На море в България 2025 г.

• 57 677
  • 654
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Ограничението до 5 кг не е решение. Преди броени дни завърши гостуването ни в ново, прекрасно бунгало и собственичката ми се оплака от гостите на друго, чиито малки късокосмести боксери са набили малките си твърди косъмчета в бельото, та направо е изхвърлила целите комплекти. Същевременно ми разказа потресаващи неща и за оставеното след уж нормални семейства с малки деца и без кучета.
С нея имаме лична уговорка, по нейна покана да й гостуваме винаги с моя възпитан кавалер. А в момента сме в апартамент в затворен комплекс с еднократна такса за целия престой.
Така че, мисля е повече от справедливо да прецените дали да забраните любимци, или ако и тези клиенти са ви ценни, а за бунгало, според мен, конкуренцията го изисква, да продължите да ги приемате, но със съответната такса. Лично аз не бих носила собствено бельо, въпреки че моят не спи по легла, а бих платила повече. Преценете какъв тип са ви клиентите. Успех!

# 601
М1М...,вашето изказване  звучи,като реклама на бунгалото ви.Не е за тази тема.

# 602
Нямам проблем да си нося чаршафи, също така и доста от местата, приемащи домашни любимци, са си сложили такса за това, така че също не е проблем. Но моля ви, не спирайте да приемате такива гости, все по-малко места приемат. Да, наясно съм с мърлячите и с тези, които не се отнасят уважително към имуществото на другите, но не е редно всички да плащаме за тях. Вие също не е редно, разбира се, изборът е Ваш в крайна сметка. Но не всички стопани са безотговорни.

# 603
  • София
След като не таксувате любимците, съвсем спокойно може да изисквате да си носят собствено спално бельо.
Хората с кучета са си добър таргет груп.
Моето не сенкачва по леглата, но повечето малки кучета го правят.
Собствено бельо и депозит за щети е добър вариант.

# 604
Голяма драма с това бунгало…Като имате проблем с домашните любимци, не ги допускате и това е. Аз съм с пудел, който спи в леглото , понякога плащам такси, понякога не. Никога не съм усетила неудобство, че е имало други кучета преди нас. Стараем се да посещаваме места, в които домашните любимци са много добре приети/ а повярвайте местата са много…/
За да не спамя темата, в момента сме на Шабла, къмпинг “ Добруджа”, хотел “ Нави”.
Изключително приятно място и рай за кучета ❤

# 605
М1М...,вашето изказване  звучи,като реклама на бунгалото ви.Не е за тази тема.
последното нещо е реклама тук , търсих теми за почивки с животни или на стопани ,но са твърде стари . Дори не съм посочила в коя част на България е нито нищо . Конкретните ми питания са отправени ,реклами се правят във ФБ с платени постове ,не в БГМама . Срещу 15лв подбираш аудиторията и пълниш сезон ,тотално сте се объркали ,че тук би рекламирал някой. Ако ви звучи като реклама ,че ние почистваме по конкретен начин ,нямам какво да отговоря ..

# 606
  • София
Резервирахме второто море от 14/09 в Несебър Бийч в Слънчев Бряг, стая странично море.

Знаем да не очакваме нещо "уау", но ако някой е бил в хотела да сподели, има ли "капани", за които е хубаво да бъдем подготвени предварително ?

Имаме и опция до 5 дни за анулация, ако е супер неприемлив хотела .

# 607
  • В.Търново
Май не е много ок хотела, от по-старичките е.
https://www.tripadvisor.fr/Hotel_Review-g499086-d498491-Reviews- … gas_Province.html
Ето отзиви от Трипадвизор.
Бургас бийч е с около 25лв на човек отгоре. Защо не резервирахте за там? Аз не бих резервирала в такъв обищновен хотел. Каква е гаранцията, че ще получите прилична храна за 75лв на човек на ден?

# 608
  • София
Май не е много ок хотела, от по-старичките е.
https://www.tripadvisor.fr/Hotel_Review-g499086-d498491-Reviews- … gas_Province.html
Ето отзиви от Трипадвизор.
Бургас бийч е с около 25лв на човек отгоре. Защо не резервирахте за там? Аз не бих резервирала в такъв обищновен хотел. Каква е гаранцията, че ще получите прилична храна за 75лв на човек на ден?

Дали да не анулираме и да запазим в Тиара Бийч, или както предложихте в Бургас Бийч?

Надяваме се в Несебър Бийч да не е много пренаселено.

# 609
  • В.Търново
Ние миналото лято бяхме в Тиара бийч и не е лош хотела. Пързалките сигурно няма да работят по това време. Тиара бийч и Бургас бийч са на почти едно и също място. Много са близки. Ако не са ви проблем по-високите  цени за Тиара бийч и Бургас бийч сменяйте резервацията.

# 610
  • София
Ние миналото лято бяхме в Тиара бийч и не е лош хотела. Пързалките сигурно няма да работят по това време. Тиара бийч и Бургас бийч са на почти едно и също място. Много са близки. Ако не са ви проблем по-високите  цени за Тиара бийч и Бургас бийч сменяйте резервацията.

Ние сме 55+ и пързалките май не са ни приоритет.

Миналата година бяхме в Рива и останахме доволни, Несебър Бийч би трябвало да е малко по-висока топка .

# 611
  • В.Търново
И аз съм на 46г, но обичам пързалките. Grinning
Несеъб бийч последно е реновиран 2011-2012г. За мен е по-старичък по моите разбирания. Като го гледам по снимките не отговаря на 4*, а на 3* по-скоро. На вас пък може да ви хареса. Ако искате не сменяйте резервацията, след като вече сте си го избрали. Хотел Рива са същата манджа, 1 идея малко по-добре.

# 612
На мен колкото пъти минавах покрай Несебър бийч,  ми харесваше за непретенциозна почивка.

# 613
  • В.Търново
Да, и аз мисля, че е подходящ за непретенциозна почивка. Simple Smile

Лелееее 😃😃:
https://bgtourism.bg/albena-postavia-kosmicheski-kamping-kapsuli … vka-krai-morteto/

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 01:16 от Русалка_1

# 614
Да, и аз мисля, че е подходящ за непретенциозна почивка. Simple Smile

Лелееее 😃😃:
https://bgtourism.bg/albena-postavia-kosmicheski-kamping-kapsuli … vka-krai-morteto/

Предполагам термина "космически" идва от цените?

Общи условия

Активация на акаунт