На море в България 2025 г.

• 57 127
  • 654
  •   1
Отговори
# 615
Ние сме били в Несесер бийч по ковид време.  Хотелчето хич не е лошо, храната тогава беше много хубава, имат тераса на която можеш да вечеряш навън, вътре в ресторанта има доста места, не сме се чувствали като на други места да няма къде да седнеш на вечеря. Плажа е на 1 крачка, огромна плажна ивица. Шезлонгите не са към хотела, а се заплащат, но имаше и много голяма свободна зона (тогава). Хотела беше много чист,  единствено базата е просто е с "едновремешно" обзавеждане. Като минус мога също да дам и стълбите към ресторанта. Но като цяло ние си изкарахме една много добра почивка там.

# 616
В момента съм в Поморие служебно, разбирайте бюджетно, не АИ.
Въобще не бих повторила Поморие - в Стария град почти няма плаж, безумни обществени паркинги и въобще липса на друга алтернатива за паркиране, недрожелюбни местни, заети в сферата на обслужването. Защитените дюни докэм езерото са нещо като бощлучарник, драки и тоалетна на хора и кучета.
Та и да ми подаряват почивка в Поморие, не мерси.

# 617
  • Сф
В новият е плажа. И аз така преминах един път набързо и се отчаях. Но преди три дни се разходихме до Гранд хотела и плажа там и беше ок. Единствено малко  черния пясък, но той е лечебен. Разхвърляни е като че ли в тоя нов град , но аз пък обратно на вас мисля догодина да дам шанс на градчето. Още повече смятам да съчетая с процедури.

# 618
В Поморие ходим заради вълните, рибата на Киселяка и джелатото в центъра. И тази година част от второто море ни беше там..в Роуз Гардън.
Апропо...плажът там и пред гранд хотела по се ядва..широкичък е.
Отзив щях да оставям в темите за Несебър и Поморие..но време нямам. Grinning

# 619
  • Велико Търново
Ние бяхме миналото лято в Поморие в началото на сезона. Попаднах на страхотен апартамент с гледка и това ни отведе там. На нас пък много ни хареса и ще отидем пак със сигурност. Апартаментът беше точно до гранд хотела и хотел Роуз Гардън, за който казвате. Проблем видяхме с паркирането, като се настанихме плащахме зона, а след края на деня преместихме колата на място, където ни каза собственичката. Плажът на нас ни хареса и не беше лудница (може би защото беше юни, не знам).
Бяхме с бебе на 8м и може би заради разходките с количката, не знам, но много ме впечатли дългата алея край морето. Отстрани зелено, през улицата имаше ня няколко места детски площадки, от които виждаш морето 🤩 Центърът им е хубав, не малък, има виенско колело, хубав сладолед, фрешове. Много симпатично градче, хем има живот, хем нищо общо със сергиите на Китен, Приморско и подобни. Намерихме няколко заведения, които редувахме, също любимата ни сладкарница Захаро.
От нашето семейство две ръце за там.
Допълвам нещо друго. Много нови хотели и кооперации имаше точно в този район, вероятно в силен сезон ще е пренаселено. Това като минус- за да стигнеш до центъра специално от тази част вървиш все едно в някой жилищен квартал

# 620
  • Sofia
Гранд хотелът е чудесен, на нас много ни хареса, но също няма да повторим Поморие. Плажът пред хотела не е лош, но следобед излиза един вятър и не става да стоиш на плажа. Самият град е по-скоро мръсен и презастроен с кооперации, макар че има приятни места, като лятното кино и част от крайбрежната алея.

# 621
  • В.Търново
Поморие е презастроено през последните 10-15 години. На нас плажа в новия град ни харесваше повече. Когато вдигнаха големия комплекс Сънсет Резорт като че ли започна презастрояването и в старата част. Много блокове изникнаха, заради руснаците. Сега май масово си разпродадоха апартаментите след началото на войната. Не знам дали все още има много руснаци в Поморие. Може да се сбъркат и с украинци, тъй като те говорят руски също.

# 622
На мен презастрояването и навалицата не ми пречат. Харесвам да е оживено, с хора ....да има живот. Заспалите, обезлюдени и тихи курорти ме потрисат ...Grinning

Ресторангът на Т Шишков е страхотен.
В хотел Роуз Гардън е..видяхме и шефа там ...

# 623
За първи път чувам (чета) някой да се оплаква от Поморие!!!

# 624
И за мен е странно да чета оплакване от Поморие. Ходехме там преди, но се преместихме по-на юг в последните години. Точно на плажът пред Гранд Хотела. Спокоен, широк, плитък, чист. Вълни никога не сме виждали там.
Ние отскочихме до Кранево в почивните дни и пообиколохме. На Кранево флагът си беше червен и морето яко "дърпаше". Водата беше топла, времето също, ставаше за къпане ако не беше бурно. Пускаха само на брега.
На следващия ден отидохме до Каварна. Там е много малък залив, водата беше по-студена, но пък нямаше вълни (там няма как да има вълни по принцип). Сутринта духаше много неприятно, но след час и половина вятърът падна и стана горещо.
Ние много по заведения не ходим, но на Кранево вечеряхме едната вечер и ресторант Извора. Много много доволни останахме. Големи порции, огромни салати, вкусна храна без полуфабрикати. За първи път не можахме да си изядем порциите. Седнахме в 10 без 10 вечерта и за около 10-15 мин ни донесоха поръчката. Кухнята затваряше в 10, но въпреки това приеха да ни нахранят. Имаше жива музика, играеха се хора, но музиката беше приятна и ненатрапчива. Много доволни останахме.

# 625
Може би защото сме различни? Не се оплаквам, давам мнение на база на мое субективно възприятие, нищо повече. Просто аз Поморие за моя почивка на море няма за в бъдеще да избера.

# 626
Може би защото сме различни? Не се оплаквам, давам мнение на база на мое субективно възприятие, нищо повече. Просто аз Поморие за моя почивка на море няма за в бъдеще да избера.
Преди години бях в Поморие за пръв и ... последен път. За мен това е измислен "курорт".

# 627
Чак пък измислен. Море си има, плажове...като всеки друг курорт по морето ни.
Разни хора, разни предпочитания...ама чак да се зачерква ми е прекалено драма и излишно....

# 628
Чак пък измислен. Море си има, плажове...като всеки друг курорт по морето ни.
Разни хора, разни предпочитания...ама чак да се зачерква ми е прекалено драма и излишно....

Ами на мен не ми е драма, ама не ми е и приятно на влизане в морето да е поне метър и половина натрошени миди. Прилагам и снимки на великите буни - драканаци. Аз пък не разбирам колко е трудно да приемеш, че има мнение, различно от твоето.

# 629
Няма нужда от снмики, познавам всички плажове добре там.
Визирам мнението на господина, не разбрах ти защо се намесваш - нямам предвид изобщо твоят пост. Както ясно съм написала - разбирам прекрасно че хората са различни!
Има пост, отговарявм след него и на него - мисля че е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт