На море в България 2025 г.

• 57 013
  • 654
  •   2
Отговори
# 210
Поморие е страхотно, в частта където е центъра. Плитък плаж, чисто и спокойно море. И новата ни лИбов - Царево.

Днес ходихме до Кранево. Морето си е студено. Затова пък почерняхме доволно.

# 211
  • Sofia
Здравейте,
Имате ли отзиви за хотел с хубав ресторант или град/курорт с добри ресторанти? Търся нещо с по-добра кухня от обикновените неща които се предлагат на черноморието скара, овчарска салата и пилешки хапки. Да не гърми чалга, а да е сравнително спокойно. All inclusive вариантите ги изключвам, защото не ми се хапва само в хотела, а да има и наоколо интересни места. Малко странно  се изразих, но дано сте ме разбрали. Не искам да обиждам никой, но вече тези места са ми омръзнали. Говоря за механи, ресторанти с оркестри и т.н. Предпочитам добрата храна и спокойствието.

Вижте в Созопол.
Мисля, че и преди съм хвалила нашия любим ресторант на Каваци (Alemagos), който няма нищо общо с механа и овчарска салата. Намира се на плажа, музиката е чил-аут или нещо приятно, а усещането е, че си на плажа, сред пясък, свещи и вълни. Имайте предвид, че цените са ниво нагоре.
В града има и други известни ресторанти.

# 212
Здравейте,
Имате ли отзиви за хотел с хубав ресторант или град/курорт с добри ресторанти? Търся нещо с по-добра кухня от обикновените неща които се предлагат на черноморието скара, овчарска салата и пилешки хапки. Да не гърми чалга, а да е сравнително спокойно. All inclusive вариантите ги изключвам, защото не ми се хапва само в хотела, а да има и наоколо интересни места. Малко странно  се изразих, но дано сте ме разбрали. Не искам да обиждам никой, но вече тези места са ми омръзнали. Говоря за механи, ресторанти с оркестри и т.н. Предпочитам добрата храна и спокойствието.
Балчик !!
Не е най- добър откъм плажове , но е всичко онова, което търсите !!

# 213
Здравейте. Всяка година ходим в Приморско, заради лунапарка и плиткото море. С дете на 7 години сме. Ще ми се да сменим малко вече. Къде другаде на Южното Черноморие има изпълнени тези две условия? Не търся ол инклузив, ходим по къщи за гости, хапваме в различни ресторантчета.
Благодаря.
Аз много харесвам Поморие:))) В старата част плажът ми харесва, плитко е , има си достатъчно свободна и платена зона. Има една улица със сергии, надуваем замък за деца, разни палачинки , сладоледи и подобни. Има си хубави заведения. В центъра , тоест в номата част също има забавления за деца- лунапарк .Има атракционно влакче, хубава крайбрежна за разходки. Лично на мен ми е любимо място за почивка. Отсядали сме винаги в апартамент, а не в хотели.

# 214
Здравейте,
Запазили сме си 4 нощувки за средата на юли на Златни пясъци,във вила,далеч от центъра и плажа.Никога не сме почивали на северното черноморие,бихте ли ми казали на кой плаж да ходим?

# 215
Аз харесвам плажа на Слънчев ден. Зависи какъв плаж харесвате.

# 216
Здравейте,
Запазили сме си 4 нощувки за средата на юли на Златни пясъци,във вила,далеч от центъра и плажа.Никога не сме почивали на северното черноморие,бихте ли ми казали на кой плаж да ходим?
Ривиера. Плащате вход на бариерата, но пък ползвате чадър и шезлонг. Страхотен плаж !!

# 217
Здравейте,  може ли малко повече информация за плажа на Ривиера,  знаете ли каква е цената за ден? Ходила съм преди мн години,когато си беше топ курорт,плажа не беше впечатляващ.пред големия хотел не си спомням как се казваше....
И ако някой може да сподели точно как се стига до Слънчев ден,къде може да се паркира с колата -безплатен или платен е паркинга?
И на последно място искам да попитам за хубав български ресторант във Варна по възможност на крайбрежната и да е на "нормални " цени -т.е. търсим храна типично българска -скара, сачове....благодаря

# 218
Здравейте,  може ли малко повече информация за плажа на Ривиера,  знаете ли каква е цената за ден? Ходила съм преди мн години,когато си беше топ курорт,плажа не беше впечатляващ.пред големия хотел не си спомням как се казваше....
И ако някой може да сподели точно как се стига до Слънчев ден,къде може да се паркира с колата -безплатен или платен е паркинга?
И на последно място искам да попитам за хубав български ресторант във Варна по възможност на крайбрежната и да е на "нормални " цени -т.е. търсим храна типично българска -скара, сачове....благодаря
На сайта на Министерство на туризма още няма официална информация за цените на плажни принадлежности нито за плаж Ривиера, нито за Слънчев ден. Вероятно още няма сключени договори с наематели или концесионери на тези плажни ивици. За Слънчев ден се минава през Св. Константин и Елена и поне преди години имаше вход с плащане за паркинг - 20 лв. на автомобил. Колко ще бъде тази година може да попитате в накой от хотелите там ( Марина и Палас).  Има сайт на Слънчев ден, където има и информация на цените за паркиране, стига да е актуална. Като цяло паркирането и в Св. К и Е и в Сл. ден е кошмарно, ако не си гост на някой хотел. През деня, особено през уикендите идват приходящи плажуващи от Варна, Добрич и изобщо от района и е късмет ако се намери място за паркиране.

# 219
Миналото лято входа беше 15 лв на човек. Тази година плажа и хотелите към него са със нов собственик и не мога да кажа каква ще цената.

# 220
А аквапарк на север да препоръчате? Намирам само този в Албена, но отзивите са мн отрицателни....

# 221
  • Пловдив
А аквапарк на север да препоръчате? Намирам само този в Албена, но отзивите са мн отрицателни....
Аквапарк има в Топола скайс.

# 222
Този не става ли? Нали вие бяхте над/в Златните? http://www.aquapolis.net/

# 223
В Тапала скайс аквапаркът работи след 15 юни. Цените се покачват драстично заради този факт.

# 224
Отиди на Дит маджестик и ще си доволна. Естествено цените в пика на сезона са доста. Около 300 лв на човек на база ултра ол инклузив. Безплатен паркинг, безплатни шезлонги и чадъри на плажа, ама трябва преди осем да си на плажа за да заемеш  чадъри. Иначе все се намират около басейните.Хубава храна. Всяка вечер басейните се чистят, всеки ден зареждат минибара в стаята , като е включен в цената. Отзивчив персонал, макар и повечето да не са Българи.Миналата година като бяхме в събота вечерта дори имаше до 00:00 дискотека на открито.марков алкохол колкото искаш и лоби бара е денонощен.

Общи условия

Активация на акаунт