Кой бихте избрали?

• 15 834
  • 485
  •   1
Отговори
# 285
Персона, и ти се обърка. Wink
Работим по материал на клиента.

А и тя твърди, че преподавателят също я привлича, харесва й като мъж, просто монтьорът й действа по-животински. Ако лесно се привързва след секс като повечето жени, с единия имаме гаранция, че след секса ще си паснат като манталитет.

Като цяло и аз малко гадая, за да си представя какво й е на авторката, защото съм като Fever Ray - да мога да общувам с него и да ми влияе на ума е минимумът, за да имам някакво привличане към мъж. Аз и по някакви звезди, актьори и така нататък не съм се прехласвала, само една визия нищо не буди в мен.

# 286
  • София
Още повече, че всеки следващ щрих в описанието на Монти все повече го превръща в гротеска, която трудно би привлекла жена със самоописанието на авторката.

# 287
  • Далечният изток
Мисля, че авторката вече си прави майтап с нас. Сега пък лук и ковид...

# 288
Тя пише, че предишните й две гаджета са били спортисти, нали? Явно си пада по хора със силен физически заряд, една потребителка готино ги беше описала като соматичен типаж хора, монтьорът най-вероятно излъчва първична сексуална енергия, докато хората на ума са малко нервозни.

Обаче с предишните двама не са се получили нещата, тя явно не иска да сподели защо, но може там да е заровен ключът от бараката. Може би е време да пробва с нов тип човек за нея?

# 289
  • Out of the Mix
Ама, естествено, Персона, и ти, и аз, и Лъвица, и Базила, и Фивър, Айда, Рф, и още 20 човека едно и също нещо повтаряме 20 стр. Аз не виждам резултат.

Лъвица, ааа не по Зоната сме, никакви цели шоколади, лакомници, само парченце 85% Какао минимум. Даже може сурови какаови зърна най-добре. Дебеланковци няма да ставаме. Joy

Много ясно, че опира до това, какво търси човек, тя не знае какво е то, обаче.
При нея са бебешки стъпки в отношенията изобщо, на среща с мъж не е излизала, тръгнала да се чуди с кой.

Така, де затова третият вариант. Simple Smile

# 290
А възможно ли е да се ебава с подобни персонажи, Капи? Са има особено чувство за хумор.
Сега, моят бивш е мега интелигентен, но гледа всякакви извратени откъм смешки хумор. Обожавам чувството му за хумор.
То и аз гледам и се хиля на васко далаверата чалга парти интернешънъл, но това не ме прави проста или неграмотна.
Той МОнти може и да си е прост, но не е като да не е прав за лука и чесъна – не пречи да се хапват и засилват имунната система - факт.
//
Аз бих пробвала първо с него – разговорите може и ти да ги насочва ши подаваш темите.
Господин айкю може да е скрита лимонка, но той и по-бавно ще се отпусне.

# 291
Някаква педагогическа специалност е това, а бившите, по които си е падала спортисти са били състуденти по физическо. Благоевград.

Аз още на предишното съм забила... 🙄

# 292
Не знам, Revoker, дамата не иска да чуе за трети вариант, та сега живо се вълнуваме всички кой ще спечели първия сезон на Момата.

BasilA, ти беше казала, че с времето си открила, че всъщност най-силно ти действат тип мъже, каквито не си очаквала, ако не се бъркам? Може и тук да се окаже така, тъй като интелектуалецът всъщност ще се различава от досегашната й dating хронология. Пък и в случая с твоя бивш сте споделяли чувството си за хумор, а при авторката не става ясно. Тя да каже с кого й е по-забавно.

Авторке, иди в астрологичния раздел да ви направят натална карта на тримата и да кажат с кого ще е по-добре.

PS. И стига сте се опитвали да "отгатнете" къде живее.

# 293
Само един, не всички простаци. Joy
Този е специален за мен.
Затова ѝ подхвърлих да му даде шанс. И аз му се подигравах и го гонех.

# 294
Ще споделя една еретична идея. Авторката намира чувството за хумор на Монти за много забавно, а разговорите им -- за приятни и стимулиращи, макар и не особено ерудирани. Това ме навежда на мисълта, че интелектуалната пропаст между тях не е чак толкова непреодолима. По-скоро разликата е в нивото на образование, обща култура, среда и манталитет.

# 295
При Монти най-големият проблем май беше начинът на живот и липсата на амбиция. Ами, край мен повечето жени юркат и бутат bulgarischen Macho; авторката, ако е оправна, ще може да го вкара в правия път и след година да ядат кюфтенца от киноа заедно.

Ама без да се опита, как да разберем?

# 296
+1 за последния пост на Clare.
Ама дори така да е...ще го изловува, ще се заженят и до някоя година ще му вдига скандали, защото не може да му понася вече хумора. Защо да си губи времето?

# 297
Защото така си тече живота обикновено. В губене на време.
Всички искаме да си пазим времето за неща, които смятаме за стойностни и ценни. Но все така става, че не се получава. ПОне през повечето време.
А докато си пази времето и ехее той живота си минал.
Скача, пробва, минава и заминава или остава.

# 298
Ма аз съм съгласна, само не съм съгласна да си губи времето точно с този екземпляр. Голямото прецакване, ако не спи с него. Да си купи кола и на всяка повреда да ходи в различен сервиз, ще събере отбор монтьори.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 23:20 от Нарцùса

# 299
Досега да го беше пробвала и да и беше минал мерака. Кой се чуди месеци наред, ако има взаимно привличане ?

Това са някакви фантазии.

Общи условия

Активация на акаунт