Дълбоко отпускарски СПАМ(01.08.-31.08.24г.)

• 5 149
  • 174
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Дайсче, какви дълги гащи? На работата ли тий студено?

Рейче, освен и вие да се прибирате към 1-2 часа. Joy

Брей, облачно се оказа днес. Засега.

Нямаме топла вода, Инче 😂, което предполага липса на адекватно привеждане във вид. Къпането е истинско предизвикателство. Няма шанс да се боря и с косъмите 😄

# 166
Да живее лазарната епилация!

Наздраве!

# 167
  • София
Ей, от такива доволни клиенти да се чуди човек как да работи следобед.
Както ми е чоглаво, вече съм в размисъл довечера кое да опитам по-напред. Grinning
Скрит текст:

# 168
спите май

Скрит текст:

# 169
Спим ние, ама и вие май спите.

Скрит текст:

# 170
Гледам physical 100 с бургер, бира и картофки и се надявам, че фигура се поддържа и само с гледане

# 171
  • София
Днес тръгнах да чистя, бях се разбрала с майка да отида вечерта в тях да си измия косата. Викам си, ще изчистя, ще оправя и ще съчетая полезното с приятното.
Да, ама си опънах гръбчето за 10 минути, че се уморих, и съм заспала.
Отидох, изкъпах се кат бял човек от 21 век. Викам на майка да я закарам на работа направо. Колата ми угасна на едно много неподходящо място. Бях на надолнище, това добре, ама ми се втвърди волана, едвам успях да завия на 90-градусовия завой 🫣🥹. Бяха ми светнали всички лампички, дето можеха да светнат. Не искаше да запали... По едно време запали само с грешка в двигателя. Успях да я прибера колата. А майка я оставих някъде по пътя да се допридвижи към работа. ПолОдЕх! А излезе от сервиза преди седмица, тая седмица мина и ГТП. Добре, че не е моя тая кола!

# 172
  • На Марс
15 пусита

# 173
Дайсче, странно се нареждат някога нещата, ама то иначе как ще оценим спокойствието? Ох!

Майкоу, Пънчи, ти къде си? Joy

Летях и аз днес - близкият магазин за котешка храна не работи, та търчах до другия, по-далечния. Ушите ше ни изядат, ушите. Joy

# 174
  • София
СИПВАЙТЕ ВИНОТО И СИ ГО ПИЙТЕ В
НОВИЯ СПАМ!

Общи условия

Активация на акаунт