Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 3)

• 40 341
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Ами ако ти, хипотетично имаш свой филм винаги може да кажеш на целия си екип да гласува с 10  за този филм и да дава единици на други филми, за да смъкват оценките им и твоят филм да изпъкне. Егати системата...

# 586
На мен ми е интересно рекламата която се прави на този филм .. Вчера глeдах Хелс Китчън и една част от Актьорският състав на Дяволски игри беше там и дори там беше обявен този филм като фентъзи мен ако питате само е минал покрай този жанр .. Елеонора Иванова беше там и си казах само заради нея си заслужаваше да се изтърпи целият почти двучасов филм . Ще чакам Есента на Ловеца и се надявам да ми хареса , гледах трейлъра и от видяното ми допадна .

# 587
Тези дни слушах един подкаст от 2023 с Валери Йорданов, в който той говореше за филма си "Шекспир като улично куче".
https://youtu.be/lWXwddpIp3A?feature=shared

Никъде до сега не ми е попадала информация за този филм, а в разговора стана ясно, че е спечелил някакви награди и е признат от чуждни критици. Стана ми интересно и искам да го гледам.
Някой има ли информация освен в gledam.bg, HBO качват български филми? Бих го гледала независимо далие платена платформа или торент.

# 588
  • Бургас
...Стана ми интересно и искам да го гледам.
Някой има ли информация освен в gledam.bg, HBO качват български филми? Бих го гледала независимо далие платена платформа или торент.

Преди време опитах да го гледам по телевизията, но началото ме обезкуражи и го спрях... Потърсете в EON ВИДЕОТЕКА, ако имате достъп, разбира се...

# 589
  • София
Има го в зелката.

# 590
  • Бургас
По-добре не го гледайте.

# 591
Клас 90 е доста скучен и посредствен , не си го причинявайте

# 592
  • София
В Зелката са качили Гунди и то на хубаво качество! 😉

# 593
Мерси Дяволо 😊😊 Страшно много ме зарадва.. Нямам търпение да го пусна да си го гледам отново . 💙💙 След Дяволски игри който беше тотално дъно, ще гледам един от най добрите филми наши който съм гледала . 😊

# 594
  • София
По-добре е да побързате с тегленето, защото нищо чудно скоро да го изтрият...
По принцип Иван и Андрей по случай днешния празник ексклузивно са качили Гунди в каталога на A1 TV. Във видеотеката срещу наемане и явно от там веднага е рипнат и качен в Зелката. Ако подадат сигнал, което би трябвало да стане ще го махнат след няколко часа.

Simple Smile

# 595
По-добре е да побързате с тегленето, защото нищо чудно скоро да го изтрият...
По принцип Иван и Андрей по случай днешния празник ексклузивно са качили Гунди в каталога на A1 TV. Във видеотеката срещу наемане и явно от там веднага е рипнат и качен в Зелката. Ако подадат сигнал, което би трябвало да стане ще го махнат след няколко часа.

Simple Smile
Вече съм го направила .. По бързо влизане в сайт до сега не съм правила . Не е зле наистина повечето ако искате да го гледате  да го дръпнете в момента, защото наистина може и да го изтрият , това ми беше първата мисъл когато видях коментара че го има онлайн .. Радвам се че ще го гледам когато пожелая вече .

# 596
  • Галифрей
Няма го вече за съжаление аз го търсих не го намирам излизат ми други неща. Изтървах го 😔

# 597
  • София
А някой може ли да ми разясни как се случват нещата с А1?

# 598
  • София
Няма го вече за съжаление аз го търсих не го намирам излизат ми други неща. Изтървах го 😔

Току-що го свалих.

# 599
  • Галифрей
Аз понеже съм патка 😂 съм търсила в другаде и се прехвърлих в другият сайт. Така успя да се изтегли ама нещо не ми работи 🤨

Ох това с А1 и аз много не го разбирам. До колкото разбрах трябва да имаш отделен абонамент за тяхната тв някакъв договор за една година аве и двата слуая трябва да дадеш 20 лева. Не съм много запозната поправете ме ако бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт