Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 3)

• 40 423
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Гледах наскоро отново "Другият наш възможен живот" с Ваня Цветкова като ватманка. Хареса ми този филм.
https://videa.hu/videok/film-animacio/2003-Aprw7p3EtL6V5xU9
Благодаря за препоръката. Едва ли щях да попадна на него случайно. Изгледах го. Страхотен е. Толкова реалистичен, хваща те за гърлото. Много ми хареса. А Ваня Цветкова беше и си остана красавица.
Мдааа... аз го хванах съвсем случайно по БНТ4 преди пандемията още.. една вечер си щракам по каналите и попаднах на някакви трамваи, загледах се (понеже съм си railway maniac) и си върнах филма отначало. Имаше го и в YouTube, но явно вече са го изтрили заради авторски права.
Хубав филм... от по-късните години на Ваня Цветкова и Иван Иванов. Такива филми харесвам. Без лиготии и "хумор".

Сега видях, че в този клип, качен във videa.hu са изпуснати първите 3 минути от филма, качен е от началните надписи, които идват някъде на третата минута.
Началото можете да видите тук https://www.videoclip.bg/watch/876411_drugiyat-nash-vzmozhen-zhi … st-1-tv-rip-bnt-1

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 20:23 от diziler

# 466
Косата на Йоанна в момента е русолява , но може и да е тя на слънце косата и може да изглежда по червеникава . Но ако е тя супер . Много е тъпо това което са направили по Нова да пуснат сериала Братя за една седмица и после да го спрат . Ми да не го бяха пускали изобщо .. Аз съм го гледала вече толкова много пъти и не ми е проблем , но е кофти за хората който са започнали да го гледат за първи . ConfusedConfused

# 467
Аз съм от гледащите "Братя" за пръв път.И аз се чудя защо го спряха  , въпреки, че е обявен в програмата всеки делничен ден. Някой знае ли?

# 468
Решили са да запълнят дупка преди да започнат с Хавай 5 - 0 което е доста тъпо както казах . Жалко за вас който сте започнали наистина да го гледате за първи път , но би трябвало да го има онлайн ако ви е харесал .

# 469
  • Галифрей
Аз съм от гледащите "Братя" за пръв път.И аз се чудя защо го спряха  , въпреки, че е обявен в програмата всеки делничен ден. Някой знае ли?
Гледайте го онлайн в playtube и dailymotion. ☺

# 470
  • Бургас
Аз съм от гледащите "Братя" за пръв път.И аз се чудя защо го спряха  , въпреки, че е обявен в програмата всеки делничен ден. Някой знае ли?

Аз също сега го гледах за първи път. Има го в архива на EON, обаче е странно, защото епизодите са нарязани на по 35 минутни и излизат по около 65 епизода на сезон!? Малко е объркващо, но аз продължавам с гледането от там. Запознатите - по 30 епизода на сезон ли са наистина или е някаква грешка при качването!?

# 471
  • София
Да, голяма сапунка е Братя. С адски много епизоди.
Доста ниска летва като цяло след първия сезон.
София без ден и нощ като кримка.
Със 100 лв. бюджет и театрални сцени.

# 472
"Братя" не беше ли на продуцента Краси Ванков? Не съм гледал нито един епизод, но...  ако е на Ванков, значи не е учудваща приликата със "София-ден и нощ", хаха.

# 473
Първите сезони бяха силни особенно първи и трети . След това се смениха сценаристите и започнаха леко с нелепиците и излишни сюжетни линии !! А за финала да не говорим .. Няма да споменавам повече да не развалям очакванията на хората който  го гледат за първи път . 😏😏

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 11:17 от Жасмина 94

# 474
Е, бих казала, че е доста нива над "София ден и нощ", първи и трети сезон бяха много добри, после смениха сценаристите и последните 5 минути от финалния епизод се опитвам да си втълпя, че никога не са се случвали...
Но играта на Владо Михайлов при всички случаи е впечатляваща.

# 475
"София ден и нощ" беше толкова тъпо и лишено от замисъл, че през цялото време го мислех за някакво скучно риалити.

# 476
  • Галифрей
Епизодите на “ Братя” не са нарязани те са кратки някой епизоди са били  по 25 мин. мах 30мин. На сезон бяха много те искаха да са нормални по 45 мин ама тв не им дала за това са кратки и са много. Иначе бързо се минават. Да продуцент е Краси Ванков, а сериала беше успешен. Имаше много неща и емоции в сериала и така Владо Михайлов изнесе на гърба си 5 сезона като главен герой с неворятната си игра! ❤ Хем написа песен за Драго и Лора. Уникален беше!
За мен 1 и сезон 3 бяха най-силните,но и в другите сезони имаше хубави моменти ся има други бг сериали където бяха доста зле. Беше ми любими сапунка много съм се смяла като му реагирахме.

# 477
Има доста по лоши сериали от " Братя " !! Преди време се мъчих да гледам "Много мой човек" но изобщо не ми хареса.. София ден и нощ го гледах до някъде и след това спрях , много серии много нещо .. Но все пак всички говореха за него , излизам на кафе или на разходка и чувам шушукане гледа ли Софията и тем подобни !! Играта на Владо не искам и да я коментирам !! Ако не беше той нямаше да гледам след това останалите сезони  .. За химията им с Йоанна да не говорим .. Толкова е голяма че ходих на представлението им два пъти,  и се докоснах до тези хора . 😊😊

# 478
  • София
Аз София ден и нощ не съм гледал, само загледах първия епизод преди години и веднага се отказах. Такива предавания, както и онова Съдби на кръстопът не са за мен.

Иначе да, сезони 1 и 3 бяха най-добрите и наистина Влади Михайлов прави голяма роля, но и онзи леле как му беше името, дясната му ръка, мафиота и той пък беше изненадата на сериала.

# 479
Със сигурност не са нарязани епизодите на "Братя", защото ясно помня, че го даваха от 22.30 до 23.00, преди късните новини. За половин час с рекламите.
"София-ден и нощ" е форматен и си следва сценария на оригинала "Berlin-tag und nacht", който го дават от 2011 по RTL2 и още продължава. Вече има излъчени към 3400 епизода. И в още 5-6 държави вървеше същият сериал (Словакия, Унгария, Русия, Украйна...), спряха го навсякъде по различно време. При нас минаха почти 600 епизода.
Говорим за различни типове сериали. В случая този е сниман с една камера и участниците са непрофесионални актьори, не наизустяват реплики едно към едно, а им се казва предварително ситуация, която да си пресъздадат със свои думи. Доколко успяваха, е друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт