Дълбоко отпускарски СПАМ(01.08.-31.08.24г.)

• 5 250
  • 174
  •   1
Отговори
# 15
  • над кукувичето гнездо
Home office

Скрит текст:

Sunglasses

# 16
  • София
Айляче

# 17
От мен река.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 21:02 от Lorelada

# 18
  • Euskal Herria
При мен само работа. И фиести. Wink

# 19
поразходих се вчера на витоша

# 20
Бубе, ти с домашния любимец ли? Joy

И на море е хубаво, и на планина, и на басеин. Завид и аз куту Норето, ама не щото времето е лошо, ми щото още пазя крака. Ко да прайш.

И сега най-важното: Въпросче, къмто всички: за да активираме карта Револют на тийнейджъра решихме да платим една поръчка от Temu с нея. Сичко ок уж, ама на другия ден за картата е изписано, че плащането е отхвърлено. Тогава решаваме да я активираме от магазин - плащаме на пос-терминал, активира се картата. И тогава си викам, дай пак да ги поръчаме тез неща от Temu, тоз път ще се платят. Пак е отхвърлено плащането. Зарязваме сичко, каквото това, нема да има получим нищо, ноо ... в събота пристига съобщение за едната поръчка - да си я вземем от автомат на Boxnow. И вчера - съобщение и за втората. Взели сме ги и двете, не сме платили. В Temu не си направих профил, в пратките им няма лист с номер поръчка. Къде да ги търся сега да платя, м? Че пък да не стане някакъв проблем в бъдеще. Такваз шашава работа не ми се беше случвала.

# 21
  • София
Инче, да ти пратя малко неща да ми поръчаш, м?
Че на мен винаги ми взимат парите Confounded

# 22
То и детето така каза - дай да си поръчаме нещо голямо. Joy После пък вика - ся за тия две поръчки да не те издирят да те съдят?

Честно е да си платя. 47 и 37 лв бяха ориентировъчно. Не са много, но не може така.

# 23
  • София
аз съм още по-впечатлена от скоростта, с която си ги получила.
ег@си!

# 24
А, скоростта си беше нормална според мен - около 10-на дни мисля. Просто ги направих двете в два поредни дни и така и дойдоха - пак в два поредни дни.

# 25
  • София
Дълбоко (гърло) ми се вижда всеки път заглавието на темата.
Викам си Егати, кога съм писала в тема за дълбокото...
Ма така става, като няма отпуск.

# 26
късметче, което не ми се случва

# 27
  • На Марс
Вчера избухнаф у Юинът, можех да си медитирам още 2 дена Simple Smile

# 28
Някой да обясни какво има предвид Пънчи?

Чуждици, съкращения ... ама говорете на български, молим. Grinning

Най-малкото ни коте провеждаше борба с богомолка, мисля умряла ... ужас.

# 29
напил се е злодейски в долен краен софийски квартал (Heart) или е можел да изпие още (което съжалява, че не е направил), или не му е стигнала почивката за качествено изтрезняване след това, или и двете заедно

Общи условия

Активация на акаунт