На море в България 2025 г.

• 56 878
  • 654
  •   2
Отговори
# 480
За хотел Барсело в Сл.Бряг пише, че паркинга е 30лв на ден. Това на нищо не прилича.
Лошото е, че не е само там така.

# 481
  • В.Търново
Ето един хотел, който приема и домашни любимци.
https://paradisodreamshotel.com/prices/
Хотела е със закуска, доста новичък и подреден изглежда. Има басейн и е до морето в Несебър. На мен ми идва скъпичък и не бих отишла, но за някой друг може да е добре.

Това прословутия Парадайз на Свети Влас ли е? Онзи хотел с уж проблемните асансьори. Хотела е затворен.
https://www.facebook.com/share/v/1MwC6DYdR8/

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 22:02 от Русалка_1

# 482
Здравейте!
Сина ми ще ходи на футболен турнир и ще настанят децата в хотел Гренада в Сл.бряг.
Гледам много лоши отзиви за него,но всъщност няма какво да направя,защото сме дали капаро за турнира.
Който е запознат с хотела,би ли ми казал дали наистина са толкова зле нещата?Благодаря предварително!

# 483
  • В.Търново
Ние щяхме да ходим преди 3-4 години на турнир там, но се разминаха нещата. Явно за турнири настаняват там децата. Средна хубост. Но нещата може да са се влошили от тогава. Там , където масово настаняват деца е по-мизерничко.
Отзивите не са много добри.
https://www.google.bg/travel/search?q=%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D … AMAC6AQdyZXZpZXdz

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 23:17 от Русалка_1

# 484
Здравейте,някой да е посещавал тази година Синева парк в Свети Влас да сподели впечатления.

# 485
Да напиша след еднодневен период на адаптация моя подробен отзив за Хотел Биляна Бийч – Несебър. Не възнамерявам да пиша в Инклузивната тема, заради тона на някои потребители там.

С една дума: НЕВЕРОЯТНО! Изцяло е помислено за комфорта на туриста – дори и гривните за АИ не са от онзи ПВЦ материал, който драска и убива, а от сатенена лента. И така, започвам:

Обща визия: Посрещат те с уелкъм дринк, пиколо задължително ти поема багажа и то с усмивка. Хотелът е доста добре устроен, интериорът е решен в екрю-бежаво с акценти от тюркоазено синьо, което му придава визия на истински морски хотел на брега на морето. Навсякъде е много чисто. С асансьорите има достъп до всички нива на хотела. Специално за Фаталина: имаше хора с бастуни, с патерици, даже последния ден и с проходилка.  След 18.00 се затваря Снек бара и от басейна и морето достъп до другите нива имаш през стълби или широка каменна пътека, но не е болка. Басейн вътрешен и външен – чисти  (вътрешния само  го погледнах, не съм го ползвала, но за по-студените месеци е достатъчно голям за капацитета на хотела). До външния басейн има вода за измиване на краката от пясъка.  Самата територия на хотела е устроена така, че всичко ти е на една крачка разстояние, но  няма струпване на народ.

Стаи: комфортни легла, матраците не са нито най-твърди, нито най- меки, абе тамън са. Искрящо бяло бельо  и хавлии за баня, отделно се предоставят и хавлии за плаж, които са розови.  Банята е организирана с душ кабина с разделително стъкло. Сифонът там е линеен, не стават локви, плочките (ура!) не се пързалят. Козметика – българска, но хубава в малки шишенца и миришеща на много приятно на лимонова трева, нея ползвах и съм без забележки.  Широка тераса. Понеже ме  нахраниха някои потребителки  миналата година относно стаята, че съм искала на висок етаж пък хотела бил в правото си да не удовлетвори искането ми, е тази година при изрично обявени самостоятелни цени на такива стаи висок етаж  директно си резервирах стая upper floor. Гледката е невероятна – странично море, но в случая гледа към Стария Несебър и нос Емине. Невероятно е сутрин да се будиш и да гледаш изгрева на слънцето. В стаята зареждат капсули Лаваца за кафемашината, минибар – кенче кола, фанта и бира също се зареждат, както и литър и половина на ден минерална вода.  

Ресторант и барове:  аз доволна.  Маса винаги съм си намирала където поискам. Отлична работа на сервитьорите –  усмихнати, вежливи.  За първи път виждам на закуска да се предлага шампанско. В ресторанта и всички барове безалкохолно, бира, вино  се разливат от бармани. В ресторанта и лоби бара всичко се сервира в стъкло, а в снек бара и бийч бара – в еднократни пластмасови чаши. Бийчбара така е разположен, че е еднакво достъпен и от басейна, и от плажа. Храната по мое мнение е разнообразна и вкусна. Ядох телешко, пържоли, синьо сиране, ананас, разядки с патладжан (любими са ми), един ден имаше охтопод, риба имаше, но не съм обръщала много внимание какъв точно вид , няколко дни мернах и нещо като суши (не съм му фен). Отядох се на торта Гараш, домашно приготвени сладкиши, кезекухен (в Берлин съм яла същото), турските сладкиши си ги правеха готвачите, като млечната баклава беше божествена. Бирата е Бекс, неразредена – лимитът ми беше две големи бири. Коктейли – супер, имаше и Аперол шприц. Кафето – от автомат, но си е супер еспресо , не някаква боза.

