На море в България 2025 г.

• 57 165
  • 654
  •   2
Отговори
# 630
Не знам дали е “измислен” курорт , но и аз не го харесвам. Бях веднъж , едва ли ще повторя…

# 631
Написах "За мен" и това важи не само за Поморие.

# 632
Приемам че не се харесва от дадени хора.
Но да се каже че не е курорт..е друго.
Курорт е. Море си има. Цаца си има. Атракции си има...що да не е курорт.

# 633
  • гр.София
Това лято бяхме в Поморие в края на август. Ходихме на южния плаж и много ни хареса. Нямаше водорасли, водата беше чиста, морето-спокойно. Този плаж е по-закътан и нямаше големи вълни. Преди две години бяхме на косата и там не ни хареса. Освен бурното море имаше и едни досадни дребни мушички (може би заради езерото), които бяха много досадни.
Сина ни много се изкефи да гледа "Лошите момчета" в лятното кино. След това гледахме и цветните фонтани, които определено са голяма атракция.

# 634
Курорт е. Море си има. Цаца си има. Атракции си има...що да не е курорт.
Железни аргументи... Laughing

# 635
Па ти и толкоз нямаш Joy

Морски курорт си е. Факт.

# 636
Курорт е, разбира се. Без да съм била никога там, имам две железни доказателства:
1. Щом има курортисти, значи е курорт.
и
2. „Когато ти плащат, е командировка, когато си плащаш, е курорт.“

# 637
Курорт е, разбира се. Без да съм била никога там, имам две железни доказателства:
1. Щом има курортисти, значи е курорт.
и
2. „Когато ти плащат, е командировка, когато си плащаш, е курорт.“
Ако т. 2 беше към мен - служебно е, но АЗ си плащам. Аз съм си избрала студиото (държах на чисто и гледка море, без изхранване), както и в кое заведение да седна и какво да консумирам.
Джелатото е хубаво, ама в Софето съм яла и по-хубаво.

# 638
  • Сф
Мисля има тема за Поморие отдавна във форума. Градчето е евтино и предпочитано от доста семейства с деца. Не знам защо се вързвате на Leo и на deaf. А storm76 просто си изрази мнението, не е нужно всеки да го споделя  , а и в момента тя е там все пак.

# 639
Не знам защо се вързвате на Leo и на deaf.
Защото са съгласни, но някак не им се ще да си признаят.Laughing

# 640
Обърках темите и писах в друга, та ще се повторя.
Ужасиите, които гледаме по телевизията през лятото за Слънчев бряг - тълпи пияни и дрогирани падащи из храстите млади хора, в момента ги няма.  Пълно е с възрастни чужденци, тихо и спокойно е с полупразен плаж. В последния летен ден тук всичко живо се бори за някой лев и цените са много ниски. Ние сме в хотел Зенит, на първа линия, вчера букнахме една нощувка и с доплащане за морски изглед цената с ол инклузив е под сто лева на човек. Хотелът е хубав, персоналът е топ. Дойдохме много рано, приеха колата ни веднага и чак се извиниха, че стаята ни още не е готова, всъщност не искахме ранно настаняване, а само паркинг.
Стаята е чиста и просторна, а храната е вкусна и разнообразна, плажът е чист и водата е все още топла. Като за непредвиден уикенд на морето съм предоволна и със сигурност ще повторим, живот и здраве, догодина пак извън сезона.

# 641
  • Sofia
На плаж Смокиня в Созопол също е много добре. Кристално чиста вода, спокойно, малко хора.

# 642
Едва ли накъде е навалица в момента.

# 643
  • В.Търново
https://money.bg/business/nad-10-000-evropeyski-hotela-sadyat-bo … se-vklyuchat.html

Haд 10 000 eвpoпeйcĸи xoтeлa cъдят Вооkіng.соm и ĸaнят бългapcĸитe cъщo дa ce вĸлючaт.

# 644
Букинг е най-добрата платформа за онлайн резервации. Аз работя с нея от 2008, всичко е точно и много професионално винаги. Много по-добре е от смотаното Аирбнб. Просто има някои особености, които е добре да се знаят. Съдебното дело, е за това че Букинг настоява всички хотелиери да предлагат едни същи цени в Букинг и на техните сайтове, а не по-високи цени в Букинг, което е реално в ущърб на гостите. Хотелиерите разбира се искат да предлагат по-ниски цени на собствените си сайтове, заради което е цялата драма.

Общи условия

Активация на акаунт