии!

Deep summer в лицето на Август вече е тук и ние на работата напук,
ще отпускаме сред приспивния шум на морето или пък сред хладината на планината, ще пием коктейли, ще се смеем, ще се веселим, август пълноценно ще оползотворим. Тъй, че дерзай народе!
Лятото е в нас и ние сме в лятото.

И си знаете, нали, в Спама се пише от тъмни доби до ранни зори. Извинителни бележки не приемаме, списването в Спама като неотменимо възприемаме.

Линк към стария Спам!

# 1
  • Euskal Herria
Разписвам се първа Wink.
Работен или отпускарски - да е хубав август!

# 2
Цоп! Август няма да почивам, но ще си идвам септември, мислете за ПП Blush

# 3
  • София
Цоп и аз тук!
Норче, кога септември? Аз да не изпусна пак срещата.

# 4
6-14 ще съм в София, но не знам кой ден, че програмата ще е както винаги натоварена, ама Дайс ще го измисли как да стане Joy

# 5
  • София
на 7.9, събота. да има време да се осаферим Simple Smile
Намерила съм ти луничката, всеки път викам да ти я върна и забравям, като се видим... Да ми напомниш специално!

Джасте, благодаря за темата!! Пиене да има.

# 6
  • София
Ако е тогава аз ще ви казвам наздраве от гръцкото море. Cocktail

# 7
Пиене, ама и сладолед. Някак си съм изтървала яденето на сладолед това лято. Щешехме да ходим на планина, ама аз с тоз крак ся не ставам за там. Иначе там, на Пункта /така си е му е името и на всякакви маршрути/, сладолед с кафе мий любимо. Grinning

Таз седмица се тормозих с един стар котарак - не ще да яде. Най-накрая, от вчера, вече яде без страх - ама само кашички - пастетчета, течен и мек пауч. Зъбите го тормозеха нещо. Беше ужасно значи - търчи към теб, даваш му паничката с ядене, обръща се огалвайки се в крака ти и се врътва в обратна посока. И после пак като излезеш - пак търчи към теб и ... пак същото  - не яде. Голяма радост беше, че прояде. Ох!

Детето - обикаля по Б-я, та и него мисля. То верно, за ден-два само, пък и вече се връща. Пак ох!

В младостта си таквизи грижи нямах значи. Не че нямах други, но ... сега май повече тежат.

Джасте, мерси за красивата тема! Kissing Heart

# 8
нелош е август

# 9
  • София
Чупих се от работа, да хулиганствам.

# 10
Аз съм като туристка изгоряла, а уж съм морско чАдо Laughing Тъпото  е, че като никога се мазах. Взехме 2-3 дена и ние да разберем нещо от лятото Laughing Макар че това лято нямам много право да се оплаквам, уикендите редовно или плажуваме, или хойкаме. Smile

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 18:59 от 🎀 Осмичка 🎀

# 11
Завиждам. Ние имахме три дена лято и сега сме пак в есенен режим.
Наздраве!

# 12
Съжалявам, че няма как да си вземем повече дни Sad Набарахме си пусти плажове точно за социопати като нас Laughing  Буквално чувам само вълните и лястовичките. Хора почти никакви Laughing

# 13
  • над кукувичето гнездо
Цоп

# 14
  • На Марс
добар дян

Общи условия

Активация на акаунт