Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 3)

• 40 324
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
На мен Чалга изобщо не ми хареса, споменавала съм го не един или два пъти . Актьорската игра е добра и на Елеонора Иванова както и на Цвети но до там . Посредствен филм със глупав сюжет . Лошо Момиче който също е на Мариян е триста пъти по интересен . Аз там открих Елена Телбис като актриса . Любомира Башева също много ми хареса и за първи път да я видя в главна роля, това момиче смятам че е доста талантливо и във този филм го показа . Деян Донков колкото и да не ми е симпатичен направи също много добър образ .

# 616
На мен Чалга ми хареса, за разлика от Защото обичам лошото време.  Добре, че бяха двете минути по време на надписите, че да се каже, че нещо се случи.

# 617
За Защото обичам лошото време нямам мнение защото не съм го гледала . Но за Чалга знам със сигурност че изобщо не ми хареса . Всеки с мнение и вкус както съм казала . За мен Диада , Дяволски игри и Чалга са най посредствените и ужасни филми който съм гледала .

# 618
  • Галифрей
Ако Чалга е по-добър филм от Защото обичам лошото време  то аз съм трамвай номер 5.

# 619
Диада беше ужасен филм, да. За разлика от другия филм на Титова - Доза щастие, който беше хубав. И след драмата изгря слънце, имаше надежда. В Диада всичко беше само мрак, мрак, мрак, депресия, гняс, безнадеждност. Накъртващо черен филм. Тотално Не от мен.

# 620
Диада беше ужасен филм, да. За разлика от другия филм на Титова - Доза щастие, който беше хубав. И след драмата изгря слънце, имаше надежда. В Диада всичко беше само мрак, мрак, мрак, депресия, гняс, безнадеждност. Накъртващо черен филм. Тотално Не от мен.
Диада е един компромис който реших да направя като го гледам миналата година и тогава си казах това е може би най лошият български филм който съм гледала , но сега почетното първо място заема Дяволски игри . Тези филми както споменах за мен са посредствени и ужасни .

# 621
Аз съм написала, че ми харесва, не кой е по-добър филм. Нито съм критик, нито разбирач, единият ми беше интересен, другият скучен . Между другото  и Диада ми хареса. Доза щастие не беше лош за мен, но малко го приех като реклама на дрогата, много добре показваха колко прекрасно де чувстват надрусани 😀

# 622
  • София
Е, не съм съгласна, че е реклама за дрога, но щом си го приела така, явно добре са се справили.

# 623
Никак не ми хареса Чалга. За играта на актрисите да не говорим.

# 624
Аз по - депресарски от Сватба и Не затваряй очи май не  съм гледала. Лошото време направо ми се издигна в очите  след тия двата

# 625
  • Бургас
Доза щастие е по действителен случай. Книгата повече ми хареса.

Доза щастие не беше лош за мен, но малко го приех като реклама на дрогата, много добре показваха колко прекрасно де чувстват надрусани 😀

# 626
  • София
До последен дъх (2025)
https://www.facebook.com/profile.php?id=61558759210995
https://www.imdb.com/title/tt35682213/

Гледах го на кино.
Поредния Бг филм.
За жалост, филм върху който на-вероятно някой неопитен студент без никакъв талант се е трудил и дори да е така, това не е извинение.
Съжалявам, но режисурата е потресаващо слаба. Сценария също. Актьорската игра е на нивото на 'София ден и нощ', че и по-зле. Главния герой например първо да оправи говора си преди да се опитва да прави кариера в киното. Не виждам талант обаче, а това трудно се учи. Няма и стойка, няма мимики. Нищичко!
Няма и един актьор от каста, който да похваля освен може би момичето, което играе главната женска роля. И то само в някаква степен.
И някой да каже на режисьора, че е не е хубаво да се снима предимно в близък план, да трепери камерата, да се чува непрекъснато музика, която и е силна освен всичко друго. Оставете това, но не е хубаво да има провлачени соло кадри на главния герой как си връзва обувките, взима си душ или гледа втренчено (без това да е свързано с фабулата) и така с минути (а през това време звучи някаква силна драматична музика)?!

Боза и то вкисната!
Не си го причинявайте!
-
2

# 627
  • Галифрей
Много всно,че е пълна боза все пак “ филмът” е на Генчеви 😆 Сигурно копае по - голямо дъно след Бягай.

# 628
  • Бургас
Тук със сигурност можем да кажем, че сина е наследил таланта на баща си Grinning

# 629
Някой гледал ли е "Уроци по немски"?  Качили са го в HBO MAX.  В момента не съм на вълна за депресивни филми. Прекалено тежък ли е?

Общи условия

Активация на акаунт