В търсене на рокля за първия учебен ден

• 653
  • 8
  •   1
Отговори
  • София
Добър вечер!
В търсене съм на рокля за 1 учебен ден ,детето ще е 1 клас ....... Иска ми се хем да е спортни елегантна за да си я нося и след този ден,от друга страна по официална ...... Дайте съвет ,защото и време няма ....бюджета е 80 лв например. !

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 23:20 от Не се сърди, човече

# 1
Sinsay, Mohito, Reserved имат много хубави роклички.

# 2
Първо се увери, че не ги искат с униформи.
После - рокля в училище не е особено практично, не е като в градината... А и рязко им минава желанието да носят рокли в училищна възраст.
Бъди готова, че ще е само за този ден.

# 3
Тя не търси за детето, а за себе си.
В Junona и Lucy има хубави модели и сега имат намаления.Може и да откриеш нещо за тези пари.

# 4
О бе.. това пък никога не бих се сетила, че е за нея, специално ..

# 5
Аз така го разбирам, защото е написала “да я носЯ” 😁

# 6
Аз така го разбирам, защото е написала “да я носЯ” 😁
Да ясно. Я-то не го отразих изобщо.
Така пък какво има да му избира - рови по сайтовете или влиза в някой магазин... Как да знаеш на възрастен човек стила и предпочитанията ...

# 7
  • София
Отиваш в любимия ти магазин и си купуваш. За родителите няма дрес код. Аз и с панталон съм ходила, и с пола, и с рокля, зависи от стила ти. Важно е да ти е комфортно. Освен ако идеята не е да оставиш различно от натюрела ти впечатление. В калабалъка никой не обръща внимание на родителите. Аз много от родителите на съученици на децата ми дори не ги разпознавам на родителските срещи.

# 8
  • SF
Отиди в Зара или Манго. За 80 лева ще намериш поне 10 рокли, които да ти харесат - тесни, широки, едноцветни, пъстри, леки материи, по-твърди и изпънати...

Общи условия

Активация на акаунт