Дълбоко отпускарски СПАМ(01.08.-31.08.24г.)

• 5 148
  • 174
  •   1
Отговори
# 30
Познавайки го, вероятно е можел да изпие още Joy

# 31
  • Euskal Herria
Сега остана само и  Холдън да се оДбележи в темата. Stuck Out Tongue Winking Eye
А Кика отдавна изчезна, дано да е добре.

# 32
  • На Марс
напил се е злодейски в долен краен софийски квартал (Heart) или е можел да изпие още (което съжалява, че не е направил), или не му е стигнала почивката за качествено изтрезняване след това, или и двете заедно

Отличен (6)

# 33
Припи ми се бира от ваште разкази. Пък още съм на кафето.

# 34
# 35
резултат от разходка в краен софийски квартал без подходяща защита Weary

Скрит текст:

# 36
Реших че това ти е гъзицата по прашки и чак се учудих как така се развяваш по толкоз къси панталонки из краен софийски квартал Joy

# 37
Бубе, сега щеш-не щеш, ще трябва да дойдеш на морето за няколко дни да изравниш тена Laughing За по-добър резултат съчетано с биротерапия! Знам, че ще е тежко, но се налага! Smile

# 38
обмислям следващата седмица, но по- на юг от теб Hug

# 39
Тръгнахме да обмисляме и ний некво море, то па места - йок. Поне там, където сме били. Куту сме с претенции, така е, пада ни се.

Бубе, как е изгорялото?

# 40
като всеки добър урок - болезнено
и по-червено от вчера

# 41
Уф. Аз тъкмо си мислех, че може да изглежда доста червено на единия ден, а на другия - почти да няма нищо. Ама явно при теб не е така. Ще си вземаш хладнички душове сега.

# 42
  • София
Доброто старо кисело мляко. Лекува от махмурлук до изгаряне.

Мен към Варна ме влече, да се наям с най-вкусните миди във Вселената ни. Но май колкото повече го мисля, повече няма да стане Sad .

# 43
Дайсче, да беше суджук да ти пусна по куриер, ама миди.... Simple Smile Дано успееш да дойдеш лично да си ги изядеш.

# 44
Тя едва ли за йеденето само я влече към Варна. Joy

Много работа и много глад. Grinning Ама днес съм добре, фчера имах ного луди случки и клиенти.

Скрит текст:
Влиза една жена с кафе. Ама то й било много, пък и било с мляко. Дали котката щяла да пие? Тази след нея - ама как няма да пие, като е с мляко. И първата се юрна да му сипва в паничката. И аз, викайки - неее, недейте, няма да яде. Отвън, Ставри - старичкия ни котарак, който тези дни е каприз и чудо, пак се каним с йеденето. Та кафе ще ти пие ... абсурд. Само в лудницата щях да търча да му мия паницата. Ох!

Общи условия

Активация на акаунт