На море в България 2025 г.

• 56 938
  • 654
  •   2
Отговори
# 255
  • Някъде по Дунава
И друго да попитам без предварителни резервации има ли шанс да се намери свободно място.
Има, разбира се. В момента сме в Бяла. Спокойно е. Има доста свободни апартаменти в комплексите над брега.

# 256
  • Сф
В Бяла и без пари не бих се върнала. Да не обяснявам. А плажа е дълбок
Нончето, по- добре с предварителна резервация.  С кола ли сте? Гледайте на юг
 От колко ходене се изморява детето ? 100, 200 метра? Аз също имам проблем и може би ще мога да предложа поне място.  Квартира, хотел? Ако не ви е удобно, пишете ми на лично.

# 257
Много благодаря. С кола сме. По принцип се изморява . Особено пък от горещините.  И от продължително ходене пеша. За сега на този етап сме запланували почивка в края на другия месец.

# 258
  • Сф
Мога да препоръчам района на Китен и Приморско. Първо са с по нормални цени, второ има избор на плажове с кола и без. Стига да имате свободно влизане и излизане. На МмЦ също има. Например хотел Чар. https://hotelchar.com/ . Но това е извън градчетата . За спокойствие. Рано ако тръгвате с колата ,да не е по жегите става. Плажове - ММЦ, Южен Китен,Перла при резиденцията Всички имат достъп и с кола и достъп със скари. Като на Перла има и устройство за влизане на количка в ъв водата. Пари за чадър на очевидни инвалиди не взимат или някъде правят намаление. Това ми е инфо от миналата година, а и преди сме ходили. Дано няма някаква негативна промяна!
Тук във Слънчев бряг няма скари! Не мога да повярвам! Мислех, че е само при нашия хотел. Но и на центъра не видях. Влачим количката по пясъка. Добре ,че мога да ходя по малко. Още малко да се преместим по към центъра и ако наистина не видя никъде сигурно ще звънна някъде. Иначе хотели 5* и 4*с достъп за хора с увреждания  - бол! Ако не можеш да стигнеш до плажа и водата какво правим ??

# 259
  • В.Търново
Хотели приемащи домашни любимци.
Скрит текст:
Гранд Хотел Свети Влас - Свети Влас, Емералд Ризорт - Равда, хотел палма-Зл.Пясъци, хотел Палм Бийч- Зл.Пясъци, Хотел Сънрайз- Зл.Пясъци, Мадара - Зл.Пясъци, Калиакрия Ризорт, хотел Елмар и Ариана, Нева  в Китен, хотел Каменец в Несебър и Китен, Вилно селище Жасмин- Китен,  Комплекс Мидия Резорт, Ваканционно селище Санта Марина, Лонг Бийч в Шкорпиловци, Хотел Best Western PLUS Premium Inn- Сл.Бряг, Бохеми и Адмирал Плаза - Сл.Бряг, Империал Палас- Сл.Бряг, Чайка Бийч резорт- Сл.Бряг, Ларго Бийч- Сл.Бряг, Балатон и Голдън Ина в Сл.Бряг, Хотел Тарсис- Сл.Бряг, Флагман- Созопол, Сперанта Бийч Хотел-Кранево, Терма Еко - Кранево, Приморско дел Сол -Приморско, Престиж сити 2- Приморско, Хотел Магнолиите- ММЦ, Хотел Форест Бийч- ММЦ,  Вемара клуб- Бяла, всички хотели в Албена, хотел Парайзо Бийч- Обзор
Добре е да уточниш какви домашни любимци приемат...
От къде да знам. Така си го пишат агенциите или хотелите. Сега няма да тръгна да звъня на всеки хотел да ги питам. Който има интерес вече ще си пита като види списъка.

със сигурност няма да е пантера  Simple Smile))))

# 260
Здравейте, може ли да споделите впечатления за хотел Лотос,който е на първа линия,ул."Одеса" в Созопол Къде може да се паркира,как е хигиената ,в близост къде може да се хапва за обяд и вечеря на разумна цена.

Миналата година бяхме на второ кратко моренце, на квартира точно срещу Лотос. Лотос на практика е досами плажа, буквално. Плаж Харманите. За паркиране не мога да взема отношение, питайте в хотела. За хапване на практика сте точно до Веселата уличка, която е ресторант до ресторант, заведение до заведение, има готвено, има пици, има всичко за ядене точно там.
Разгледайте с гугъл стрийт вю, ще се ориентирате.

# 261
Разумни (евтини) цени има и на Слънчев бряг. Не си измислям. И то в ресторанта на х.Кубан,например. Пилешката супа е пет лева. С уточнението,че става дума за обедно меню.

# 262
Мога да препоръчам района на Китен и Приморско. Първо са с по нормални цени, второ има избор на плажове с кола и без. Стига да имате свободно влизане и излизане. На МмЦ също има. Например хотел Чар. https://hotelchar.com/ . Но това е извън градчетата . За спокойствие. Рано ако тръгвате с колата ,да не е по жегите става. Плажове - ММЦ, Южен Китен,Перла при резиденцията Всички имат достъп и с кола и достъп със скари. Като на Перла има и устройство за влизане на количка в ъв водата. Пари за чадър на очевидни инвалиди не взимат или някъде правят намаление. Това ми е инфо от миналата година, а и преди сме ходили. Дано няма някаква негативна промяна!
Тук във Слънчев бряг няма скари! Не мога да повярвам! Мислех, че е само при нашия хотел. Но и на центъра не видях. Влачим количката по пясъка. Добре ,че мога да ходя по малко. Още малко да се преместим по към центъра и ако наистина не видя никъде сигурно ще звънна някъде. Иначе хотели 5* и 4*с достъп за хора с увреждания  - бол! Ако не можеш да стигнеш до плажа и водата какво правим ??
Еее, тъкмо навивах групата вече следващото лято да сме в Хелената, че отдавна му се каня и ти сега с информацията за липса на скари по плажа рязко ми уби желанието. Явно няма да е и този хотел. Писна ми никой да не си изпълнява ангажиментите по осигуряване на достъпна среда на плажа и до морето за трудно подвижни хора! Очевидино вече ще трябва да се сигнализира и хич няма да ги бавя. Миналата година само казвах и не са си взили бележки, но сега ще ги подпукам със сигнали за нередности и необходимост от проверки на място как се спазват клаузите на концесионния договор. Още с прибирането ми в София ще пиша на Министерство па туризма за нехайството на концесионера на плаж Нестинарка по много линии, до КЗП, до РЗИ, до Министерство на социалните грижи и Агенцията за хората с увреждания. Няма само да лапат едни пари и нищо да не правят по осигуряване на комфортна, безопасна, здравословна и достъпна среда на плажа.

# 263
  • Сф
Ще снимам утре ,че за днес приключихме.  3, 4 колички вече име в хотела. Днес мм помагаше за едно дете на количка с майка си, Спасителя помагаше. Чехи,мм се заговори, че говори чешки ,изключително гневна се почувствах. Излагаме се. Елементарно е, евтино .Не знам защо няма. За бебешки  колички също влачене.
Ето. Пътечка само до бийч бара, иначе няма. Белите шезлонги са на Хелена , платените оранжеви също и към тях няма . Никъде няма.Снимам от крайбрежната, разстоянието не е малко, плажа е широк.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 21:29 от PureLove

# 264
Тъй като съдържа доста страници и мнения,с риск да задавам вече зададен въпрос-моля предварително да ме извините!
Може ли някой от вас да ми препоръча 5* хотел,който предлага ол инклузив или ултра ол инклузив,има разнообразна и качествена храна,развлечения за деца до 3 г. възраст,ще е хубаво да е на първа линия,безплатен паркинг за гостите,въпреки че от доста време не съм ходила и не знам дали въобще се намират безплатни паркинги,даже и да си гост на хотела Grinning
С една дума - перфектният хотел.

# 265
И отново да кажа - Сунео Серенити Бей, Царево.

# 266
  • София
Тъй като съдържа доста страници и мнения,с риск да задавам вече зададен въпрос-моля предварително да ме извините!
Може ли някой от вас да ми препоръча 5* хотел,който предлага ол инклузив или ултра ол инклузив,има разнообразна и качествена храна,развлечения за деца до 3 г. възраст,ще е хубаво да е на първа линия,безплатен паркинг за гостите,въпреки че от доста време не съм ходила и не знам дали въобще се намират безплатни паркинги,даже и да си гост на хотела Grinning
С една дума - перфектният хотел.

Дриймс Съни Бийч Ризорт и СПА покрива изискванията освен безплатния паркинг.

# 267
И отново да кажа - Сунео Серенити Бей, Царево.
Ехааа!Много е красиво!

# 268
  • Sofia
Трябва много да е подобрен този Serenity bay от момента, в който ние ходихме, че да го оприличавате на 5-звезден лукс в храна и обстановка. Отидох да видя сайта, не знам на кого му е хрумнало това ужасно обзавеждане:

Aз досега на идеален хотел не съм попадала, всеки си има кусур.
Като обстановка, храна - може би Wave resort си заслужава 5-звездната категория, но плажът е с тъмен пясък и някак компромисен.
Voya Beach Resort също е хвален, там обаче не разбрах дали е близо плажът.
За анимация не мога да коментирам.

# 269
  • В.Търново
В момента има проблем с плажа на Нестинарка. Много камъни има. Този проблем го имаше преди години за няколко години. Не мисля, че е супер перфектен хотела, но е много добър наистина. Анимацията, която беше с предните собственици беше по-добра. Развлечения за деца до 3 г. по принцип никъде няма, освен някои пързалки. детските кътове ги водят за деца над 3г с придружител за по-малките.

Общи условия

Активация на акаунт