Плаж: Няма нищо по-хубаво от това да направиш 5 крачки и да си на плажа. За всеки има място както на басейна, така и на плажа. Мисля че общо трима човека се занимаваха само с организацията на плажа и басейна. През деня минават и обират чашки, събират пепелници, оправят шезлонги.  Плажът към 18.30 започват да подреждат шезлонгите и да ги изправят до чадърите за да се получат редици, след което минават две тракторчета и почистват всичко. Сутрин минава един джип с ремарке и няколко работника и от целия плаж, не само пред хотела се обират изкараните от морето водорасли. Няма „посадени“  фасове. Няма бой за шезлонги. Прикачам ви снимка, в която в 11.30 на първи ред все още има свободен чадър.

Почиващи и атмосфера в хотела: 90% от почиващите са германци, малко румънци, чехи и две-три двойки англичани, няколко руснака. Всичко се случва бавно, без бутане и блъскане. Румънците можеш да ги познаеш дали им е първи ден в хотела като тръгнат като хуни в ресторанта или на плажа да запазват шезлонги, но като видят , че всичко се случва някак си естествено и те започват да се държат прилично.  Редовно на бар и на асансьор мъжете отстъпват място на жена. Няма влизане по бански в ресторанта и в лобито. От персонала няма разделение на туристите на българи и чужденци – към всички се подхожда с усмивка и любезно.  
На приземния етаж има Виктория Спа – ползвах хамам, доволна. Фитнесът е доста добре оборудван, моят син все му се куми, но до него не стигна.

Анимация: има две усмихнати девойки, които забавляват гостите. Много са мили и хем създават настроение, хем няма някаква излишна натрапчивост. Аз се включих във водната аеробика , добре беше  - къде правиш упражнения, къде се хилиш като зелка. Междувпрочем на водна аеробика за първи път видях и мъже. Всяка вечер на лоби бара има вечерна анимация от 21 часа до към 22 часа и е различна. На българската вечер две момчета и две момичета ми напълниха душата.

# 486
В Букинг ми излиза че деца под 16 години не се допускат в хотела.

# 487
Да, хотелът е само за възрастни. Storm, благодаря за подробният отзив! Чакам си почивката в този очевидно прекрасен хотел.

# 488
Да, така е. Млади  хора имаше в хотела, но никакви деца. Много добра концепция според мен за тези, които търсят тиха почивка.

# 489
  • В.Търново
storm76, благодаря за изчерпателния отзив!
Впечатлена съм! Точно такова място търся. Чудесна гледка, чисота, вкусна, разнообразна храна, добро обслужване, хотел на плитък плаж, в близост до града, буквално на минути от стария град, който е много приятен за разходка.Дори бих го пробвала и за 2-3 нощувки, но задължително ще му дойде и неговия ред. Синът ми през септември вече ще е на 16г. Grinning
Такива хотели трябва да има. Хем цената да е прилична за нивото си, да е чисто, храна вкусна, вежливо обслужване, добра локация.
Личи си, че хотела е класен.  Blue Heart

# 490
От снимките стаите ми се виждат много клаустрофобични на мен, но иначе другото е добре.

# 491
От снимките стаите ми се виждат много клаустрофобични на мен, но иначе другото е добре.
Не, не са, пълномерна стая. Леко съм свила снимката, защото на балкона съм фотнала и сина ми, а не искам да го показвам все пак.

# 492
Не, не са, пълномерна стая. Леко съм свила снимката, защото на балкона съм фотнала и сина ми, а не искам да го показвам все пак.
Още малко питания ако позволиш. Пише, че се изисква дрескод за вечеря, но не е уточнено какъв. Може ли малко по-подробно, че с фракове и бални рокли не ми се занимава. Иначе разбирам, че по къси гащи и джапанки в ресторанта не може, но все пак какви точно са изискванията?

# 493
  • Сф
Как резервирате за Биляна бийч? Системата за резервации през сайта им не работи. Нещо като че ли споменавахте, но не помня..

# 494
Как резервирате за Биляна бийч? Системата за резервации през сайта им не работи. Нещо като че ли споменавахте, но не помня..
Има оферти чрез агенция Новотон, пробвах за септември и ми дава цена за стая

Общи условия

Активация на акаунт