На море в България 2025 г.

• 57 137
  • 654
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Не знам как е сега, но преди време Нестинарка ми се стори много мръсен плаж. Целият беше с някакви клечки/съчки, а в морето плуваха боклуци. Говоря за преди 10 години, може би сега има пречиствателна станция?

# 181
Не знам дали има пречиствателна станция, но плажът се почиства всеки ден, а морето, ако не е бурно, е кристално чисто. Не сме се връщали с чревни поражения, а не е като да не сме жаби, че и доста си "сръбваме" от морската вода. За мен е досадно плитко ма моменти, мо много ми харесва калто плажа, така и хотела.

# 182
Не знам дали има пречиствателна станция, но плажът се почиства всеки ден, а морето, ако не е бурно, е кристално чисто. Не сме се връщали с чревни поражения, а не е като да не сме жаби, че и доста си "сръбваме" от морската вода. За мен е досадно плитко ма моменти, мо много ми харесва калто плажа, така и хотела.
Здравейте,
извинявам се ,че така се включвам , но може ли да попитам от кой хотел сте доволни в Царево. Тъй като и ние тази година сме се насоили на там. Благодаря предварително Simple Smile))

# 183
Пречиствателните станции служат да пречистват отпадните води, а не да чистят след хората, които си пускат боклуците директно във водата. Нито пък могат да изчистят донесените водорасли и клечки след буря.
И изобщо състоянието на всеки един плаж може да бъде съвсем различно в зависимост от времето и моментната картинка няма как да е определяща.

# 184
Пречиствателната станция на Царево съществува от 90-години на 20-ти век. Преди години нямаше концесионер на плаж Нестинарка и никой не чистеше и поддържашиче плажната ивица. Посещавам плажът всяка година от 2018 насам и съм без забележки от към чистота, удобства на плажа и прекрасно море.
Мишка, хотелът, в който почивам всяка година е TUI Сунео Серенити Бей https://hotelserenitybay.com/bg/ Мисля, че и Brumm посещава същият хотел

# 185
Пречиствателната станция на Царево съществува от 90-години на 20-ти век. Преди години нямаше концесионер на плаж Нестинарка и никой не чистеше и поддържашиче плажната ивица. Посещавам плажът всяка година от 2018 насам и съм без забележки от към чистота, удобства на плажа и прекрасно море.
Мишка, хотелът, в който почивам всяка година е TUI Сунео Серенити Бей https://hotelserenitybay.com/bg/ Мисля, че и Brumm посещава същият хотел
Точно за там съм запазила и аз за началото на юли и много се радвам да чуя още положителни мнения за хотела. За пръв път ще ходим в Царево и се надявам да останем доволни.
Благодаря още веднъж:)))

# 186
Мишка, същият  е хотела. Много сме доволни. Само се надявам да сме в стая с балкон, че миналата година бяхме без, а сме пушачи и не ми се излизаше сутрин навън с кафето 😁, но може би ще им пиша по някое време да ни намерят стая с балкон. Ние винаги сме в апартамент с двете деца, има си две стаи, две тоалетни, широко е много, не е като в някой други хотели, където сме наблъскани в една стая и няма къде да се обърнеш. Винаги сме били на първия етаж, което за мен е много удобно. Предпочитаме към улицата да сме, защото иначе се чува вечер от бара докъм 10:30 музика. Но се преживява. И още нещо, миналата година имаше комари, моят мъж спеше на отворен прозорец и направо ни бяха оглозгали. Те хората му направили централна климатизация, той обаче - не, на отворено. По спомени нямаше комарници. Храната е също вкусна и разнообразна. Има поне 5-6 вида различни салати освен стандартно нарязаните за салата неща. На плажа винаги има място, затворен е за гостите на хотела. На басейна чужденците много обичат да си метнат хавлиите сутрин рано, сякаш не са на море, ама калто и да е. Ние не висим на басейна.

# 187
И ние тази година ще.сме на Царево,мисля преди 2,3 години пак бяхме там.В кв.Василико си намерихме апартамент и нямаме търпение....но е.след 2 месеца😔
Тогава обиколихме всички плажове и най- не ни хареса на попския плаж.Но тогава децата бяха по-малки и по-претенциозни😂
Сега са тийнейджъри и мисля по-лесно ще се разберем.

# 188
Здравейте, ще помоля за мнения за HVD Riviera Beach Златни пясъци. С дете на 3 г. сме. оглеждам се за след 15ти юли.  Плаж, море, водата топла ли е тогава, дълбочина на морето, пред хотела,  какви промени има след новия собственик. Отзивите в нета са трагични, което ме учудва. Изобщо всичко. Благодря Ви. А и още нещо - дали се очаква там last minute.

# 189
Аз и тази година заложих на Роял Гранд Каварна за една юнска почивчица. Цената е направо смешна за 4 възрастни.

# 190
  • София
Здравейте, имате ли отзиви за Регина Мария спа дизайн хотел в Балчик? Благодаря

# 191
  • В.Търново
Аз и тази година заложих на Роял Гранд Каварна за една юнска почивчица. Цената е направо смешна за 4 възрастни.
Колко Ви излезе?

# 192
Аз да си попитам как е на южното Черноморие, защото на последък ходя само след Варна нагоре и съм доволна, но една приятелка ходи на юг по Китен и Приморско. Казва че си е супер, но съм малко предубедена.
Не знам искам съвет дали си заслужава да ида с нея след някоя и друга година.

# 193
  • Sofia
Какво имате предвид пред "как е"? Има значение какво за вас е хубава почивка, някои търсят плажове с възможно най-малко хора, други искат купон, трети искат в град, други да е извън населено място...

# 194
Китен не мисля, че ще го посетя някога отново за почивка. След като преоткрих северното черноморие, Китен ми се струва направо дъното. Това е мое мнение. Наистина всеки търси неговия си вид почивка. Аз обичам спокойствието, а южното черноморие не може да ми го даде.

Общи условия

Активация на акаунт