Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 701
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Освен това те са притиснати да си намерят партньор. В живота е друго. Тук трябва да си много над нещата, за да си кажеш не всичко и не на всяка цена.

# 586
Ей,откачам когато ми спрат лайковете !!!
  Да си знаете,че подкрепям всеки,който се е почувствал като Теа и му се е приискало да срита Данчо! 🤕Всеки,който иска да ливне чаша вино в лицето на Ина и да и изтрие самодоволната физиономия! 🍷😵Всеки,който иска да разтърси Стиляна и й каже :"Мацка,започни да се обичаш! Стига с това
саморазрушаване."🤨
 Симона е персонаж,който прави тяхната двойка интересна. Бута се навсякъде и не се притеснява да изкаже високо мнението си. Забелязвам,че никой открито не я комфронтира. Иначе с Ники са ми като възрастна двойка с ревматизъм отишли на кални бани.
 Гош мен ме изненада .Показва добра социална игра и познава женската природа.Голям пополист. Адски са ми смешни със Симеон.Приличат ми на двамата старчета от Мъпет шоу.
 Драмите на Николета са ми смешни.
 Жалко за Йоан,който потъна в забрава.

# 587
Иначе с Ники са ми като възрастна двойка с ревматизъм отишли на кални бани.

JoyJoyJoy
 Имаше и още едно изказане за Гош ,че е "шмекер на дребно с добър речников запас " много добро, но тогава забравих да коментирам Grinning

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 17:53 от BobbyDyl

# 588
Не съм гледала Гош в миналия сезон на КнИ и може би затова не ме дразни. Според мен той много добре се ориентира в играта и определено му се получава да си има приказка с всеки. Много е вероятно с Елена тайничко да са се договорили да го играят девственицата и свалячът , за да е сигурно, че тя  няма да прави грешки. Ако той сам си играе собствената игра и разчита на уменията си да манипулира (които са завидни за неговата възраст) е възможно тя да оплеска нещо, чисто емоционално.

# 589
  • София
Гош мен ме кефи - има дар слово и способност да направи адекватен анализ на човек, ситуация. Психолог е, преценил е всеки, действа спрямо тази своя преценка. Само да се поотърси малко от чуждици, паразитни думи, да започне да артикулира по-добре, че доста яде думите.
Освен това не е злобен, намира добра дума за всеки. Докато Симеон много злобно храни хората зад гърба им. Последно с Йоан доста прекали, няма смисъл толкова да се оплюва напускащ участник. А при това не съм изобщо фен на Йоан.

# 590
За мен Стиляна не му се "натиска". Той по време на срещата им й каза, че би искал да я опознае и да види какво ще се случи и я нагъна като топла баничка. Тя му каза, че се притеснява да не си развалят отношенията.
Кои отношения ? Само приятелските ? Никой не блъска и не тръшка ,ако види да масажират самоприятеля му. Самата тя твърди ,че са само такива. Защо го вкарва на думи в заблуждение. Мъжете са по простичко устроени от нас в това отношение. Трудно четат подтекстове. Да не ми се обидят. Но просто не виждам садистичната нагласа която приписвате на Йордан и Ина . Правят всичко това от глупост,и обърканост в собствените си изкривени чувства

# 591
Ами който не вижда, явно и на него му липсва емпатия, подобно на хората, на които симпатизира. Какво да кажа повече. Някои хора третират Ина и Йордан като брачна двойка, а Стиляна - като любовницата, дошла в дома им. Тази романтизация на токсичните им отношения обаче не съответства на действителността в предаването. И никой в нищо не е объркан, те осъзнават, че извършват нещо лошо и правят съзнателен избор да действат по този начин.

# 592
Йордан като е влезнал в двойка с друга жена не му е работа да ревнува и да си проси масажи от бившата. А тя, милата трябваше да му каже, че срокът на промоцията отдавна е отминал.

# 593
Все още не съм изгледала епизода докрай, но успях да ви прочета горе-долу.

Може би съм от малкото, но аз превъртам супер много като гледам епизодите. Почти всички разговори са ми криндж на макс и просто издържам 1-2-3 мин. макс да гледам някой разговор и после го превъртам. За повечето им разговори се осведомявам тук от вас. Joy Да не говорим, че един епизод го гледам по 3 дена, защото не мога да си причиня толкова криндж в един ден.

Видях, че сте писали за игрите - бях писала преди, че повечето от игрите ги има в реалититата на Нетфликс, там обаче някак не са чак така пошли, а и самите участници имат съвсем различно излъчване от тези нашите.

Относно това, че тук игрите определят кой да си тръгва - според мен е така, защото са взели идеята с тези игри от Perfect Match на Нетфликс, обаче там няма двойка, която да остане последна и да губи нещо. Там само двойката победител печели да отиде в една стая, в която избират кои нови мъж и жена да влязат и съответно ги пращат на срещи с някой от другите двойки в къщата. По този начин двойката победител със стратегия може да раздели някоя двойка конкурент, защото накрая на всяка вечер или мъжете, или жените си избират с кой да се мачнат и съответно, ако са те пратили на среща и си си допаднал с новия човек, може да избереш него вместо стария мач.
Но тук е и другото - в това предаване през цялото време има определен брой двойки, никога не намалят, хората може да са различни и да се въртят, но винаги има напр. 5 двойки вътре и съответно на финал стигат толкова. Победителя се избира с гласуване от всички участници.

