Дълбоко отпускарски СПАМ(01.08.-31.08.24г.)

• 5 259
  • 174
  •   1
Отговори
# 135
търси се прилична кръчма с хубав нет

# 136
  • над кукувичето гнездо
А може ли да е на 08.09.?

# 137
  • София
За неделя съм пас аз.

Родивче, онлайн присъствието е позволено за хора, които са присъствали реално и сме ги видели тия хора на живо.
Рея е идвала в София за срещи, Нора е вечното присъствие. Няма как да включваме хора, които не сме виждали никога.

# 138
  • София
Ок, няма проблем!

# 139
За неделя съм пас аз.

Родивче, онлайн присъствието е позволено за хора, които са присъствали реално и сме ги видели тия хора на живо.
Рея е идвала в София за срещи, Нора е вечното присъствие. Няма как да включваме хора, които не сме виждали никога.

Че направете си го тогава на 9 септември. Това ви е празника на вас, хората тип - проверката е висша форма на доверието
Trollface

# 140
Исе, на мен ще ми е много сложна логистиката. На 7-ми няма ли как да се включиш?

Нямам търпение да си дойда аз. Разделихме се с Пешо (по негово желание), но заради трудното търсене на квартири тук ще ми е в къщата още поне един, два месеца и е тегава обстановката.

# 141
  • На Марс
аз съм пас от 4-9.09, ще съм боцман на тиимбилдинг-от .. първа стъпка към яхтата Simple Smile

# 142
  • над кукувичето гнездо
Аз на 7ми вероятно ще пътувам.

Норе, гуш!

# 143
Дзак! Щото не съм ви изчела. Ще се прибираме от морето днес. Тъпо, ама няма как.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 20:18 от ina.ina

# 144
  • София
ПолОдявам с тоо форум. Искам да ви покажа каква красива котчица дойде в квартала наскоро. Не мога да кача снимка, щото вика, че е над 5 мб. Ма как ще е над 5мб, нали заради тебе я редактирам 😵‍💫.

Голяма красота, ама е страхлива. Дано се отпусне, иначе като види манджата, веднага пристига.

# 145
Изчетох.
Норе, тоз Пешо ней у ред. Определено.

Бубе, прегръдки и на теб. Не знам защо, надявам се да няма за какво.

# 146
Добра вечер. Јас сум во Македонија!

Тъкмо се настанихме и нямам търпение да отидем в ресторанта да хапнем и пийнем.

Норче, ще го смениш! Живота е пред теб! Цун от мен!

# 147
Зълва ми почина вчера. Днес беше ритуала. Кратката версия: От 03.08.не сме на себе си. Хиляди навъртяни километри. Автобус. Болоня. Загреб. България. Вино. Безсъзнание. Болница в Хърватия. Интерпол. Обаждане. Намиране. Пътуване. 24 часа без почивка. България. Болница. Изписване. Болки. Мъки. Агония. Излив на кръв отвсякъде. Покой. Смърт. Ритуал. Затворен ковчег. Кремация. Майка погреба детето си на 48г. Край. Това беше.
Дългата версия - Не е за разправяне.
На най големия си враг не пожелавам.
През ада да преминеш по леко ще.
Пп Жива съм. Мърдам. Добре ще съм, само ми дайте малко време.

# 148
Съболезнования, Джасте Hug

# 149
прегръдка от мен

Общи условия

Активация на акаунт