На море в България 2025 г.

• 56 983
  • 654
  •   1
Отговори
# 495
Ех, и аз щях да си запиша Биляна Бийч, но моето е малко още. Въпреки че е спокойно и не пречи по никакъв начин, като стане на 16 и ако иска още с нас Grinning

# 496
Няма места в Биляна до 27.09 включително. Затова нито на сайта, нито другаде може да се резервира. Хотелът се разпродава основно на немския пазар от Дер Туристик. Ако изобщо някои стаи се пуснат за българи, то те се изчерпват още на ранни записвания до към ноември месец.

Pure, аз благодарение на Storm резервирах с тази ТА https://www.solvex.bg/ още през октомври 2024 г.

# 497
От снимките стаите ми се виждат много клаустрофобични на мен, но иначе другото е добре.
Не, не са, пълномерна стая. Леко съм свила снимката, защото на балкона съм фотнала и сина ми, а не искам да го показвам все пак.
Още малко питания ако позволиш. Пише, че се изисква дрескод за вечеря, но не е уточнено какъв. Може ли малко по-подробно, че с фракове и бални рокли не ми се занимава. Иначе разбирам, че по къси гащи и джапанки в ресторанта не може, но все пак какви точно са изискванията?
Дрес кода е без бански, с нормални дрехи и по възможност обувки. Никой не изисква вечерни рокли и фракове, а прилично облекло.

# 498
  • Варна
Здравейте!

Разглеждам Booking ,специално Тиара Бийч .
Тук една стая с 3 оферти ,с различни цени при абсолютно еднакви условия?
Има ли значение коя ще избера ?
Извинявайте,ако въпроса ми  ще ви се струва глупав,имам малък опит с тази платформа ..
Скрит текст:

# 499
Да не би да са за различни помещения?

Скрит текст:
Пробвайте на компютър през браузър, в мобилната версия малко по-трудно се открива цялата информация.

# 500
  • Варна
Стаята е тази ,като под нея има три вида оферти ,се скролват от дясно наляво..ако ме разбирате( на  мобилното устройство ).
Скрит текст:
Не мога да им разбера логиката Rolling Eyes

Скрит текст:
Пробвайте на компютър през браузър, в мобилната версия малко по-трудно се открива цялата информация.
Ами то и  през браузъра е така,с мобилното устройство имам отстъпка.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 16:18 от Velina_p

# 501
Единственото, което ми хрумва е, че може би се различава гледката - централно море, странично море, гледка към басейн/двор. Въпреки че не е указано коя стая с каква гледка е.

# 502
Питайте в хотел Тиара.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 16:49 от Fatalina

# 503
  • There I was on a July morning
Стаята е тази ,като под нея има три вида оферти ,се скролват от дясно наляво..ако ме разбирате( на  мобилното устройство ).
Скрит текст:
Не мога да им разбера логиката Rolling Eyes
........
Ами то и  през браузъра е така,с мобилното устройство имам отстъпка.
Скрит текст:
Цените са за 1 тип помещение. И аз не откривам разлика между вторите 2 оферти, но вземете 1-вата (с 15 % отстъпка).

# 504
Разликата в супериорните стаи (реално нещо като студио) може да идва от тяхното разположение - дали са на по-ниски етажи, над ресторанта и над закрития басейн, мисля че имаше такива до асансьора. Те всички са с изглед към басейна и морска гледка (реална от 3-ти етаж нагоре, иначе гледаш дюни). Питайте ги в хотела за да не останете неприятно изненадани.

Да добавя нещо от тазгодишната почивка: пряк поглед имах към съседния МПМ Арсена . Говорих с почиващи от там, принципно са доволни, но хотелът не е пълен и може би за това.  Казаха, че храната е добра.  Също плажът е включен в цената и допускат и деца.

# 505
Разликата в супериорните стаи (реално нещо като студио) може да идва от тяхното разположение - дали са на по-ниски етажи, над ресторанта и над закрития басейн, мисля че имаше такива до асансьора. Те всички са с изглед към басейна и морска гледка (реална от 3-ти етаж нагоре, иначе гледаш дюни). Питайте ги в хотела за да не останете неприятно изненадани.

Да добавя нещо от тазгодишната почивка: пряк поглед имах към съседния МПМ Арсена . Говорих с почиващи от там, принципно са доволни, но хотелът не е пълен и може би за това.  Казаха, че храната е добра.  Също плажът е включен в цената и допускат и деца.
Искате да кажете,че пълният с гости хотел влошава качеството му? Камериерките не смогват да обслужват гостите?

# 506

Искате да кажете,че пълният с гости хотел влошава качеството му? Камериерките не смогват да обслужват гостите?
Това казаха хората. Нищо не казвам. Пълния хотел предполага, че когато персоналът е по-малко няма да насмогва във всички звена и ще се влоши качеството.

# 507
Здравейте, предстои ни почивка на северното Черноморие. Понеже отдавна не съм го посещавала, можете ли да ми препоръчате хубави плажове и интересни местенца за посещение. Благодаря

# 508
Здравейте, предстои ни почивка на северното Черноморие. Понеже отдавна не съм го посещавала, можете ли да ми препоръчате хубави плажове и интересни местенца за посещение. Благодаря
Зависи какво разбирате под "хубави" и "интересни".

# 509
Чисти и непренаселени плажове и места приятни за малки разходки.

Общи условия

Активация на акаунт