Според мен тук нашите не са доизмислили точно това и оттам се превръща цялото нещо само в стратегии, без никакви чуства, защото доколкото разбрах накрая стигат 2 двойки до финала.

# 594
Мерси, че пишете. Аз не съм гледала нито един от чуждестранните любовни формати и ми е интересно.

# 595
Интересно ми е, ако Йордан и Теа се бяха мачнали хипотетично, какви отношения биха излезли? Joy Дали няма като психотата, които с години наред се преследват, правят си драми, сцени, обиждат се и после пак People Couplekiss

# 596
В момента демонстрираща любовта си Стиляна, на центъра в Пловдив
[]

# 597
Ей,откачам когато ми спрат лайковете !!!

И аз така, а определено исках да сложа лайк и на твоя коментар!

Този епизод ми хареса в пъти повече от предишния.. много динамичен и силен.

Като за начало, наистина Йордан постъпи много отблъскващо и много не-мъжки. Като някаква п**ка се обясняваше. "Ти ела долу, че ми е студено". Много жалко. Кажи си като пич,че не я харесваш, бъди мъж. А не с някакво мижитурско поведение да "намекваш". Тарикат на дребно, май все пак иска гривна Wink та върти игри на дребно и си прави сметката. Изобщо не ми харесва колко не е коректен. И особено с тези оправдания - "Ама аз я предупредих,че ще в нараня".. а на действия я заблуждава. Не може да поеме отговорност ==> Следователно за мен лично не е мъж. Най-мъжкото нещо е да бъдеш коректен, действията и думите ти да съвпадат, и да можеш да поемаш реална отговорност!
Трябва да порасне, да стане осъзнат и да мисли повече за своите действия, думи,и за последствията. Казвайки тази критика, все пак искам да отбележа,че според мен някои бг-мами прекалено много се идентифицират със Стиляна (образа на жертвата), и част от публикациите малко ме озадачават. Сравнения между Йордан и Симеон? Как Симеон бил по-коректен и никого не заблуждавал?! Това малко ми идва в повече. Симеон също заблуждаваше момичета, само и само да е в играта. Просто в момента Йордан ви е черен (и с право). Еднакви "селяци" са, но с различни недъзи.

В това предаване, за съжаление, не мога да видя положителен образ.. Всички се излагат по някакъв начин и ги видяхме що за хора са и какви недъзи имат. Ина вече сте я коментирали, но действително се държи неприятно и "провокативно" и все нещо не е разбрала. Симона добре я нареди.

Елена ме подразни, когато отиде при Йоан и му се подиграваше, че си заминава,че е пътник... Не беше красиво.

Играта определено беше пошла.
Николета, най -големия стратег, реве,че другите били стратези и играели на пук. Много къс памет има кака ви Ники,при положение,че тя имаше желание да стои в играта предимно със схеми, с простотия, с опити да притиска по-слаби и по-лабилни участнички (Елена, Стиляна). А сега рони крокодилските сълзи 😂 въобще не ми е симпатична и да се махат с Ивайло, аман 😂 нито стоят толкова добре заедно един до друг, нито пък вярвам на голямата им любов (лично мнение).

Въобще много неща могат да се напишат за вчерашния епизод,но ще стане дълго и никой няма да го чете. Връщам се да лайк-вам, ако е минала "забраната" 😀

# 598
  • софия
Мерси, че пишете. Аз не съм гледала нито един от чуждестранните любовни формати и ми е интересно.
Да и на мен Grinning
Вероятно сравнението не е в полза на ДиК, но аз и "нашето" си го харесвам.
За втори сезон сигурна съм ще променят доста неща.
На мен 14 участника са ми малко. Трудно може да се разместят, особено с този матч от първия ден - вече сме го коментирали.
Нямам против обаче"истинска" двойка да е застрашена. Така всеки от стратезите има избор дали да се жертва в името на любовта.Grinning Точно в концепцията на предаването си е и всъщност много ми харесва. Hands V  Предизвикателството за продукцията е как да избегнат на финала  да останат само двойки стратези (явни).

За предстоящата церемония -  сетих се, че могат да отказват гривна. Дали сега няма да го видим?
Данчо може ли да откаже на Стиляна?
С очакването Ина да му даде ( нали уж тя го заблуждава, че обмисля да прецака Симето).
И тогава  ще може ли Стиляна да даде гривната на друг?

Струва ми се, че продуценчетата ни спестяват нещо от Ина и Данчо( "не им се вписва в сюжета", не че друго... Joy ) Малко ми е странно, след всичко което са ни показвали,  Йордан да иска от Ина да играят стратегически???

Повече "свободни" разговори  за следващия сезон, както и повече "сюжетни линии" в епизодите  - за да не са ни толкова "едностранчиви" участниците. Grinning

Очаквам Ивайло да остане - гривна от Ина.
Но и това с отказването на гривната ми се върти като интересен вариант.

# 599
Аз нещо не мога да я видя на снимката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт