На море в България 2025 г.

• 56 971
  • 654
  •   2
Отговори
# 225
Здравейте! Ние с моя съпруг много обичаме българското Черноморие. Та сега пак сме в процес на търсене къде да ходим. Фенове сме си на южното Черноморие, но сме Ок и за северното. Просто не знаем къде. Обичаме Несебър, Созопол, Приморско. Миналата година повторихме в Несебър, обаче където и да сядахме за хапване беше греда за нас. Храната беше или пресготвена или сурова. Обичаме разходките. Аз лично обичам и онези малки магазинчета които с кеф разглеждаш и си купуваш по нещичко и да се размениш няколко думи с приятни хора. Интересно ми е Ви моля да ми изброите Вашите топ локации и впечатленията за тях. Blush

# 226
Някой запазвал ли е през Allinclusive.bg? Как са като агенция?

# 227

Аз запазих през тях. Много съм доволна, коректни са и занапред ще работя само с тях. Доста повече плюсове имат от Съни турс.

# 228
И аз съм много доволна от тях

# 229
  • София

Миналата година запазвах през тях за Великден, всичко беше ОК .

# 230
Трета година все с тях запазвам. Даже тази гпдина по Коледа си писахме, че имах проблем. И въпреки че бяха празници, ми решиха проблема.

# 231
Аз също почивам само с тях?

# 232
Досега само със Съни турс съм работила, но Allinclusive.bg са ми фаворити. Имахме казус, който разрешиха буквално за минути.

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 14:39 от Кристал

# 233
  • Сф
Това са Новотон, доколкото виждам и скоро имаха игра/ реклама тук във форума. Предполагам, че са ок. Демек гаранция и оттук Simple Smile

# 234
Новотон са, да.

# 235
  • Пловдив

Аз вече 3-та година запазвам от там почивките. Много коректни. При всяка следваща резервация има % отстъпка.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 19:39 от mimimibg

# 236
  • В.Търново
Колко Ви е допълнителната отстъпка от Новото? На Визит допълнителната е 3%.

# 237
При Новотон за всяка следваща резервация се увеличава отстъпката, като максималната е  6%. От години ги ползвам, винаги при тях ми излиза най-изгодна цена. А и са много точни и коректни.

# 238
  • В.Търново
Това е добре с 6-те %. Тази година пропуснах в България и за първи път отидохме в Турция. Намерихме добър хотел с добра цена. Определено в България за доста хотели излиза по-скъпо. Едва ли ще ме огрее море в България това лято, поради здравословни причини.

# 239
Здравейте, може ли да споделите впечатления за хотел Лотос,който е на първа линия,ул."Одеса" в Созопол Къде може да се паркира,как е хигиената ,в близост къде може да се хапва за обяд и вечеря на разумна цена.

Общи условия

Активация на акаунт