На море в България 2025 г.

• 57 501
  • 654
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, как е в Слънчев бряг в момента?
Без кола сме за първи път и искахме да отидем другата седмица, но алтернативите са доста зле...автобуси стигащи вечерта....несигурен влак...Някой който е там или е бил скоро, да каже как е, моля? Simple Smile

# 466
Кое как е? Добре си е..топло, пик сезон....нормално.

# 467
  • Г. О.
Имате ли отзиви за хотел "Котва" в Слънчев бряг? Как са условията, чистотата, поддържани ли са съоръженията, какво е обслужването, храната - всичко ще ми бъде от полза.

# 468
Здравейте, някой може ли да сподели мнение за хотел Ризорт в Лозенец.

# 469
  • В.Търново
Май нещо храната и хигиената куца от едно време на Котва. И за този сезон четох същото.

# 470
  • Там където съм обичана
Аз ще се радвам на отзив за Грифит Арабела така че когато имате време ще е от полза.
Ние ще бъдем в Грифит Арабела от 11.08.
Ще дам пълен отзив за хотела след като се върнем .Очаквайте !

# 471
  • Там където съм обичана
Дължа ви един отзив за Грифид Арабела в Златните, започнах да го пиша, ама съм много подробна, и още не съм го довършила. Като цяло виждам и че не е сред най-търсените в темата, та донякъде и затова се разсейвам.

[/quote]
Много бих се радвала да прочета вашия отзив за Арабелата ,за да можем да се подготвим за плюсовете и минусите .
Естествено ,аз също ще оставя моя след като се върнем .

# 472
Имате ли отзиви за хотел "Котва" в Слънчев бряг? Как са условията, чистотата, поддържани ли са съоръженията, какво е обслужването, храната - всичко ще ми бъде от полза.
Не съм отсядала в хотела, но по мнения в платформи, нещата не са добре.

# 473
И аз не бих го избрала за наша почивка. За х-л Котва говоря.

# 474
ако се иска пързалка - Рена, в същия район е, малко по-назад като линия, но пързалката е добра.

# 475
  • В.Търново
За хотел Планета в Сл.Бряг някой да каже нещо??

Хотел Бургас също имат две пързалки , има добри отзиви. На първа линия е.

Този хотел в Несебър е пуснал добри отстъпки в момента. Сол Марина Палас.
https://marinapalacebg.com/offers/

# 476
  • Русе
Пропуснала съм, че "Боряна" е реновиран, за догодина ще го имам предвид. Хвърлих едно око във Visit да придобия представа за цени тази година, наистина ли стаите са само 2+1, няма апартаменти, няма фамилни? Изрично пише, че настаняване над 2+1 е за сметка на комфорта на почиващите. Т.е. аз като съм с две деца, трябва да взема 2 стаи и да се разделим с мъжа ми, за да не сме един върху друг? Има ли свързани стаи? Ако някой е бил и има представа, иначе със сигурност ще проверя и със самия хотел по телефона, преди да резервирам.
Има и апартаменти и стаи с врата м/у тях.

# 477
За хотел Планета в Сл.Бряг някой да каже нещо??

Хотел Бургас също имат две пързалки , има добри отзиви. На първа линия е.

Този хотел в Несебър е пуснал добри отстъпки в момента. Сол Марина Палас.
https://marinapalacebg.com/offers/
По права линия се намирам на около 400 метра от Сол Марина нещо си. В началото на "парка" на Несебър е, който е терасовиден, откъм пътя за Стария град и се намира на връО на един баир, а плажът е в ниското. Ни бих си го причинила.

# 478
  • В.Търново
За хотел Барсело в Сл.Бряг пише, че паркинга е 30лв на ден. Това на нищо не прилича.

# 479
Преди време западната част на Слънчака,от главния път на запад,паркирането беше безплатно. Днес не знам как е...

Общи условия

Активация на акаунт